Hemligheter av och i FN:s meditationsrum. Moder-jord-evangeliet är här, men var är Gud

Bild Maria

Bild Maria

Hemligheter av FN: s meditationsrum

Av Dr Douglas F. Levesque, grundare av The Levesque Institute  Om FN byggnaden är ett tempel av global identitet, då Meditation Room är en “allra heligaste” till anhängarna av det esoteriska, panteistisk neo-hedniska andligheten. Rummet ritades av dåvarande generalsekreterare för FN: s Dag Hammerskjold, och öppnades 1957 som ett “möte mellan ljus över himlen och jorden. . . “,” Tillägnad till tystnad,. . .och stillhet. . . “,” Där dörrarna kan vara öppna för de oändliga landar i tanke och bön. “(Hammerskjold i hans egna ord).
Den abstrakta väggmålning sett här är en serie sammanhängande geometriska mönster tänkt att skapa en kontemplativ “Guds enhet, jorden och tiden” känsla. Den underliggande astro-fysiologiska betydelse är föremål för mycket debatt. Innehåller målningen en kosmisk kalender eller meddelande som avgränsar det “Age of Aquarius“? Väggarna trunkera som en pyramid för att fokusera på kult- former, och en enkel förändring av belysningen ger olika element i förgrunden gnistor ännu mer  en”meditativ extas”. (Se övre vänstra på sidan).

“Men stenen i mitten av rummet har mer att berätta. Vi kan se det som ett altare, t o m inte därför att det inte finns någon gud, inte för att det är ett altare till en okänd gud, utan för att det är tillägnad Gud som män dyrkar enligt många namn och i många former. “(Hammerskjold i hans egna ord). Uppenbarligen är detta en satanisk villfarelse eftersom vi vet att Guds namn är Jehova, Israels, och hans formen är att Jesus från Nasaret. Han, Bibelns Gud, sade: “Du skall inte göra dig någon bildstod eller avbild av någonting uppe i himlen eller som är nere på jorden, eller som är i vattnet under jorden . “- Exodus 20: 4 .     

Denna sex och ett halvt ton rektangulärt block av järnmalm polerad i toppen och tände från ovan var en present från kungen av Sverige. Det är tänkt att vara den sista vila utrymmet i “Ark of Hope”. (Se nedre vänstra delen av sidan).Detta hån mot den bibliska förbundsarken, är på var sida vid representationer av jord, vind, eld och vatten. Den innehåller en pseudo “tio budorden” som består av en sexton punkt värdesystem expounding dygder en “skapelse (vs skaparen) centrerad teologi”. Denna teologi är GAIA, eller moder jord- evangeliet  som nu sveper över världen i olika former av “grön” moral och miljömässiga metoder.

Denna fräcka show av “New Age” religion som antagits av det internationella samfundet som ett hopp för fredlig samexistens på jorden, är egentligen inget nytt alls, utan helt enkelt lovar att samma gamla lögnen “ni skall vara som gudar,”. Hammerskjold skryter, “Det finns ett gammalt talesätt som känslan av ett fartyg inte är i sitt skal, men i tomrummet. Så är det med detta rum. Det är för dem som kommer hit för att fylla tomrummet med vad de hittar i  mitt av stillhet. ”

secrets_un_medroom

 1. Carol säger:

  Tack för den här artikeln. Vänligen kan du skriva en annan som jag har nyligen kommit tillbaka från FN-byggnaden och hitta konstverk som visas i denna byggnad för att vara anti-kristus och djupt demonisk. Känslan du får när du anger det här rummet är ett konkret ondska.

  *********************************

  In English:

  Secrets of the UN Meditation Room

  http://www.biblenation.org/2009/03/secrets-of-the-un-meditation-room/

  http://alertsweden.bloggo.nu/THE-OCCULT-CHARACTER-OF-THE-UNITED-NATIONS-/

  name-graphics-maria-545505

   

   

   

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.