FALSKA PROFETER invaderar Sverige! igen. Flera video

imagesCACTFZT851

imagesCA5A2L5B

Det är verkligen sorgligt att se att man faller för falska profeter/förkunnare/predikanter, ja vad skall man kalla dem? Globen drog fullt hus då det kom en av de många utländska falska predikanter som rör sig  lite överallt i Europa nu och förkunnar ett falskt evangelium med ICKE BEVISADE HELANDEN m m.   Såhär skriver man om “predikanterna” som skall “frälsa” Europa:

MÅNGA FRÄLSTA OCH BOTADE I GLOBEN 

Suzette Hattingh predikade om Jesus i Globen. Många blev frälsta och helade. Många blev frälsta och helade i Globen på Gospel Night efter att Suzette Hattingh hade predikat om Jesus!

VEM KAN BEVISA  dessa HELANDEN?  HUR vet man att 1000 personer blev frälsta? OCH HUR kan man säga att man kan BLI FRÄLST IGEN? Vilka stora ord man tar sig! BARA JESUS kan frälsa människor och det går inte per automatik eller på order av en predikant.

Morris Cerullo är också bekant för Sverige, han var i Södermalmskyrkan och “predikade”. han har tydligen inte samma bibel som den troende på Jesus har, för han tycks inte veta vad Gud egentligen säger. Gå inte och lyssna på någon av dem för de förkunnar ett falskt evangelium, om de nu överhuvud taget förkunnar något att höra på! Benny Hinn och Morris Cerullo tycks vara väldigt goda vänner sedan många år enligt you tube videorna man kan se! Jag har sett honom en gång för länge sedan och han talade mer om pengar och sitt ministries än vad han talade om HERREN Jesus.

 • DETTA kan du läsa om  Morris C:   Miracle Crusades in which the lame walk, the blind see, the deaf hear, and the Gospel is preached have reached up to 500,000 people in one service.
 • bennyhinn.org
  Benny Hinn – Morris Cerullo 42nd Annual World Conference
  2013 San Diego, California   http://youtu.be/lGQV-let4Oo   =FALSKA PROFETER!

FY SKÄMS! Jag är inte imponerad.

*

VIDEO:  Jens, dansken: När du ger mer, kommer Gud att ta hand om dig. Ge till pastorn och Gud tar hand om dig. Välsigna andra med din livsstil. Tala om falskhet!

http://www.youtube.com/watch?v=CfIWbBgEA9M

/Maria

Text Falska profeter:

Men HERREN sade till mig: Profeterna profeterar lögn i mitt namn. Jag har inte sänt dem eller givit dem någon befallning eller talat till dem. Falska syner, tomma spådomar, löst prat och sina egna hjärtans svek är vad de profeterar för er.
*
Jag är emot dem som profeterar falska drömmar, säger HERREN. När de berättar dessa drömmar, för de mitt folk vilse med sina lögner och sitt skryt. Det är inte jag som har sänt dem eller givit dem något uppdrag och de kan inte alls hjälpa detta folk, säger HERREN.
*
Dina profeters syner var falska och dåraktiga. De uppenbarade inte din missgärning för dig för att göra slut på din fångenskap. De budskap de förkunnade för dig var falska och förförande.
*
De profeter de har tjänar dem som vitkalkare. De skådar åt dem falska profetsyner och spår åt dem lögnaktiga spådomar. De säger: Så säger Herren, HERREN, fastän HERREN inte har talat.
*
Akta er för de falska profeterna, som kommer till er klädda som får men i sitt inre är rovlystna vargar.
*
Många falska profeter skall träda fram och bedra många.
*
Ty falska messiasgestalter och falska profeter skall träda fram och göra stora tecken och under för att om möjligt bedra även de utvalda.
*
Falska messiasgestalter och falska profeter skall träda fram och göra tecken och under för att om möjligt leda de utvalda vilse.
*
Ve er, när alla människor talar väl om er! På samma sätt gjorde deras fäder med de falska profeterna.
*
Men det fanns också falska profeter bland folket, liksom det bland er kommer att finnas falska lärare som smyger in förödande läror. De skall till och med förneka den Herre som har friköpt dem och drar så plötsligt fördärv över sig.
*
Mina älskade, tro inte alla andar utan pröva andarna om de kommer från Gud. Ty många falska profeter har gått ut i världen.
*

8 thoughts on “FALSKA PROFETER invaderar Sverige! igen. Flera video

 1. Hej Madeleine, välkommen hit. Ja idag är det full fart på alla de platser där de falska profeterna kommer för att visa sig och sina konster.
  Rafsa åt sig och spela inför en publik som blir fullt lurad av de konster som de säger sig besitta,Jag har sett några av dem i verkligheten och det är riktigt illa hur de kan lura en ovetande publik.
  Vi ska ut ur babylon, den stora skökan, och inte vara i sådana sammanhang som är lurendrejeri.För dem som verkligen älskar Jesus går det bra för de vet att skydda sig och gå undan och de är trogna och villiga att lära.
  Men det finns ju många sorters människor och de som vill ha spektakel och show, de går vilse! För alltid kanske. Om de inte tar Guds ord på allvar och söker honom till 100%
  Ja det är verkligen stor skillnad mellan orättfärdighet och rättfärdighet! och mellan ljuset och mörkret! och vi ska vara salt och ljus för otroende och troende som vill lära sig.
  Jag är så trött på oredan som råder, men tyvärr kommer det att bli värre, men Gud skall ju skilja på getterna.
  Ja hemförsamligarnas tid väntar, du har så rätt, vi ser hur vi är i slutet,början på slutet, vilket kommer att bli dubbelt hemskt för dem som inte böjer sig för Gud!
  Välkommen tillbaka hit!
  FRID/ Maria

 2. Vi har idag ett märkligt fenomen med tilltro för allt möjligt så fort människir säger sig höra från Gud. Men när kärleken till sanningen svalnar, och när man tror att de andliga nådegåvorna är uppdukade på ett smörgåsbord så det bara är att räfsa åt sig och börga “praktisera”som det så fint heter, ja då har vi öppnat dörren för en uppsjö av sataniska trolldomsandar.Antikrist ANDE, har fått en boning bland de som borde vara Guds tempel idag, där får denna Ande träna sig i under och tecken. Gudshus/tempel börga likna en ödemark, en ödemark där allt som är heligt skövlas, men Herren kommer med hjälp , jag tror att andens utgutelse kommer för att för samla de längtar efter sanningen, de skinande och slagna, ja då ska det falska komma i ljuset, och då skall man få se skillnaden mellan den rättfärdige och den o rättfärdige. De orättfärdiga har troligtvis förordat sig, och då uppstår ett SVALJ REDAN här på jorden, de sömn då har förärdat sig med antikrist ande , de har tagit ormens beläte i själen, de kan inte nå oss andligt,och de rättfärda når inte dom.hemförsamlingarnas tid väntar, och snart är vi över på andra sidan i Guds eviga fridsrike.

 3. Hej Man blir förtvivlad. Är inte Jesus värd mer? än dessa galenskaper!Det är sjukt.
  Pastorerna skall nog tänka sig för vad de gör och säger, det kommer att gå väldigt illa annars. VÄND OM säger jag.
  /Maria

 4. Kan vi tänka oss Paulus stå i en predikstol och föra fram samma budskap? “Ge mig och Gud ska välsigna er!”

  Vi ska ge och vara beredda att göra gott. Pastorn har annat att predika än sin egen lön! Haha! 🙂

 5. Tack för länken här kan man se hur det går till och hur felaktigt det är enligt bibeln. Offrande /offra kan man göra när som helst och enligt vad Paulus och Malaki skriver. Det är skönt att man kan läsa bibeln och ta reda på vad som gäller, det gick inte så bra då man var en nyfödd kristen.
  Att OFFRA sig själv är ännu bättre! och det är det som är helgelse.Ge sig hän åt Gud till 100%.
  Jag skall se filmen snarast, jag har vila på recept,,,,som alltid.
  Gud välsigne dig.
  Maria

 6. Hej Marie, jag lägger till en varning för Jens och för en del andra….jag är så ledsen att man inte förstår utan tar dessa sk “karismatiker” på största allvar!!!
  Hur kan man tro att det är ok? Sunda förnuftet finns inte där. Det är inte ok! Nej JESUS är JESUS och skulle ju inte kunna vara sådär..Kanal 10 skall man inte lyssna på heller tycker jag. Jag gjorde det förr men jag vaknade …….tack till Jesus.
  KRAM f Maria

 7. Hej.

  När jag lyssnat på den danska predikanten Jens? som gick omkring som ett rytande lejon,bland publiken…Detta var på kanal 10.Markku Koivisto i Finland betedde sig på samma sätt.Jag skrev till kanal 10 om detta men fick inget svar..Inte gick Jesus omkring skrikande,sitt budskap..Jag har så obehag av att höra på detta.Kan ni där varna för detta,så inte folk tror att det är rätt och riktigt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.