Hälsa /Mc Donald´s hamburgare , en hälsofara?

Varför McDonald´s Happy Meal inte bryts ned

När vi på NaturalNews.com har skrivit om ett ämne ett antal år, utan vidare intresse från main stream media, blir det ibland komiskt när stora publikationer plötsligt ”upptäcker” en hälsofråga och börjar skriva om den. Den senaste ”upptäckten” är att McDonald´s Happy Meal hamburgare och pommes frites inte bryts ned naturligt, även om man skulle lämna maträtten utomhus i sex månader. På sistone har den här historien har tagits upp av CNN och Washington Post. Flera andra nätsidor verkar häpna över detta faktum. I följande video, som sågs av två miljoner på youtube.com under 2007, kan man fortfarande se några hamburgare som köptes på McDonald´s år 1989.

http://www.youtube.com/watch?v=mYyDXH1amic

Nådde denna video main stream medias intresse?
Nej, det tog tre år och en person envetna postande av denna video ( i sex månader i sträck!) för någon kanal att reagera!

Varför bryts då inte hamburgarna från McDonald’s ned, på naturligt sätt?
Det vanliga svaret brukar här vara att de innehåller så mycket tillsatta kemialier. Sanningen är att många andra processerade matprodukter inte bryts ned naturligt, och att inte ens råttor och bakterier äter den!

Om du skulle lämna ett paket margarin ute på gården, fick du se att inga djur rör den! Potatischips kan räcka ett årtionde! Fryst pizza ändrar inte utseende lätt! Julkorven kan du spara till nästa år!

Den höga salthalten i köttet är en av orsakerna till varför det hålls från att ruttna. En hemlighet som redan hunnit bli flera tusen år gammal!

Jag tycker inte denna historia med McDonald´s Happy Meal hamburgaren är ett mysterium! Frågan är varför hamburgerbrödet inte heller ruttnar? Det är en skrämmande sak, eftersom hembakat bröd börjar brytas ned efter bara några dagar!

Vad kan McDonald´s hamburgarebröd innehålla som skrämmer iväg mögelsvamparna?

Som det visar sig så är innehållsförteckningen för brödet lika svårläst som svårsmält:
(eng. original)

Enriched flour (bleached wheat flour, malted barley flour, niacin, reduced iron, thiamin mononitrate, riboflavin, folic acid, enzymes), water, high fructose corn syrup, sugar, yeast, soybean oil and/or partially hydrogenated soybean oil, contains 2% or less of the following: salt, calcium sulfate, calcium carbonate, wheat gluten, ammonium sulfate, ammonium chloride, dough conditioners (sodium stearoyl lactylate, datem, ascorbic acid, azodicarbonamide, mono- and diglycerides, ethoxylated monoglycerides, monocalcium phosphate, enzymes, guar gum, calcium peroxide, soy flour), calcium propionate and sodium propionate (preservatives), soy lecithin.

Här i listan finns orsaken till varför inte djur och bakterier äter hamburgarbullen  – de ser den inte som mat!

Kan du läsa innehållsförteckningen? Här finns en grogrund till diabetes, fetma och hjärtsjukdomar, helt klart. Frågan är om människor är dummare än djur, när vi sätter i oss McDonald´s Happy Meal?

Länk:

Why McDonald’s Happy Meal hamburgers won’t decompose – the real story behind the story

Sunday, October 17, 2010
by Mike Adams
NaturalNews.com

/Tycker du fortfarande om hamburgare?,,,,,  vad är det människor äter, inte ens djuren vill ha maten…./Maria      TACK till Janne för översatt artikel!!

4 thoughts on “Hälsa /Mc Donald´s hamburgare , en hälsofara?

 1. Hej! Ja HUR kan någon tvivla på att det finns en djävul? det fattar inte jag. Han far runt dagefterdag och stund efter stund och skördar människoliv. Och man vet inte att man kan komma till Jesus! För det kanske man aldrig har hört. Det enda en människa behöver göra för att få frid och räddas det är att lära känna Jesus, säga ett JA, omvända sig, ta emot honm, leva för honom och sanningen, ja det kommer svåra tider, jag hoppas man förstår det och Vår Herre vill nå alla. Tack för din kommentar , /Maria

 2. Hur kan någon tvivla på att det finns en djävul?

  Johannes evangelium 10:10 säger:
  Tjuven kommer bara för att stjäla och slakta och förstöra.

  Men vers Jesus säger: Jag har kommit för att de ska ha liv, och det i överflöd. Jag är den gode herden. Den gode herden ger sitt liv för fåren.

  Tro på Herren Jesus Kristus – Han är den ende som kan rädda dig i de svåra tider som kommer.

 3. Kära nån, vad elände det finns. Det är starkt av dig att du gjorde vad du gjorde för din pappa. INte alla orkar hjälpa.
  Vad som är så hemskt det är att de gamla på olika boenden inte får rejäl mat.
  De får skräpmat och får nöja sig.
  De får inte tillräckligt med vitaminer och på en del ställen får de inte äta sig mätta.
  Fasansfullt.

  Ja maten innehåller så mycket hemskheter så man tappar matlusten. Jag tycker om lax, och åt ofta den laxen paketerad fryst i paket om 3-4.
  Men; den var ju odlad och det är inte bra, det skall vara annan lax…vildfångad.
  Det där med maten är bedrövligt och man får börja tänka om, för man blir förgiftad, därav flugsvampen i inlägget.
  Jag är glad att du upptäckt farorna du med. och kan ändra på saker o ting.
  Jag var i USA för ett år sedan och jag såg mycket elände angående maten. Jag gick ner några kilo för det fanns inte mycket att äta..Blessings /Maria

 4. Detta är i sanning fruktansvärt! Undra på att då jag åt ett ENORMT mål med 5000 kalorier i inkluderande:

  1 100g chokladkaka (med råsocker),2 bananer, 1 dl blötlagda russin, 30 röda vindruvor, 2 kiwi, 1 burk fet kokosmjölk, en hel burk hjortronsylt med 38% vitt socker i, 2 päron och innan dess en hel jättelasagne med vanlig pasta så steg mitt diabetiska blodsocker till 7.7 högst.

  Inga pastoriserade mjölkprodukter förekom. Förutom lasagnen, chokladkakan och hjortronsylten var ALLT Raw. Men det viktiga:
  ALLT VAR EKO, TOTALT UTAN ALLA SYNTETISKA TILLSATSER. HJortronsylten innehöll tricalciumfosfat, det var det enda.

  Nästa dag åt jag en kycklingsallad med en massa nyttiga grönisar i, sedan en tämligen blygsam kladdkaka med rikligt sprayvispgrädde.

  Det var vanlig gift-mat, och en otrolig massa e-nr i kycklingen, en massa tillsatser i kladdkakan och vispgrädden. Etc

  Resultat: Blodsocker 21.1!!!!! Nej, jag måste ha haft socker på händerna!? Jag tvättade mig noga och gjorde om det – tyvärr blev det en paus där – men då jag tog det igen så var det i alla fall 13.9!!!!!!

  Jag har sedan gjort detta åtskillga gånger – och DET STÄMMER VARJE GÅNG! Skillnaden är otrolig, jag har alltså inte längre diabetes ipraktiken, trots att jag haft så svår så mina fötter är skadade.

  Vitt socker och vitt mjöl är inte nyttigt, men det är kemikalierna so gör att VI INTE TÅL GLUTEN; MJÖLK; VITT SOCKER etc. Det bildas opioidlika ämnen – plack – som orsakar kaos i kroppen. TRO PÅ DETTA. I USA FINNS GOTT OM MÄNNISKOR SOM INSETT DETTA, MEN VI BOR I DET MEST ‘STYRDA’ AV ALLA LÄNDER. Där vi har blivit itutade att Alzheimer beror på åldern. DET GÖR DEN INTE ALLS _ JAG HÖLL TILLBAKA DEN HOS MIN FAR I DECENNIER!!!

  Jag LOVAR ER, att om ni radikalt ändrar kost så kommer era anhörigas demens inte bara lindras, utan FÖRBÄTTRAS! JAG LOVAR ER DET I JESU NAMN.

  Kan ni inte tro på detta, hur mkt lidande skulle ni inte slippa! Min pappa har nu blivit totaldement på bara 2 månader då jag inte orkade ha honom hemma, och han får *vård* på ett äldreboende där det serveras skräpmat och inget annat. Men han har varit det förut – och då fick jag snabbt BORT DEMENSEN! Med kost och lite naturmedel. Men jag orkar inte ta hem honom igen…

  Jesu Frid vare med eder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.