Guds folk /Glädje

dsc00193.JPG

Alla vill känna glädje, alla vill ha lycka, inte sant? Den största glädjen och den som stannar kvar för evig tid i en människa, det är den Glädje som Gud ger. Varför säger jag så? Jo för jag har fått möta den glädje som Gud ständigt ger strömmande ner till oss.

Om vi nu är de som är Guds folk, dvs att vi känner Gud som Fadern till oss alla, då vet vi och då känner vi denna glädje pga att han är så kärleksfull, och att vi fått tag i det som är LIVET.

Visst, man kan vara glad ändå, utan att känna Gud, men jag tror personligen att den vissheten om kärleken och friden från honom som man får i hjärtat är den största glädjen man kan få.. Åtminstone känner jag det så.

Gud bubblar av glädje och han är inte rädd för att ge ut hela sitt register av skratt till dig, om du vill. Gud vill ge dig så stor sinnesfrid att du känner hans omedelbara närhet var stund, Om du vill.

Med mina ord vill jag säga att han är expert på att muntra upp, med honom i hjärtat behövs ingen falsk glädje, såsom alkohol eller droger som hasch eller annat…. Han är den sanna glädjen.

Vänd dig till honom och du skall få så mycket av naturlig glädje. Den kan man inte köpa, den får man av NÅD.

*De som söker Herren må glädja sig.* / Ps 105:3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.