Födslovåndor på jorden

 

Bild Maria

Bild Maria

*

Ja man borde bäva på denna jorden över vad som komma skall, men de som ej vet vad som står i Guds ord kan ju inte förstå vad som väntar. De som heller inte vet att Jesus är enda vägen till Gud och himmelrik kan ju heller inte veta att det står i bibeln om tider som vi är i och allvaret i världen. Man förfasar sig naturligtvis nu över Ryssland och det som sker..men det står i Guds ord att man skall strida emot varandra rike mot rike, Nationer och maktblock och andra påtagliga svåra saker sker ju sedan länge, jag vet också att detta har jag skrivit om så många gånger. I mitt hjärta känns det som att ett avslut av denna världen kommer närmare och närmare och att det inte förstås av människor att världen går mot änden. Samtidigt är det så fantastiskt att veta att Jesus skall hämta den troende HEM. Här på jorden är ju vi  troende  bara gäster! Jag tar med vissa bibelord igen:

*

Matt 24:7 Folk skall resa sig mot folk och rike mot rike, och det skall bli hungersnöd och jordbävningar på den ena platsen efter den andra. 8 Men allt detta är bara början på ‘födslovåndorna’.

*

Mark 13:7-8  När ni får höra stridslarm och rykten om krig, bli då inte förskräckta. Sådant måste komma, men därmed har slutet ännu inte kommit. 8 Folk skall resa sig mot folk och rike mot rike. Det skall bli jordbävningar på många platser, och det skall uppstå hungersnöd. Detta är början på ‘födslovåndorna’.

*

Luk 17:26 Som det var på Noas tid, så skall det vara under Människosonens dagar. 27 Folk åt och drack, gifte sig och blev bortgifta, ända till den dag då Noa gick in i arken och floden kom och gjorde slut på dem alla. 28 På samma sätt var det på Lots tid: de åt och drack, köpte och sålde, planterade och byggde, 29 men den dag då Lot gick ut från Sodom lät Gud eld och svavel regna från himlen och gjorde slut på dem alla. 30 På samma sätt skall det vara den dag då Människosonen uppenbarar sig.

*

Man skall ropa efter fred, och vem kommer med fred? Antikrist kommer att träda fram, och man skall tro att han är den som kan få freden att blomstra m m./

Tidstecken….En syndig människa hatar att bli avslöjad och ombedd att ångra sig. Hon hatar Kristus och hans efterföljare (1 John 3:13). Du som lyder Kristus  och tar avstånd från synden måste vara beredd att möta människors hat. Det väntar en belöning i himlen.

*

Dan 8:23 Vid slutet av deras välde, när överträdarna har fyllt sina mått, skall en fräck och illasinnad kung uppstå. 24 Han skall bli stor i kraft, men inte genom egen styrka. Han skall åstadkomma så stort fördärv att man måste förundra sig, och han skall lyckas i allt han gör. Han skall fördärva mäktiga män, och även det heliga folket. 25 Genom sin klokhet skall han lyckas väl med sitt svek. Han skall anse sig själv överlägsen, och han skall fördärva många mitt i deras trygghet. Ja, han skall sätta sig upp mot furstarnas Furste, men han skall krossas utan hjälp av människohand.

Som sagt….Man ropar över hela denna världen om lättnad och fred och om mat och frihet, om kärlek och sanning, och man kommer att bli lurade på allt. Ändens tid står för dörren. Men för den som tror, vågar tro och lägga sitt liv i Guds händer, den får fira bröllop en gång… hämtas hem till Gud.

Foto Maria

Foto Maria

 

 

 

2 thoughts on “Födslovåndor på jorden

  1. Hej Caroline! Tack så mycket för de varma orden och välkommen hit! Tack för att du tycker om att komma hit och läsa/ta del av vad Gud säger och att JESUS är HERRE.
    Ja jag tar JESUS på allvar och jag är så underbart glad att jag är frälst! Vilket under! Tänk att han tar hand o mig, jag får vara hans barn!
    Gud välsigne dig.
    Kom gärna tillbaka hit.
    Hälsn f Maria 🙂

  2. Vilken trevlig blogg du verkar ha. Jag hittade precis hit efter att ha sökt på ett bibelord på Google. 🙂 nu har jag kollat runt på din sida och gillar den jättemycket. Älskar människor som älskar Jesus och tar sin tro på allvar. Gud välsigne dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.