Bibeln/Allan Svensson´s sida.Vänd om och tro Guds Ord

 

*

Att ge människor Guds
ord är mycket lönsamt/  Allan Svenssons Hemsida:

Det råder total okunnighet bland de kristna när det gäller Guds församling, och det är om detta jag skriver på min Hemsida. Detta har aldrig predikats i kyrkorna. Och på Internet har jag ännu inte sett en enda Hemsida, varken på svenska eller engelska, där de förklarar vad Guds församling är.

Därför måste jag fortsätta med min hemsida. Ingenting är mer viktigt än att folk kommer till tro på Jesus och blir frälsta. Annars går de bokstavligt talat till helvetet. Det är förutsagt i Bibeln att denna världen kommer att drabbas av Guds vredesdom. Detta är inte alls svårt att tro på. Orkaner, jordbävningar och stora bränder och översvämningar är Guds varningar för den dom som förestår. Det finns bara ETT sätt att undkomma Guds vredesdom. Det är att ta emot Guds frälsning som han erbjuder genom Jesus Kristus. Den är gratis. Rom. 6:23.

Kyrkor och samfund har ingen bibelkunskap att förmedla. Folk kan sitta på deras möten år efter år utan att få någon kunskap om Guds församling. Detta har de aldrig predikat i kyrkorna. Folk får inte ens veta vad de är medlemmar i. Vad är kyrkan? Vad är samfundet? Präster och predikanter handlar tvärt emot vad Bibeln lär. I stället för att ge människor bibelkunskap, så är de ivriga att få in dem som medlemmar i kyrkor och samfund. Ingen kyrka och inget samfund är grundat på Guds ord. De är allesammans religiösa svartbyggen.

Det var någon som frågade om min hemsida lönar sig. Det gör den. Att ge människor kunskap om Guds evangelium är det mest lönsamma som finns. När Jesus kommer, då är det den stora avlöningsdagen för Guds folk. Jesus har då lönen med sig. Upp. 22:12.

Min hemsida kan folk läsa över hela världen. I Amerika, Indien, Australien, Sydamerika, Japan eller var som helst. Överallt där det finns folk som kan engelska. Och de kan läsa den alla tider på dygnet. När jag var på sjukhus och inte kunde arbeta med datorn, då fungerade hemsidan hela tiden ändå.

Det är ju märkligt att just nu när jag ska fortsätta att arbeta med min hemsida så kommer det massor av e-mail med erbjudanden av olika slag, flera stycken varje dag. Om jag skulle skriva svar till dem, då skulle jag aldrig komma igång att göra något mer med min hemsida.

Somliga erbjudanden kan vara på många tusen kronor. Men de som skickar ut sina erbjudanden av olika slag, de är väl inte dummare än att de på något sätt räknar med att få tillbaka sina pengar. Man får räkna med att de har bindande regler och bestämmelser så att man sedan är tvungen att handla hos dem och anlita deras tjänster. För mig är min hemsida det viktigaste, och jag vill inte spilla tid på att svara på en massa erbjudanden.

Somliga skriver om lotterier och skryter om hur mycket man kan vinna. Men den allra största seger, och den allra största vinst som någonsin har vunnits, den bryr de sig inte om. När Jesus dog på korset så vann han en evig frälsning med evigt liv för var och en som vill ta emot den. Guds frälsning genom Jesus Kristus är gratis. Rom. 6:23. Det var åt oss som Jesus vann detta. Den seger han vunnit är vår.

Många påstår att det inte finns något helvete. Men Jesus varnar för helvetet. Varför varnar Jesus för helvetet om det inte finns något helvete? Varför lät sig Jesus bli korsfäst för att dö, om det inte finns något helvete att frälsa oss ifrån? Mark. 9:43. I Lukas 16:19-31 talar Jesus med en man i dödsriket (helvetet). Tänk att mannen är kvar där än, efter 2000 år! Tro inte på dem som säger att det inte finns något helvete. De är själva på väg dit.

I 1917 års översättning har de tagit bort ordet “helvete”, och skrivit Gehenna och dödsriket. Men det har samma betydelse. I Karl XII:s Bibel står det helvete. /Allan Svensson

http://www.algonet.se/~allan-sv/HELA.HTM#mycket

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.