Fallna änglar, fiender, demoner härjar runt oss och vill få oss att släppa Gud m m. /Bibelord

Livet kan vara besvärligt, det kristna livet och också utan att man är en kristen. Men som kristen tar det nog många gånger hårdare att bli skolad i VAD som ÄR i den ILSKA och ONDSKA som människor ofta får möta som kristna. De som är troende får ofta hårda slag och fiender emot sig, för att människor oftast är EMOT JESUS OCH tron på Honom. Familjer, vänner, arbetskamrater, okända människor,…. etc. Ja det kan vara eller har varit tufft för många människor att gå igenom.

Denna videon visar dig bibelord som du /ni kan läsa och förstå vad som man verkligen bör ta fasta på, bibelorden berättar ur verkligheten, den är tuff.

Efesierbrevet 6:12, Johannes 15:19, Apg 20:28, 1 Petr 2:9, John 15:20, James 1:19,

Predikaren 7:21-22, Psaltaren 119:165, Efesierbrevet 6:12, Matteus 6:33, 1 Thess 5: 22 och håll er borta från allt slags ont.

Matteus 7:13-17
De två vägarna

13 Gå in genom den trånga porten. Den port är vid och den väg är bred som leder till fördärvet, och det är många som går in genom den. 14 Men den port är trång och den väg är smal som leder till livet, och det är få som finner den.
15 Akta er för de falska profeterna. De kommer till er i fårakläder, men i sitt inre är de rovlystna vargar. 16 På deras frukt ska ni känna igen dem. Man plockar väl inte vindruvor från törnbuskar eller fikon från tistlar? 17 Så bär varje gott träd god frukt, men ett dåligt träd bär dålig frukt.

1 Joh 2:15-17 Älska inte världen
15 Älska inte världen, inte heller det som är i världen. Om någon älskar världen finns inte Faderns kärlek i honom. 16 Allt som är i världen – köttets begär och ögonens begär och högmod över livets goda – det kommer inte från Fadern utan från världen. 17 Och världen och dess begär förgår, men den som gör Guds vilja består för evigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.