En gång för länge, länge sedan skapade Gud jorden….Min HERRE, du som gjort allt för mig och…

min-herre

En gång för länge, länge sedan skapade Gud jorden och människorna och allt var gott. En gång därefter såg han att människorna inte var så goda som han hade tänkt. Gud var mycket bedrövad i sitt hjärta och undrade säkerligen varför människorna hade blivit sådana. De som han älskade så och ville ge allt och älska över allt och hjälpa och lära, de vände honom ryggen. Han gav dem sin Son Jesus, men honom korsfäste de för de var rädda om sina egna positioner och ville leva som de själva ville, inte som Gud ville!

1 Joh 3:1 säger:
Se vilken kärlek Fadern har skänkt oss: att vi får kallas Guds barn! Och det är vi också. Världen känner oss inte, eftersom den inte har lärt känna honom.
Idag är Gud också mycket bedrövad, ja arg, besviken, skändad, hatad, i människors ögon är han inte så stor, utan mest som ett skämt, han finns ju inte. Eftersom de flesta människor har gjort bort sig totalt, eftersom Gud och hans bud och hans Son inte respekteras så kommer det en dag en DOM över denna världen. OM du/ni är med då och inte har respekterat och älskat Gud som din skapare, vilket han är, då önskar du/ni nog att ni lyssnat bättre på det som sades er.
Dagen och timmen kommer då allt är för sent.
*
1 Mos 6:6
Då ångrade Herren att han hade gjort människorna på jorden, och han var bedrövad i sitt hjärta.
Apg 14:15
“Människor, vad är det ni gör? Vi är också människor som ni! Vi kommer till er med evangeliet att ni ska omvända er från dessa tomma avgudar till den levande Guden, han som gjort himmel, jord och hav och allt som finns i dem .
Apg 17:24
Gud är den som har skapat världen och allt som finns i den. Han som är Herre över himmel och jord bor inte i tempel gjorda av människohand.
1 Kor 15:47
Den första människan kom från jorden, av jord. Den andra människan kom från himlen.
2 Petr 3:5
De bortser medvetet från att det för länge sedan fanns himlar och en jord som uppstod ur vatten och genom vatten i kraft av Guds ord.
2 Petr 3:7
Men de himlar och den jord som nu finns har genom samma ord sparats åt eld och bevaras fram till den dag då de gudlösa människorna ska dömas och gå under.
2 Petr 3:13
Men efter hans löfte ser vi fram emot nya himlar och en ny jord där rättfärdighet bor.
Joh Upp 12:12
Jubla därför, ni himlaroch ni som bor i dem!Men ve dig, du jord och du hav,för djävulen har kommit nertill er i stor vrede,eftersom han vetatt hans tid är kort.”
Joh Upp 18:19
Och de strödde jord över sina huvuden och grät och klagade högljutt: Ve, ve över den stora staden där alla som hade fartyg på havet blev rika genom dess rikedom! På en enda timme blev den ödelagd.
Joh Upp 20:11
Och jag såg en stor vit tron och honom som satt på den. För hans ansikte flydde jord och himmel, och det fanns ingen plats för dem.
Joh Upp 21:1 Och jag såg en ny himmel och en ny jord. Den första himlen och den första jorden var borta, och havet fanns inte mer.
________________
1 Joh 3:1

Se vilken kärlek Fadern har skänkt oss: att vi får kallas Guds barn! Och det är vi också. Världen känner oss inte, eftersom den inte har lärt känna honom.

*
Vi som är Guds barn är verkligen verkligen välsignade, för vi har fått och tagit emot den frälsning som erbjudits oss, ja alla har fått en chans, och vi troende har svarat och gett våra liv till Gud,vi har fått se många av de sanningar som Gud ville förmedla till alla, men ALLA VILLE INTE HA MED HONOM ATT GÖRA.  Det är synd i dubbel bemärkelse.
NamnlösMaria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.