De kloka orden som beskriver vad Gud vill

J C Ryle och översättningarna är trevliga och nödvändiga anser jag. De finns på Facebook om man vill läsa mer av honom. Gud vet vad HAN vill att vi ska göra och hur vi ska vara, särskilt emot andra, vi får göra så gott vi kan och försöka att göra Guds vilja- varje dag och stund.

Det han nämner här i texten har jag varit med om, alla sorterna av sorg och mer, därför anser jag det vara nödvändigt att tala om att GUD kan ändra ALLA situationer av fel till att bli rätt! Underbart, ja. Jag var också en som INTE kände Jesus, men han gav mig frälsning och kärlek, och där är vi fortfarande.. Det är gott och LIVSVIKTIGT med Guds kärlek och GEMENSKAP, -ända in i döden.

Att bli född på nytt är att träda in i en ny existens, att få och ha ett nytt sinne, ett nytt hjärta, nya vyer, nya principer, nya smaker, ja allt blir nytt men det gamla kan också finna vägar in i det nya. Det kan bli svårt men Gud ser till att det nya överväger, för han ger oss tid och hjälper i alla situationer.

Jesus säger oss att vi ska gå samma väg som han fick gå och lida och Jesus fick den värsta död. Nu vet vi att vi lever i de sista tiderna och därför kan vad som helst hända. Det kan hända att också vi blir illa både bemötta och att vi får gå igenom något liknande som JESUS fick i sitt lidande, ja vi kan få dö för vår tro. Man hatar de kristna, och det är något vi måste tänka på och kunna bära. Det är inte bara en skakning på huvudet åt oss, som vi kan möta, utan MYCKET mer ALLVARLIGT. När vi läser Johannes Uppenbarelsebok så kan vi läsa och förstå vad som kan vänta. Guds överflöd av kärlek är alltid med oss, även då vi kan tvivla och undra om han HÖR och SER oss!

Här på sidan kan du alltid läsa om Jesus, det finns hur många artiklar som helst som handlar om HANS KÄRLEK till oss, och HUR vi måste kämpa för att leva så som HAN vill och önskar och KRÄVER av oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.