CHIP och den GLOBALA BYN som är VÄRLDEN. Bli en Övermänniska? /Antikrist

 

chiptrt54trgfd-745x457

Bild BY TOM OLAGO OCTOBER 25, 2016

chip/bild Maria

*

Att microchipa hundar för medicinska orsaker verkar vara ok, men människor? Redan? Det är många som diskuterar och undrar över detta, särskilt vi som är troende eftersom vi läser i Bibelns Joh Uppenbarelsebok om just ett MÄRKE som kommer att vara i pannan eller på högra handen på en människa.

Denna övergång har underlättats genom en subtil men kraftfull förändring av strategi som bekämpar psykologiska hinder: mikrochip implantat för människor marknadsförs som förbättringar av människokroppen; skapandet av en “övermänniska”, av något slag.

Australien verkar vara det första landet att börja mikrochipa sin befolkning. Som berättas i rapporten, rapporteras tillbaka 2010 CBS-nyheten att den australiska regeringen hade en potentiell RFID mikrochip plan på gång i samband med hälso- och sjukvård.  /  Så ja, det är på gång, och Sverige kommer att vara lika dumma som all annan befolkning och ta den här tekniken till sin och sedan är det inte så roligt att vara människa. OM man tar det där chipet, då KAN man sälja, köpa, äta eller existera i samhället, MEN TAR MAN DET HAR MAN SAGT JA TILL ANTIKRIST! Glöm inte det!

ÄR MAN EN TROENDE OCH TAR DET SÅ KAN MAN INTE RÄKNA MED ATT KOMMA TILL HIMMELEN EN DAG. Jag säger INTE att det är chipet som är MÄRKET men jag säger att det drar ihop sig till saker som vi aldrig sett på jorden förut. Märket KAN också ha med en RELIGION att göra.

ARTIKELN: http://www.prophecynewswatch.com/article.cfm?recent_news_id=751

Microchipping of animals for medical and tracking experiments has gradually become acceptable, but humans? Whoa, not so fast! Privacy proponents, conspiracy theorists and faith-based groups have consistently warned of the dangers from their various viewpoints.

And yet, those nagging concerns are slowly fading, as people become conditioned to embracing the attendant security and convenience while shrugging off the risks.

This transition has been made easier by a subtle but powerful change in strategy that fights the psychological barriers: microchip implants for human beings are now being marketed as enhancements to the human body; the creation of a ‘superman’, of sorts.

And this change in approach seems to be working. In a recent report, organicandhealthy.org described Australia as the first country to begin microchipping its population. As recounted in the report, back in 2010 CBS news reported that the Australian government had a potential RFID microchipping plan in the works related to the health care system.

Now, as this plan begins to unfold, the push is not a result of mandated health care reforms, but rather a clever propaganda campaign that equates RFID microchipping with becoming superhuman, and people are begging for it.

READ MORE in the link above.

NamnlösMaria

7 thoughts on “CHIP och den GLOBALA BYN som är VÄRLDEN. Bli en Övermänniska? /Antikrist

 1. MIcrosoft och andra sådana datortekniker kan vara de som skall komma att vara de ledande i ngt slags chip. Det kan också vara ngt annat. Ett märke i pannan kan vara våra tankar, ett märke i handen kan vara ngt vi gör, vi måste ibland tänka längre än vi vill. Vi har ju chip i våra betalkort sedan länge o det är illa nog.Men visst, något stort o otäckt är på G. Men Gud är ju den som har den övergripande makten, men han låter kanske de människor som inte vill ha med honom att göra, de kanske blir de som går före i den nya hemska tiden.
  Ja vi får se vad som sker. Vi ä r troende i alla fall!
  FRID/ Maria

 2. Hej! Tack för ditt fina bemötande på artiklarna, jag återkommer med några ord senare idag. Hälsn Maria

 3. KG. Larsson. Har sagt att Microsoft laggt ut Miljarders kronor vad Chipp skall sitta på Kroppen. Och Microsoft kom fram då till att bästa stället var Pannan eller handen, Larsson sa att de skulle sparat Miljardtals kronor bara att ha studerat Bibeln. Och då låter det som det analkande tecknet i Uppenbarelseboken. Jag vet att du hade en artikel framme en gång, vem KG. Larsson var för någon. Men det var han som berättade om Microsofts arbete med vad det bästa stället var att sätta det på Kroppen. Guds Frid . Vänliga Hälsningar Tommy.

 4. Hej! Ja så är det, man kan inte ta till sig Jesus och hans godhet och liv, död och uppståndelse. Framtiden ser inte bra ut det vet vi och de unga i dag som inte tror på Jesus de vet inget annat än denna världen och lyssnar inte på sina troende föräldrar. Det är en sorg. Det kvittar hur rätt man än gör, om inte barnen/små, stora, vuxna/ inte lyssnar och tar till sig vad vi vill lära dem så har vi ändå gjort vad vi kan Vi kan bara BE och TACKA Gud för hans godhet och NÅD.
  TACK! för att du trivs att vara här på sidan och läsa sanningarna! Stor kram! /Maria

 5. Folk verkar så allergiska när det gäller Jesus och hans budskap. Jag är så ledsen att de inte förstår att höra varför man bör akta sig för chip..Tror mina barn går in i detta, eftersom de säger att jag förstört deras tro…….Jag har gjort mitt yttersta för dem, så jag vet att jag gjort det som varit rätt i det stora hela…..Jag ber och hoppas Jesus öppnar deras ögon i tid…Jesus med er i allt…..Kram Maria, och tack för denna fina blogg!

 6. Hej! Ja visst är det det! Det är skrämmande att man inte vet vad som skall komma, man bara tar emot. Jag hur ska det gå!Det vet vi ju. Frågan är hur FORT detta kommer att ske. Kanske är det snabbare än vi anar. Men Gud varnar sina barn. /Maria

 7. Usch, vad otäckt det är och skrämmande att så många människor så glatt tar emot all ny teknik utan att tänka efter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.