Aliens. Antikrist. Video. Länk till Enoks bok om fallna änglar

 

Bild Maria

Bild Maria

 

Man vill inte höra talas om UFO, eller vill man? Nu är det så att man är ovis om man inte kan ta upp ämnet och nysta i vad det verkligen kan betyda.

Man måste också kunna förstå att i dessa tider som är kan man åstadkomma VAD SOM HELST, även sådana flygande föremål!

Tidigare artiklar finns ju här och nu kommer det en artikel som handlar om fallna änglar, Satan och Antikrist, den Antikrist som ska komma, och frågar du mig så kommer han snart! Bibeln säger så. I Nedanstående länk kan du läsa en del om vad som ska ske i en nära framtid. Var så god:

 “I haven ju hört att en antikrist skall komma…” (1 Joh. 2:18)

http://bibeltemplet.net/anglar-och-ufo-12.html

*
*

Jag tar också med några rader ut Boken ENOKS BOK:

“Uppenbarelsebokens händelser är alldeles för väsensfrämmande för den här tidsåldern och den världsordning vi nu lever i, för att kunna inträda bara så där. Det räcker inte med ekonomiska kriser, krigsrykten, ens världskrig, oväntade ledare, miljöförstöring, svettande isbjörnar, etc. Allt sådant kan visserligen vara tidstecken om att ändens tid närmar sig, men de tecken som verkligen talar om att forntid snart är nutid – det är när vi börjar se den tidens mytiska förhållanden återuppväckas”.

När man läser Enoks bok, (den som man enligt “kristna” inte får, eller bör läsa) så läser man bl a om: 18. Enoks resor: Jordens grundvalar. Vindarna på jorden. Änglarnas vägar. Sju berg av ädla stenar. Enok visas en brinnande klyfta och ovan den ett astronomiskt objekt som tjänar till fängelse åt stjärnor (fallna änglar).

*
UFO och fallna änglar hör ihop. Om man tar och forskar lite så börjar man förstå en del  av den ondska som kommer före och efter det Antikrist framträtt och tillträtt som Ledaren. DÅ vill det till att VARA FRÄLST! för att få hjälp av Gud och klara sitt liv i det infernot!

Om du tycker det är svårt att förstå engelskan kan du beställa Enoks bok   i den länken du fått ovan, den behandlar många ämnen må du tro, boken kostar 116Kr plus frakt och moms.

*

This lecture by Dr. David Allen Lewis was probably given in *1977, 14 years prior to the publication in 1991 of his ground-breaking book UFO: End Time Delusion with Robert Shrekhise. The dating is relevant, as in this lecture Dr. Lewis shares a “prediction” he made in 1955, which was shown true by the date of this lecture, given about 22 years later.

Se övriga artiklar om ufo,  här till höger på sidan.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.