Herre, förbarma dig över oss/ Det finns GRATIS BIBEL att få, reformationsbibeln, kontakta mig gästbok eller mail

Ja vår bön får vara sådan. Sedan 2014 då denna videon gjordes av dem, så har det blivit helt sanslöst galet i världen och i Sverige. Det som skedde efter 2014 var ju också! helt enligt NWO-planen, men man förstod inte vad som skulle komma. De som är klartänkta kan ju se och förstå varför allt som sker nu är rena livsfaran för OSS ALLA!

LYSSNA och begrunda vad texten säger och du ser nog och känner i din ande hur fel allt är. GUD ÄR GOD OCH KAN GÖRA UNDER med oss människor och bönen får vara i våra hjärtan. NYA LAGAR KOMMER OCH VI FÅR VARA GLADA OM VI ORKAR FRAMÖVER.

SEDAN! SEDAN! IN HEAVEN!

LÄS DE BIBELSTÄLLEN SOM DU SER I VIDEON!!!

Snart är vi där!!

2 thoughts on “Herre, förbarma dig över oss/ Det finns GRATIS BIBEL att få, reformationsbibeln, kontakta mig gästbok eller mail

 1. Hej vännen min! Jaha ja man bör går ur därifrån, jag är medveten om felen men man lär sig mycket av olika slag. Jag mailar dig snarast!!! LEV i HERREN. Gud välsigne dig!!! Kram f Maria

 2. Hej maria!
  Hoppas allt är bra med dig.
  Jag har inte Fb längre men kan nås på mail.
  Om möjligt skulle jag gärna vilja ha en Bibeln att ge min dotter.
  Allt gott till dig. Vi kämpar nu mot ondskan som ingen längre kan blunda till.
  Kärlek Madelen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.