Hälsa / SOCKER ÄR FARLIGT. SE VIDEO! /Nils S

 

Bättre socker, rårörsocker /1 tsk per dag tar jag

*

Gillar du att vara hälsosam? Jag hoppas att du tycker om den film som kommer nu. Den handlar om HÄLSA och det FARLIGA SOCKRET!               SE VIDEO NEDAN.

Nisse Simonsson, läkare, berättar för oss i en kortare Video om Socker och sjukdom, och om bra D-vitamin:

30 september, 2012 av Annika Dahlqvist:

Imorse på TV4 Nyhetsmorgon, Söndagsskolan, med läkaren Nisse Simonsson.
Han berättar om Robert Lustigs föreläsning på YouTube, Sugar the bitter truth, och om boken Supervitamin D.

Se video

*

Bra video. eller hur??  jag håller med om att  det vita Sockret är farligt, och har själv uteslutit det från min kost sedan i våras och har gått ner en hel del kilo, jag var en “godisgris” förut. Nu äter jag inget godis, inget vanligt raffinerat socker men 1 tsk rårörsocker i te, och min mage börjar må BRA. I övrigt äter jag mycket litet, men nyttigt, och säkert 7-8 ggr per dag. Pröva! och BOJKOTTA allt med  vitt socker i! för DIN HÄLSAS SKULL.

*Ytterligare en länkar kommer här om nyttigheter/mat, sjukdomar

http://www.kunskapskällan.se/

 

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=950&artikel=5131792

 

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.