Det fanns ingen plats för Sture…Älska din nästa, säger Gud.

 

M

 

..det fanns ingen plats för Sture:

http://avpixlat.info/2016/01/15/i-det-nya-sverige-fanns-det-ingen-plats-for-sture/

SVENSKEN SIST Förra onsdagen hittades Sture, en man i 60-årsåldern, ihjälfrusen utanför sjukhuset i Nynäshamn. Bakom detta tragiska öde finns en historia om det nya Sverige där dess folk blivit andra klassens medborgare som kan offras lite hur som helst på mångkulturens och den så kallade mångfaldens altare.

I Nynäshamnsposten blev Stures död blott en notis. Bakom denna finns en man som beskrivs som en god arbetare under hela sitt liv, bland annat inom försvaret och på ett äldreboende.

På äldre dagar hamnade han dock snett i tillvaron, började umgås med fel sorts folk och började dricka vilket utvecklades till ett beroende. Han ska sedermera ha fått ett boende i kommunal regi, varifrån han vräktes för att lämna plats åt de migranter som nu flödar in i Europa och framför allt Sverige.

Stolt som han var, ville han inte gärna besvära andra, trots att han blev hemlös. Alkoholproblemen fortsatte. Han blev lovad behandling och ville bli fri från beroendet, men återfall satte hinder i vägen och kommunen svek.

Under sista dygnet i livet hade han värmt sig inne på sjukhuset då väktare kommit och kastat ut honom. Hans tillhörigheter blev kvar inne. Enligt vissa uppgifter ska han inte ens ha fått med sin jacka.

Sture tar sig då till en offentlig toalett men blir där i princip bortjagad av hitresta tiggare. Han vänder då tillbaka till sjukhuset där han fryser ihjäl under natten då temperaturen låg på ca 12-14 minusgrader.

*
Matt 19:19

Hedra din far och mor och Du skall älska din nästa som dig själv.”
Sedan kommer ett som liknar det: Du skall älska din nästa som dig själv.
Sedan kommer detta: Du skall älska din nästa som dig själv. Inget annat bud är större än dessa.”
Han svarade: “Du skall älska Herren din Gud av hela ditt hjärta och av hela din själ och av hela din kraft och av hela ditt förstånd, och din nästa som dig själv.”
Dessa bud: Du skall inte begå äktenskapsbrott, Du skall inte mörda, Du skall inte stjäla, Du skall inte ha begär , och alla andra bud sammanfattas i detta ord: Du skall älska din nästa som dig själv.
Ty hela lagen är uppfylld i detta enda budord: Du skall älska din nästa som dig själv.
Om ni uppfyller den konungsliga lagen enligt Skriften: Du skall älska din nästa som dig själv , då handlar ni rätt.
name-graphics-maria-545505

 

 

4 thoughts on “Det fanns ingen plats för Sture…Älska din nästa, säger Gud.

 1. Hej Marie! Jaa det är mycket obehagligt, för man säger inte sanningen om att man skall byta folkslag i länderna. Det kommer att gå fort och det är hemskt. redan 1994 så skrev man på ett avtal(se länk nedan, det står där, ska ta fram det till dig så får du se) om detta med invandringen och sade att 500 000 skulle komma till Sverige, svenska regeringen har hemlighållit detta och nu står vi inför faktum att de väller in över gränserna. Vi hade en lag en gång som hejdade detta men den tog de bort, och vi fick inte rösta i Lissabonfördraget och Schengenavtalet var en lag, men………………………………………….. vi kan vänta oss vad som helst eftersom detta avtal de skrev under betyder att de kommer att få ta över både lägenheter och människors sommarbostäder och hus i övrigt. Det kommer att bli hårda tider, men vi har GUDS BESKYDD, det får vi inte glömma, Han vet var vi står och hur vi har det och kan inte slänga ut oss på gatan. Men …visst blir man alldeles iskall ibland då man ser vad som sker. Se denna länk och läs sanningar: (språket är ibland grovt men i artiklarna ser man vart vi är på väg)
  Bostadsbrist och byggande: De som kommer måste ha lägenheter men det måste vi svenskar också. PUNKT.
  http://varstundisverige.blogspot.se/
  Var inte rädd , tro på Gud, och det vet jag att du gör, men man känner sig liten och maktlös. MEN GUD ÄR GUD!!! AMEN!!!

 2. Ja Maria…jag är mycket orolig över dessa muslimer, som redan till stor del tagit över Sverige…Jag vet att vi är på väg åt samma håll…De är så fräcka att de helt fräckt kommer in i ett land, och tar över på olika sätt…moskeer byggs i rask takt, de kräver helt enkelt att breda sig ut över länderna, som de intar..Detta är bara så allvarligt att det går kalla kårar längs ryggen, när jag tänker och framför allt läser om dem. Än kräver de det ena och det andra, och vi står handfallna och tillåter detta…Jag tycker de är skamlösa mot oss nordbor, utnyttjar samhällets olika bidrag. Nu krävs det böner, för att detta ska upphöra,hinner De utnyttjar länderna de kommer till, på ett skamlöst sätt!!Jag är så bekymrad så det går inte att säga heller…Jag hoppas Jesus kommer tillbaka snart!!

 3. Hej Marie! Världen är i mycket en skräphög och de som inte har någon ställning i samhället går åt först, de som inte kan klara sig är ju gatans barn, det finns ingen omtanke eller beredskap längre. Det kostar för mycket, ändå är så många sjukhuspatienter just alkoholister. Jag har mött många sargade fall under åren så jag vet hur de har det, läs dagens artikel på http://myphotobym.blogspot.se/ där skriver jag också en del.
  Jo jag tror att det blir värre, våra svenskar ligger just nu och sparkar för en plast att få sova på, men det finns andra som i många fall går före! Skall man inte ta hand om sin egen befolkning först?????Ja sätt in artikeln det kommer fler, ta den om muslimerna och se här https://plus.google.com/116500380690249519951/posts
  Det sjuder på alla håll. Jodå det kan bli så i samhället, det är på väg, man måste vara stark och be och man måste vara stark och bygga upp sig så man kan bli använd på rätt sätt. Det finns många fall vi kommer att få se, se på vården, den fungerar ej, se på allt som sker, detta är bara början till eländet, födslovåndor m m
  Kramar till dig, tack för kommentarer, det är bra att kunna kommunicera, välkomna ni andra som läser.
  /Maria

 4. Detta berörde så starkt i mitt hjärta så jag måste sätta den på Facebook..Maria, det kan väl inte bara bli så här i samhället!!??

  Gud välsigne dig

  marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.