Den globala byn/ Världen har problem/Länkar

 

*

Vet vi verkligen vad terror är och hur det kommer sig att man ägnar sig åt något sådant?  Kan vem som helst bli terrorist? vem är t ex Anders B Breivik? som gjort människor så ont?
Hur kan man tillåta krigshandlingar….Krigsindustrin t ex, är en, ja just det: en industri. Övervakningssamhället med Storebror i spetsen är ett faktum, det existerar, märker du det?  Läs mer i länken.
http://www.carlg.org/osloterror.html
I denna länk kan du ta del av en del  s k förklaringar till allt det grymma som sker och varför det sker. Läs i länken olika artiklar och vissa saker låter kanske helt främmande för svenska öron,(Storebror finns i Sverige också),  men det är bra att försöka förstå vad som sker i världen.http://www.carlg.org/waterprivatisation.html Man vill  t ex privatisera vattnet, hur galet kan det få bli?

Världen är ond, inte god.

/Maria

4 thoughts on “Den globala byn/ Världen har problem/Länkar

 1. Det är väldigt knepigt med alla dessa gubbar som flyttas runt dvs de är som gubbarna i ett tv-spel, men skjuter dem och de lever ändå eller gömmer sig.Jag såg i tv i går att man minsann inte skulle ge sig utan strider, det betyder väl städers utplåning. Vi förstår nog inte allt detta och vi kan bara titta på då man dödar varandra och oskyldiga.
  Jo jag anser också att Al Q är igång…Tack för länk. /Maria

 2. —Al Qaeda är för revolterna i Syrien —

  Precis som nyss i Libyen, där gamla Al Qaeda/mujaheddin deltog i striderna mot Ghadaffi, ställer sig ALQ bakom revolterna mot Assad i Syrien.

  Här en video och artikel från Reuters. där AL Zawahri, en utpekad ledare för ALQ, yttrar sig och manar på upprorsstyrkorna.

  (Al Zawahri, hmm- Var det inte han som dött flera ggr redan?)

  Är det inte intressant att Al Qaeda idag, 10 år efter 9/11, står på *samma sida* som NATO och USA i konflikterna/ interventionerna?

  ALQ fortsätter producera videos med underrättelsetjänst-loggor i, även sedan BINL dog/mördades/försvann.

  Propaganda på högsta nivå!!

  Tolka det som du vill – det är upp till dig som konsument att avgöra vad detta betyder. man kan ju alltid försöka koda av meddelandet.

  Tyvärr, så tror jag inte att det går att förstå vad det betyder.

  (Jag tolkar det så här: Al Qaeda är i Syrien, betalda av VÄST. IGEN!)

  http://www.reuters.com/article/2012/02/12/us-syria-zawarhi-idUSTRE81B05320120212

 3. Fantastiskt bra utläggning/svar/kommentar. Demokrati och frihet kan aldrig aldrig komma ur detta som sker just nu- blodbaden.
  Länder är inte redo, länder får inte, länder kan inte, det är bara för mycket snack och felaktiga beslut och fel infrastruktur. Och..vad händer i Nigeria m fl länder…. Jag hittar faktiskt inga bra ord som förklarar alla felaktigheter och det som skett de senaste 25 åren. Det var hårt att vakna och se allt detta ske.
  Vilka ledare är kvar nu då? Sedan kommer NWO i stor skala. Vi håller oss till Jesus- frälsaren.
  /Maria

 4. “Terrorhot bakom varje buske”

  Många gånger kan inte vi som privatpersoner avgöra vem/vad som ligger bakom ett hot eller ett dåd.

  Eftersom de som gör kriminella handlingar oftast vill dölja dem och skydda sig bakom en fasad/felriktad info/konspiratoriska planer, är det inte konstigt att det samma skulle gälla terrorkrig som alla annan (folkrätts-synvinkel) mer eller mindre “kriminell verksamhet.”

  Vem vill vad och vem betalar? Det borde vi fråga oss i alla dessa mediahistorier.

  Om inte terrorn görs av “rätt ansikten” och man så kan vända medborgarnas åsikter så att vi sponsrar fler terrorkrig, militära äventyr och köper anti-terrorteknologi/inför antiterrorlagstiftning, får man vinkla orden och bilderna så att det ser ut som att “den utpekade onde” hela tiden är aktiv och försöker nästla sig in i samhället som en “otäck arabisk extremist” tex (2001-2020) eller en “farlig kommunistsympatisör,” kanske (1920-1991)?

  Det finns arabisk och muslimsk terror. Det finns också västerländska operationer som ser ut att vara muslimsk terror, eftersom väst köper TERROR för att förverkliga sina strategiska planer.

  Finns det inte en nytt “terrorhot” att hänvisa till varje vecka går NATO-krigsmaskinen och all den teknik, och de övervakningssystem som utvecklas och säljs under varumärket terror, inte bra.

  Just nu går varumärket TERROR bra och regeringar är beredda att köpa vad som behövs för att skydda sig mot den, vare sig den är imaginär eller reel. Är det på riktigt den här gången eller är det propaganda? Det är en fråga man borde ställa sig.

  FBI övervakar en person och den ringer “Al Qaeda,” är en hotbild som kan betyda precis vad som helst. Den kan också ha fabricerats av många på båda sidor.

  Al Qaeda ledaren Al Zawahiri dog 4-5 ggr innan han försvann ur mediarapporteringen.

  Bin Laden dog åtminstone 2 ggr.

  Att muslimer i Malmö sysslar med terror, ibland med internationella kopplingar, händer säkert.

  Att “Al Qaeda är i Angered och ska spränga Röda Sten” verkar mindre trovärdigt som uppgift.

  Det hotet resulterade i en razzia och småpojkar och föräldrar kläddes av nakna mitt i natten, sen kunde inte polisen förklara vad de gjort. Ingen har förklarat vad Mohammedkarikatyrmålaren Lars Vilks håller på med, och hur han nu verkar hotad – kanske han skrämmer upp folk och har polisbackning bara?

  Mellanöstern gillar inte USA och oljekrigen och är förtretade, och spränger säkert bilar då och då och köper vapen på svarta marknaden.

  Terrorkriget är mycket mer än terror – business – hotbild som gör att människor ger upp sina demokratiska rättigheter för att skydda sig.

  Så fort någon nämner det heta ordet —Al Qaeda— blir folk rädda. Ingen Al Qaeda medlem har efter ca 10 (25) år av terror synts på rättegång och fått förklara vad de håller på med. Vi vet inte mycket om vad det handlar om.

  Jag tror att terror och terroraktivitet finns lika mycket på båda sidor Atlanten. Det är en global handelsvara, kanske man kan säga?

  Den som satsar helhjärtat, vinner. Hundratals miljarder är i potten. En ny världsordning ska byggas och den innehåller inte smådespoter i arabvärlden. Därför behöver vi några intervetioner och terrorkrig så vi karvar fram ett Mellanöstern där det västerländska ansiktet syns tydligt.

  Saddam borta

  Mubarak borta

  Ghadaffi borta

  Ali Saleh borta

  Assad borta?

  Ahmadinejad borta?

  osv

  …Demokrati och frihet…

  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.