De sista tiderna /Jorden /HAARP? /Vädervapen

 Är de snart ett minne blott?

Översvämningar i Pakistan—  HAARP?

Nog har ni märkt att “vädret” är märkligt och oförutsägbart i många stycken och visst har ni märkt att katastrof efter katastrof inträffat sedan några år tillbaka. Läs därför denna artikel som ifrågasätter händelserna- är de naturliga?

Skriven av Dr Nick Begick och William Cohen
Översatt av Gertie Dahlberg

http://www.pakalertpress.com:80/2010/08/06/pakistan-flood-photos-haarp-fingerprints-found-allover/
Allt började helt plötsligt och tusentals dog, miljontals var på flykt, hundratals byar försvann på bara 4 dagar!… underligt nog fanns inga vädervarningar, inga alarm… dessa översvämningar är de värsta i Pakistans historia, MEN ingen från Global METs tjänstemän kunde ens spåra vad som inträffade i den här regionen?

Vi har undersökt den här saken och kommit fram till slutsatsen att HAARP nyligen har använts i den nordvästra delen av Pakistan… valet av startpunkt var perfekt… alla översvämningarna går nedströms, t ex Khyber (berg) till Karachi (hav)… det är designat till att dränka hela Pakistan och sätta igång de värsta kriser och kaos som någonsin inträffat här.  De vet att de inte kan vinna ett krig med atomvapen i Pakistan – det skulle bli en ömsesidig förstörelse, så de har andra vägar att göra det på.

HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) är ett föga känd, men avgörande viktigt försvarsprogram för USAs militär, som har genererat ganska många kontroverser genom ören i vissa cirklar.  Trots förnekanden från HAARP officiellt så har en del respekterade forskare påstått att det finns möjligheter till hemlig, elektromagnetisk krigföring genom HAARP, designat för att vidarebefordra USAs militära mål US military’s stated goal att uppnå fullskalig dominans år 2020. Andra går så långt som att påstå att HAARP kan och har använts för vädermodifikation för att orsaka jordbävningar och tsunamis, för att förstöra globala kommunikationssystem och så vidare.   .HAARP: Secret Weapon Used For Weather Modification, Electromagnetic Warfare – Videos

Jag har noterat en trend.  Nu kommer många skeptiker att göra omotiverade påståenden att vad vi nu upplever när det gäller vädret helt enkelt är Moder Natur, och andra kommer att påstå att global uppvärmning visar sina följder.

Jag har ett annat intryck. Till exempel, har någon noterat att nästan vartannat år kommer det en ny väderkris som fokuserar på just det speciella fenomenet?  Till exempel 2005 var det enda som uppstod orkaner.  Man hörde ingenting om tornados, lerfloder, tsunamis eller vulkanutbrott… det var enbart orkaner!  Låt oss ta en titt på en del av det här… skall vi? 
2005: Vi hade orkanerna Katrina, Dennis, Emily, Rita och Wilma.  Katrina var speciellt underlig då den var den enda orkan som registrerats NÅGONSIN att stanna under två dagar över land utan att röra sig!  Detta är onormalt då det fordras rörelse för att hålla stormen aktiv. Detta var inte bara den mest aktiva säsongen som registrerats i historien, utan den hade också två av de kraftigaste uppmätta orkanerna i historien.  Katrina och Rita!    

http://en.wikipedia.org/wiki/2005_At…rricane_season

Låt oss gå tillbaka och titta på år 2004:  Detta år markerades som Årets Tsunami.  Minns ni medias täckning som höll på non stop?  Det var som om ingenting annat existerade och det enda verkliga vädret var tsunami-väder! Den här länken visar en omfattande lista på de tsunamis som har uppstått under den senaste 10-årsperioden:

http://ioc3.unesco.org/itic/categori…ategory_no=246

År 2007 var en av de värsta översvämningssäsongerna i mänsklighetens historia.  Ingen diskuterade orkaner, tornados eller jordbävningar… det här året handlade allt om översvämningar.  Ta en titt här:

http://www.independent.co.uk/environ…he-458457.html

Så låt oss nu ta en titt på år 2008: Detta år gav oss de flesta och dödligaste tornados under det senaste årtiondet.  Det fanns inga översvämningar det året.  Det fanns inga orkaner som drog fram och om de fanns så brydde sig ingen om det för tornados var huvudämnet för intresset. På nästan alla platser i Mellanvästern fanns tornados som poppade upp i varenda bakgata och skreva du kunde finna.  Media skrev allt om det och dessa stormar var ständigt ökande i kraft.

http://www.usatoday.com/weather/stor…-tornado_N.htm

Så låt oss nu ta en titt på slutet av 2009 och inpå 2010: JORDBÄVNINGAR! Detta verkar vara en mani som inte liknade någon.  De är inte bara mer och mer kraftfulla utan de ökar också i frekvens.  Chicago såväl som Indiana, Chile (två gånger), Haiti, Turkiet, Afghanistan, Kina, Okinawa etc etc.

Skeptiker kommer att tala om för dig: ”inget att bry sig om, jordbävningar inträffar hela tiden”… och av alla olika orsaker, de har rätt.  Men, det finns nog inte så många vanliga människor där ute som inte har noterat att det verkar vara en underlig trend med alla dessa jordbävningar som bara poppar upp. 

Så här är min synpunkt på detta.  Vi har gått igenom allt detta förut många gånger och diskuterat möjligheterna av huruvida det finns myndigheter som ha kapacitet för väderkontroll. Efter att ha sett på de här trenderna som fortsätter att inträffa så verkar det som att varje år, eller vartannat år, uppstår ett nytt väderfenomen som konstant drabbar Jorden tills ett annat tar över. Man kan se på detta som något som är säsongsartat och att, verkligen, det finns naturliga väderförändringar som inträffar på planeten som alltmera blir värre (en del älskar den här idén och griper tag i den som om den var den enda möjligheten), eller man kan se på det som om någon leker med en leksak som de försöker göra perfekt.  Och varje år plockar de upp en ny katastrof att leka med tills de slutligen har finslipat den till ett väl intonat instrument.  

Så, om ni inte har uppmärksammat dessa trender tidigare, eller satt dem tillsammans i den här sortens funktion och manér, så kanske ni vill roa er med möjligheten att det finns saker och ting som har blivit manipulerade mitt framför näsan på er.

Gott folk… det var purpurfärgad snö i Ryssland! PURPURFÄRGAD! Vi hade nyligen en tidigare aldrig skådad spiral på himlen i Norge på den dag då Obama accepterade fredspriset, och jag struntar i hur ni försöker att rationalisera det, det var ganska klantigt.  Där var en tetrahedron över Kreml på samma dag, fastän favoritsaken att säga är…BLUFF!  Folk i Chile såg himlen ändra färger mitt i natten när jordbävningen förstörde deras stad… det var klockan tre på natten där, så i nattens mörker tittade de på himlen som ändrade färger där det är en avsaknad av färg (svart). Samma sak syntes omkring 20-30 minuter innan jordbävningen i Kina.  I Antarktis just nu finns en sorts mikrob som ger landskapet ett utseende som om det är blödande. (Och floderna skall bli röda av blod).  Men jag är säker på att någon kommer att försöka tala om för mig att detta är helt normalt.  En grupp av fåglar, exakt 100 st, flög nyligen i en flock tillsammans och på något sätt så dog de på samma plats i himlen och sedan föll de ner på samma gård, inom samma område, hopkurade och med blod som läckte från deras näbbar och andningsorgan.
Någonting håller på att hända, gott folk.  För de av er som inte känner till HAARP, SURA, Escat och några av de andra elektromagnetiska anläggningarna som finns på Jorden, ni borde verkligen undersöka de patent som dessa företag skaffat och vad de har för avsikter med dem.

Jag gillar inte att gå in på enorma konspirationsteorier eller titta på den showen för ofta, men där är en del i den här showen där sonen till den som designat HAARP talar sött om sin fars uppfinning och vad det avsedda ändamålet var.  Emellertid är en del av detta dramatiserat, det berättar definitivt en adekvat historia.  Jim Phelps var uppfinnaren och även den som tipsade om dess förmåga.
Här är en artikel som skrivits Jim Phelps http://www.lightwatcher.com/chemtrai…Chemtrails.pdf
click here to watch the video
http://img.youtube.com/vi/uZOt29NR0FY/default.jpg
Här är en annan PDF-fil som du kan ladda ner och spara: http://www.pdfone.com/keyword/haarp-project.html

Den här artikeln ställdes samman av Dr Nick Begick. 

 http://www.haarp.net/ samt William Cohen, f d sekreterare i DOD, som gjorde ett speciellt uttalande om elektromagnetiska vapen som kunde användas för väderterrorism.

I april 1997 diskuterade den dåvarande försvarsministern William Cohen offentligt faran av en HAARP-liknande teknologi oh sa: ”andra är engagerade även i an ekologisk typ av terrorism genom vilken de kan ändra klimatet, sätta igång jordbävningar och vulkanutbrott genom användande av fjärrstyrda elektromagnetiska vågor… Så det finns massor av skickliga människor där ute som arbetar på att finna vägar där de kan förorsaka terror på andra nationer… Det är verkligt, och detta är orsaken till varför vi måste intensifiera våra ansträngningar.”

Här är information för att söka teknologi för väderförändringar.  

Här är information för att söka teknologi för väderförändringar.    http://www.padrak.com/ine/HAARP97.html

Att människor inte ser vad som händer är märkligt tycker jag, men de vistas mitt i en orolig brinnande värld, reflekterar de inte alls över vad som sker. ?  I vår stad kan vi läsa att döda duvor faller ner från hustaken eller att man plockar bort dem från taken. Det är misstänkt tyst, var är fågelkvitter och skriande från måsarna… /Maria

4 thoughts on “De sista tiderna /Jorden /HAARP? /Vädervapen

 1. Hej Andreas. Det står i bibeln om människogjorda katastrofer, det är ju märkligt,. Jag tror att det är en blandn ing av allt detta vi ser och kommer att få se. Gud vill ju att vi skall förstå vår tid och vända oss till honom i ALLT.
  Varför gör vi inte det då? Varför dessa herrar på kontinenterna som säger sig vara troende men som orsakar både börsfall, trasig ekonomi och annat?
  GUD vill ju ta hand om oss o leda oss…..
  Ja fåglarna är söta, och Janne o jag pratar mycket om allt. Det gör ju du o jag oclså Andreas. Ha det gott.
  /Maria

 2. Men om det är detta HAARP som står för den sista tidens vedermödor och jordbävningar, men jag trodde vedermödorna skulle komma från Gud och inte vara människo-orsakat?

  (De två fåglarna på bilden liknar Maria och JANNE, de brukar ju “sjunga ut”, och vara “fria som fågeln” genom frälsningen).

 3. Hej Janne. Jag tog med denna artikel för att man förstår om man vill, att det är saker på gång som inte stämmer. Vi undrar också vart fåglarna tagit vägen. Inte flyttar väl de vanliga fåglarna, dvs alla fåglar.
  Journalister och sådant folk har munkavle, det vet vi, så när de riktiga rapporterna strömmar in då är det kanske försent att reagera eller agera. Vi får se tiden an och gräva vidare. Återkommer./Maria

 4. Flera av damerna jag går till på jobbet undrar var fåglarna tagit vägen och insekterna? Det är helt tyst här i stadsdelen. Det finns en kråka, en mås, en bofink och några humlor på gatan jag bor på. Jag letade efter fåglar några dagar. Var är de? De kan väl inte ha flyttat redan? Har hört att fåglar är tysta i slutet på sommaren och äter upp sig inför flytten.

  Inga smutsiga moln och kontiga kombinationer på himlen här idag. Det är första dagen på ca 35 dagar som snälla vackervädersmoln far på himlen och man kan se solen framme i mer än 2 minuter.

  Vilken tidning ska skriva om vad som händer på riktigt innan 2015, kan man fråga sig?

  Det verkar som en ond dröm, drömd av gubbarna…
  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.