Nästa plandemi, mpox, eller pandemi och nytt s k vaxx. Tänk efter nu om detta och vad som är sanningar

apkoppvirus global hälsokris covid-apa-AIDS-koppor

Medierna driver nu på ett komiskt bisarrt covid-apa-AIDS-koppor-sjukdom som det senaste hotet mot samhället / Socialministern höll pressträff med Folkhälsomyndigheten om mpox. WHO, WEF, är stora.

Publicerad 15 augusti 2024

I dag höll socialminister Jakob Forssmed pressträff med Folkhälsomyndigheten om mpox. Under pressträffen informerade ministern om att ett fall av den allvarligare typen av mpox – kallad klad 1 – bekräftats i Sverige. /Maria: JA här kommer NÄSTA VARNING till FOLKET som inget begriper, ja, blir grundlurade IGEN!

240815

En man från Italien tros vara den första patienten i världen som diagnostiserats med en fyr-i-ett-mutantsjukdom som medierna kallar COVID-Apa-AIDS-Koppor.

Tidigare trodde man inte att -coronaviruset kunde samexistera med apkoppor i samma värd. Nu säger de att det kan, antagligen för att skrämma världen till att frukta ännu en ”pandemi.”

Mannen testade enligt uppgifter positivt för covid efter att ha återvänt från en resa till Spanien. När han gick till sjukhuset för att behandla ett utslag upptäckte han att han också lider av apkoppor.

Som behandling fick mannen en kombination av antiretroviral behandling som han måste ta resten av sitt liv på grund av att han också har HIV – se nyhetsklippet nedan:

De bara slutar inte med virusen
Det är tydligt att vissa mycket mäktiga personer desperat försöker skrämma allmänheten med hotet om en ny sjukdom som liknar covid. De försökte med apkoppor, sedan fågelinfluensa, sedan apkoppor igen, och nu detta fyr-i-ett-mutantvirus – vad kommer härnäst?

”När de börjar pressa fram ett vaccin mot apkoppor och kräva att alla ska bära masker, glöm inte hur det började,” skrev någon annan.

Världshälsoorganisationen (WHO) hävdar att apkoppsfallen ökar så mycket att ett folkhälsonödläge av internationell betydelse (PHEIC) utlystes denna vecka, vilket är den högsta nivån av larm enligt internationell hälsolagstiftning.

WHO:s generaldirektör Tedros Adhanom Ghebreyesus sammankallade ett möte förra veckan för att diskutera en möjlig PHEIC-förklaring. Mindre än en vecka senare förklarades ett PHEIC.

”Tedros sa i ett inlägg på X att ’Nödkansliets råd till mig, och även det från [Afrika CDC], som igår utlyste ett folkhälsonödläge av regional säkerhet, är samstämmiga.’”

Enligt uppgift cirkulerar många olika stammar av ap-koppor just nu över hela Afrika, inklusive i Kongo-Kinshasa, Burundi, Kenya, Rwanda och Uganda.

”Tedros tillade dystert att ’Förutom andra utbrott av andra stammar av apkoppor i andra delar av Afrika, är det tydligt att ett samordnat internationellt svar är avgörande för att stoppa dessa utbrott och rädda liv.’”

Som många har påpekat är apkoppor en sexuellt överförbar sjukdom (STD) som främst drabbar homosexuella. En version av den, kallad klad 1b, överförs ”huvudsakligen genom sexuella nätverk”, erkände WHO vid förra veckans möte.

”För att stoppa dessa utbrott krävs ett skräddarsytt och omfattande svar, med samhällen i centrum, som alltid,” sa Tedros.

WHO säger att de tillhandahåller speciella ”maskiner” till afrikanska länder för att analysera blodprover infekterade med apkoppor. FN-organet arbetar också med laboratorier för att ”sekvensera virala prover,” sa Tedros.

Sedan finns det alla pengar som WHO satsar på projektet. Uppåt 15 miljoner dollar kommer att spenderas på ”övervakning, beredskap och insatser” för den påstådda apkopps-krisen.

”Monkeycovaids – jag kan knappt vänta på vaccinet,” skämtade någon på X.

naturalnews.comMedierna driver nu på ett komiskt bisarrt covid-apa-AIDS-koppor-sjukdom som det senaste hotet mot samhälle Maria: Jag har inga bra ord här mer än att vi alla lever i en lögn. SATAN STYR, Wake up.

Ps 24:4Den som har oskyldiga händer och rent hjärta, som inte vänder sin själ till lögn och inte svär falskt.
Ps 26:4Jag sitter inte hos lögnare och umgås inte med hycklare,
Ps 31:19Låt lögnarnas läppar förstummas, de som talar fräckhet i högmod och förakt mot den rättfärdige.
Ps 40:5Salig är den som har Herren till sin trygghet och inte vänder sig till de stolta, de som viker av till lögn.
Ps 52:5Du älskar ont mer än gott, lögn mer än att tala sanning. Sela
Ps 58:4De gudlösa är avfälliga från födseln, lögnarna far vilse ända från moderlivet.
Ps 59:13Varje ord på deras läppar är en synd i deras mun. Låt dem fångas i sitt högmod av den förbannelse och lögn som de talar.

2 thoughts on “Nästa plandemi, mpox, eller pandemi och nytt s k vaxx. Tänk efter nu om detta och vad som är sanningar

  1. hej Ja det är mycket som börjar att kunna sättas ihop. Och andra många världshändelser som sker är verkligen nutida men sagda av Gud. Det går fort nu. Monkeypox galenskaper… /Maria

  2. Mycket av det jag tidigare skrivit här på bloggen talar man om nu i media.
    Fokuset ligger dock enbart på vaccin och tidig vaccinering.
    Vilket återigen stämmer exemplariskt med implementation av Vilddjurets Märke.
    Monkeypox snarare Moneypox

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.