Den djupa staten/The deep state

Bilden kan innehålla: text

Vän, Erik J skriver:

 Den djupa staten finns överallt i världen och inte minst i Sverige som utgör själva kärnan för Stockholmsbyråkratin med sin Stockholmsskola och sitt Stockholmssyndrom. Korruptionen är institutionaliserad och det etablerade samhällskiktet består i grunden av en internationell bankhegemoni, ett militärindustriellt komplex, ett underrättelsetjänstkollektiv och inte minst av ägardirektivstyrd opinionsbildningsmedia som upprätthåller den stora lögnen.

Alla har dom en gemensam nämnare i detta globala pyramidspel och konvergerar till en och samma globalistfamilj och entitet som styr och regisserar det moderna kriget via informationskontroll och bolagsfascism. Du ser det när du tittar ut genom fönstret eller när du sätter på din TV. Du kan känna det när du går till jobbet, när du scrollar genom nyhetsflödet eller betalar dina räkningar. Det är världen som har dragits ner över dina ögon för att dölja sanningen. Att du är en slav!

Att du som alla andra föddes i ett osynligt fängelse för att stjäla frukten av ditt och andras arbete. Tyvärr kan man inte tala om för nån vad den djupa staten egentligen är. Man måste tänka själv för att kunna förstå det! Det enda sättet för dig att verkligen veta är att ta reda på saker själv och efteråt finns det ingen återvändo.

De flesta kommer bara följa med strömmen och projicerar sådant som de egentligen inte tror på eftersom det finns en oro för vad andra ska tro och tycka, så många håller tyst om sina upplevelser i rädsla för att avvika från normen. Det vi ser här är en kollektiv form av Stockholmssyndrom “Ett psykologiskt fenomen där gisslan uttrycker empati för och har positiva känslor gentemot de som håller dem fångna, ibland till den grad att de försvarar dem.” Vi ser detta hela tiden då programmerade människor försvarar det system som håller dem i slaveri utan att själva vara medvetna om det.

För att hitta ut till den riktiga världen behöver du konfrontera dina rädslor och släppa tankarna fria. Frigör ditt sinne!Du förstår nu att det är privata aktörer bakom det valutafinansiella systemet som är orsaken till alla ekonomiska problem, inte några politiska marionettfigurer, religioner, ismer eller andra polariseringskulisser. Detta har bara varit ett teaterspel med söndra och härskatekniker som metod för att dölja det stora bankbedrägeriet, kontrollen över strategiska naturresursflöden och kontrollen över samhällsviktig infrastruktur.

När en liten grupp människor tillåts skapa välstånd ur tomma intet och tjäna ränta på detta, så har de möjligheten att förslava hela planeten oavsett vilken regering som ett land påstår sig ha. Du känner till att alla de traditionella medierna har sina ägardirektiv och att opinionen betyder allt när det gäller att få med sig folket på sin sida. Har man den med sig kan man göra allt, har man den inte med sig kan man inte göra nåt.

Du ser igenom elitens psykologiska falsk flagg-operationer och deras propagandamaskin styr inte längre över dina tankar.Att bryta sig loss från den djupa statens kontrollsystem är den väg som vi alla är på just nu. Vissa är fria i sitt tänkande, andra är delvis fria, många blir fria i sina första steg ut ur sitt fängelse och väntar på det ögonblick då de kommer att inse att de är slavar, medans andra kommer fortsätta försvara systemet till sin grav. Det är en del av uppvaknandet!

De breda massorna vilseleder och vidmakthåller inte lögnen medvetet eftersom de själva har blivit indoktrinerade och därför är många av deras tankar och föreställningar inte deras egna. Precis de människor vars sinne vi försöker rädda. Men tills vi har gjort det, är dessa människor fortfarande en del av detta system, och vi behöver förstå att de flesta av dessa människor inte är redo att bli urkopplade. Många av dem är så invanda, så hopplöst förslavade i sitt tänkande att de kommer att kämpa för att skydda den djupa staten. #DjupaStaten#Investor#Avlyssning#GlobalistFamiljen#Wallenberg #BigTech#FRA#Ericsson#AllmänaOpinionen

#Stockholmsbyråkrati#Språkvård

#Egennytta#Bankmonopol

#PengarÄrSkulder#TillEnKostnadAvRänta

#EvigtTillväxtkrav#Skuldmättnad

#Covidioti#Stockholmssyndrom

#ProgrammeradeMänniskor#

FöljerMedStrömmen#SocialIngenjörskonst

#ModernaKriget#Informationshantering

#Telekom#BrödOchSkådespel#Propagandamaskin#

ProblemReaktionLösning#TänkUtanförBoxen

#StängAvTVn #GörEgenForskning #FrigörDittSinne

JESUS är den troendes allt, dennes liv och livförsäkring och framtid!

4 thoughts on “Den djupa staten/The deep state

 1. Hej Madelen, jag kan inte skicka mail på din mailadress, något är fel. Tack för at du är på vägen och vill gå den, den viktigaste i ditt liv. Ja även om saker o ting gör ont så har vi ett val, att leva eller dö. Med JESUS lever vi även om vi dör, utan Jesus är vi bara döda. Världen är en ond plats, allt vad Gud sag o säger om den så har han rätt i allt. Halleluja vad han är god!!!
  /FRID Maria

 2. Jag är så glad att du skriver vad som på riktigt händer i vår värld! Att läsa dina inlägg är som en välsignelse för mig! Det får mig att förstå att jag är på rätt stig öven om jag inte riktigt är framme ännu!

 3. Hej Jag vet inte varför du tror att jag inte vet vad jag lägger ut här? Erik har rätt i att denna världen är galen i allt den gör, d v s människor gör djävulska saker m m. Jag känner inte Erik Personligen men tar inlägg från honom för att han har rätt om ekonomierna, lagarna som inte följs o sv. Världen är svart o det vet både du o jag. Jag kan lägga in dina länkar till din sida, men INTE på alla ställen hur jag än gör så kan jag inte det. och du vet ju att du har sanningen o därför får jag inte länka. Jag faller inte. jag står rak med Jesus och det borde DU veta som vet vem jag är, ja jag heter Gudrun Maria och kallas av de flesta för Maria. ja. Jag går inte in i diskussion med honom, utan jag visar på hur världen är, är dte fel? Nej. Jag VET att människor INTE vill veta sanningen och det kan jag inte hjälpa, för jag gör vad JAG KAN I JESUS och sprider mer sanningar än du vet om. Vad klagar du för? Jag har inte gjort ngt fel i att lägga ut sanningar om världen o LÖGNERNA som man kan hoppas och be för att människor ser o vaknar nu! /Maria

 4. Erik är en fejk och han hoppas på att du skall gå på det han skriver. Han hoppas att du skall falla för han ser dig som en människa som trots allt kanske inte har fattat allt och som fortfarande kan falla.
  Sänd några länkar till min blogg “LAGLÖSHETENS HEMLIGHET” och innan du går in i diskussioner med honom.
  Säg inte att Jesus/Gud älskar honom för det gör han inte. Han hatar honom och alla andra som är på oss idag och som hatar sanningen, som hatar Jesus/Gud. Vi skriver inte för att få vara människor till lags. Vi skriver det vi måste skriva! Är det inte så syster Maria eller Gudrun? Att dem du har fått kontakt med inte vill veta av sanningen som jag skriver på min blogg och ondgör sig över att du länkar till min blogg borde du se som ett tecken på att dessa människor inte vill veta av saningen.
  Jag skulle kunna lägga in hela bibeln på min blogg men hur mycket kan det hjälpa dem som har blivit sant frälsta till Jesus/Gud och han talar till dem som har blivit det och personligt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.