ANSVAR?

varnar för coronavaccin rekommenderas inte covidvaccin många biverkningar vaccinera barn mot covid dölja sanningen Justitiekanslern största organiserade massmordet Not taking the vaccine

Kommer det största organiserade massmordet i världshistorien att undgå ansvar?

2023-10-04 Från: Vaken.se

De ackumulerade bevisen är överväldigande för att covid var en orkestrerad pandemi. Avsiktlig användning av det felaktiga PCR-testet, avsiktlig falsk rapportering av covid-dödsfall till följd av Världshälsoorganisationens riktlinjer och ekonomiska incitament till sjukhus att rapportera alla dödsfall som covid-dödsfall och förbjuden behandling med kända botemedel producerade en hög grad av rädsla som drev massorna att acceptera covid-”vaccinationen” som genererade enorma monetära vinster för Big Pharma och tillhörande kullar som Anthony Fauci och massiva intrång på civila frihet av regeringar.

Nästan ingen dog av covid själv. De dog av brist på behandling. Protokollet var att om du blev smittad och om du förvärrades efter en vecka, gå till sjukhuset där du lades i respirator, en felaktig behandling som vanligtvis var dödlig. Läkare som räddade livet på sina patienter med ivermektin och HCQ straffades. Företagsläkare avskedades, och de i privatpraktik drabbades av attacker på sina medicinska licenser av myndigheter, vilket resulterade i förlust av licens att utöva medicin. Mycket framstående medicinska forskare som blåste i visselpipan om detta dödsmaximerande tillvägagångssätt demoniserades, och alla ansträngningar gjordes för att tysta dem och förstöra dem professionellt.

Det största antalet dödsfall, som fortsätter dag för dag, är från Vax. Överallt varje dag faller plötsligt sportstjärnor och underhållare som fungerade som reklam för säkerheten för covid-”vaccinet” döda. Det korrupta medicinska etablissemanget blundar.

Nedstängningarna, maskerna, ”vaccinet” gjorde extraordinär skada för människor och gynnade ingen utom Big Pharmas vinster och regeringens agenda för att försvaga medborgerliga friheter.

Allt detta är känt, och det har inte funnits någon ansvarsskyldighet. Ett program för massmord och skador på världens befolkning ignoreras. Medicinska myndigheter rekommenderar fortfarande Death Jab, även för spädbarn. Detta garanterar att en andra och en tredje omgång av dödsfall och skador kommer från mer orkestrerade pandemier. Bill Gates har lovat lika mycket. Sådana trovärdiga populationer kan förvänta sig inte mindre.

Varför ignoreras denna mordiska komplott mot mänskligheten? Tusentals medicinska forskare och läkare ignorerar det inte, men media fortsätter att anklaga de ledande experterna i världen för att sprida ”desinformation”. Ansträngningar fortsätter att göras för att tysta vetenskapen och undertrycka information. Universitet och medicinska skolor själva är en del av ansträngningarna för att förhindra att sanningen erkänns.

En annan del av problemet är att många av dem som lurades och som så bestämt försvarade Vax, lockdowns och masker till familj och vänner är för generade för att erkänna sitt misstag. De är för ömtåliga för att säga: Jag gjorde ett misstag och har förstört mitt barns hälsa och dödat min mamma. Myndigheterna känner till människors svagheter och använder sina svagheter för att skydda och främja myndigheternas agendor.

Majoritetens otillräcklighet, godtrogenhet och svaghet är oförenlig med den fortsatta medborgerliga friheten. Totalitarismen håller på att sätta in, och den tolereras av massorna och välkomnas med glädje av demokraterna och vänstern.

Nedan finns fler rapporter om bevis för att covid-”pandemin” var ett massivt, mordiskt bedrägeri.

Världshälsoorganisationen orsakade att dödsfall felaktigt registrerades som ”covid-dödsfall” för att skapa rädsla för den officiella berättelsen

INGEN FOLKHÄLSOMYNDIGHET GÅR ATT LITA PÅ

De köps och betalas av Big Pharma

https://rwmalonemd.substack.com/p/its-evil-to-fake-deaths-to-panic?utm_source=substack&utm_medium=email

Många som är fullt vaccinerade för COVID blir nu blinda

Dr Naomi Wolf avslöjar Pfizers avfolkningsagenda, vilket framgår av sina egna dokument

Paul Craig Roberts

Fritt översatt från: https://www.paulcraigroberts.org/2023/07/25/will-the-largest-organized-mass-murder-in-world-history-escape-accountability/

Originaltext: anthropocene.liveKommer det största organiserade massmordet i världshistorien att undgå ansvar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.