Cellphone. Saddest truth of the world. / Telefoner och terror. Avgrunden kommer…

Ser du SMUTSEN och MÖRKRET?   Telefon-TERROR m m. Terror  för att människor kommer in i ett mönster de inte kan släppa. Terror för att *SAMHÄLLET* gett oss * chansen* till ett ‘utvecklande’och ‘bra’ liv. Som faktiskt dödar. Är det en del av mark of the beast….
Människorna och avgrunden, Människorna och tidens avslutande. Människorna och Gud. Guds domar….m m. Vet man vad avgrund är…

Ps 88:12 Förkunnar man din nåd i graven, din trofasthet i avgrunden?

Ord 15:11 Dödsriket och avgrunden ligger öppna för Herren, hur mycket mer då människors hjärtan!

Ord 27:20 Dödsriket och avgrunden blir aldrig mätta, inte heller människans ögon.

Luk 8:31 Och de bad Jesus att han inte skulle befalla dem att fara ner i avgrunden.

2 Pet 2:4 Gud skonade ju inte de änglar som hade syndat, utan kastade dem i avgrunden och överlämnade dem åt mörkrets kedjor för att hållas i förvar fram till domen.

Upp 9:1 Den femte ängeln blåste i sin basun. Och jag såg en stjärna som hade fallit från himlen ner på jorden, och den fick nyckeln till avgrund-ens brunn.

Upp 9:2 Den öppnade avgrundens brunn, och rök steg upp ur brunnen som röken från en stor ugn, och solen och luften förmörkades av röken från brunnen.

Upp 17:8 Vilddjuret som du såg, det var och är inte mer, men det ska komma upp ur avgrunden och gå mot fördärvet. De av jordens invånare som inte har sina namn skrivna i livets bok sedan världens skapelse ska förundras när de ser vilddjuret, eftersom det var och inte är men ska komma.

Upp 20:1 Och jag såg en ängel komma ner från himlen med nyckeln till avgrunden och en stor kedja i handen.

De som inte har sina liv skrivna i livets bok kan inte  på rätt sätt reagera över världens galenskaper, de tror att allt är OK i allt om sker! MEN det är INTE OK! Den utveckling som varit de senaste tjugo- tjugofem åren är INTE  ALLS OK!

Fördärv i stor skala………

   

  Vi lever i en hemsk värld.

 

 BLI FRÄLST och RÄDDA ditt liv, Kom till Jesus idag!

 

 

2 thoughts on “Cellphone. Saddest truth of the world. / Telefoner och terror. Avgrunden kommer…

  1. Ja Jesus är vår väg vår sanning och vårt liv, utan honom kan vi inte leva. MEN de som INTE känner honom tycker det är kul att leva, tills det går åt skogen totalt. Ner i avgrunden ner i helvetet, antingen här på jordens helvete eller i Hades…brinnande sjön eller kalla det ngt…..
    Vi som tror kämpar med problem o sjukdomar o lever inte på stort vis, vi ber vi prisar och ropar på HERREN!ALLTID ropar vi. Och vi får svar!

  2. Jesus är Sanningen, Vägen och Livet! Jag ber: “Herre hjälp oss mot denna fruktansvärda girighet och ondska – hjälp oss att öppna människornas hjärtan så att de förmår lyssna på ditt ord!” Vi får hjälp av Hans änglar. Men vi måste själva göra grovjobbet. Så länge vi andas och lever måste vi kämpa för Hans Rike. Så många som säger sig tro på Herren skäms i själva verket för att tala om Honom….de har inte tid eller lust utan hoppas att nån annan ska göra det. Jag ber om frimodighet att alltid våga tala om Jesus – världens enda hopp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.