Är ni vakna i Anden?? Hör ni Guds röst om vad HAN VILL?


DETTA är VACCINEN!:

Joh Upp 13 Och det tvingar alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller på pannan, så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. Här gäller det att vara vis. Den som har förstånd må räkna ut vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och dess tal är sexhundrasextiosex. (

666 häri är alla koderna, se övriga inlägg o komm. ang vaxxet.

Det drar ihop sig till fler och fler galenskaper, märker ni det? GUD SÄGER att vi skall VARA VAKNA! MEN människor är inte vakna! Bibeln berättar om allt som är fel. Bibeln är Guds ord och man följer det inte, nej inte vaccinatörerna och dess anhang, och inte de som tar vaxxet,och det tycks som om de flesta människor är både döva och blinda nu.

D Trump är en ful fisk och har fått såå många att vaccinera sig och han är f ä suspekt anser jag o många med mig, Maria: NI som tror på Q-anon måste tänka om. 2024 kommer tydligen en ny s k pandemi.

Så det finns inte mycket mer att säga just nu än att man ska vara vaken säger GUD! Hans ord ska räcka för att man ska begripa vad som sker.

Job 33:14Gud talar både en och två gånger, utan att man bryr sig om det.

Ja Gud talar, men man orkar inte bry sig. Sorry!

/Maria

2 thoughts on “Är ni vakna i Anden?? Hör ni Guds röst om vad HAN VILL?

  1. Hej Jessica! Jaa det du säger är ju rätt, det är DNA som de kraschar totalt och man förlorar sin själ, sin kropp. Visst är det fråga om liv och död, och att man inte kan dö om man vill det i de sista svåra tiderna. Detta är så genomdjävulskt.
    Det är såå många vilseledda människor som tar detta s k vaccin, det är en galenskap utan dess like. Gud säger ju Bli INTE bedragna, BLI INTE Vilseledda… Även de troende tar vaccin.
    Ja Jesus skall ta hand om oss, hjälpa oss, frälsa oss, HAN och bara HAN vet och kan allt och skyddar den som kommer till honom, inte någon annan s k religion. LÖGNERNA ÄR såå MÅNGA och så MÅNGA människor hittar/finner aldrig Jesus, vi har fortfarande tid att berätta för människor.
    Jag är så glad att du fick hjälp att hitta rätt efter det du varit i! Det är starkt att kunna vakna upp och göra det du måste! Det är gott!
    Gud välsigne dig. Varm kram f Maria

  2. Hej kära Maria. Vad jag har förstått av allt jag har läst Ang vaccinet är att det ändrar vårt gudagivna DNA så att Jesus känner inte igen dessa människor längre. Satan vet att det är in i människornas heliga DNA som han måste nå för att kunna stjäla dem från Jesus. Det är därför det är så allvarligt att låta sig ingeseras med detta därför det är oåterkallerligt. Det är fråga om liv eller död. Det är därför Jesus VARNAR för att vi inte ska bli vilseledda i de sista dagarna. Många falska profeter ska komma och kittla öronen på folk. Satan framstår som en ljusets ängel och ingen kan ana nåt ont. Se på läkarna i vita rockar som har en occult symbol på sitt bröst en alkemisk satanistisk symbol med en orm som ringlar sig upp på en stav. Dom är under satans styre. Finns bara en Jesus och det är den Jesus som.absolut inte bor i någon kyrka eller i något samfund nej han tar sin boning i vårt hjärta och leder oss till att endast lyssna på hans röst. När jag lämnade Jehovas vittnen för 6 år sedan så kraschade hela min världs bild allt jag byggt upp i 38 år rasade för jag hade inte byggt min tro på klippan Jesus utan lärt mig att tillbe Jehova som jag senare förstod va satan själv. De satanistiska frimurarna tillber Jehova / Lucifer och när jag insåg det så kröp jag ihop i foster ställning och stor grät. Jag hade blivit så lurad och blivit förd så lång ifrån den kärleksfulle Jesus. Men när Jesus fick plats i mitt liv och när jag fick känna på hans kärlek och allt han hjälpt mig igenom då förstod jag hur upp och ner allt är och då menar jag allt. Vi lever i en stor lögn och vi måste vara mkt försiktiga med vad vi låter ta plats i våra hjärtan o i våra liv. Inte låta oss bli lurade. Sänder en stor kram till dig från Jessica ❤❤❤och till alla fina sannings älskare som.skriver så fint här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.