666 / The Islamic Beast VIDEO

 

Video:

The Islamic Beast

http://youtu.be/Fif-mt4G6ZQ

Jag fick en intressant länk av en vän, den VIDEON finns  här och berättar om vem Antikrist skulle kunna vara, och jag skriver:  ISLAM och SHARIALAGAR. När du ser Videon och bibelorden så ser du vad jag menar. De sista tiderna är ju här och den som läst på vet att sharia är på gång lite varstans i världen, se bara på vad som sker i England. Antikrist skall ju förändra mycket och utropa sig till Gud, och förfölja de heliga och halshugga de som är “otroende” d v s de kristna och judar. Han skall förändra alla lagar och moralbegrepp och seder.  Och…Anders Borg vill ge mer pengar till att bygga moskéer m m. Vilken värld vi lever i! Du får själv bilda dig en uppfattning, vare sig du är en troende eller ej så kan du tänka till.

*

Se filmen själv och bilda dig en uppfattning om den och om vad som står i bibeln.

A look at some end-times “beast attributes” (as detailed in the Bible) that point directly at Islam as being the fulfillment of the Bible’s prophesied antichrist/beast religion.
Please see http://www.theseasonofreturn.com for more details.

Vi behöver alla väckarklockor och videon kan vara en av dem.  /Maria

En del bibelord:

Uppenbarelseboken 6

Uppenbarelseboken 13:1-10

Uppenbarelseboken 13:15

Uppenbarelseboken 17:12-14

Daniel 7:7

Daniel 7:24

Daniel 7:25

3 thoughts on “666 / The Islamic Beast VIDEO

 1. Hej Heidi Tack för din kommentar och välkommen hit. Ja det är en chockerande video och den och andra behövs ses för att förstå vilken lögn de lever i. Det finns de som blir frälsta tackochlov men det skulle ske för fler! Se även andra videos om just Islam och förtrycket
  Det är underbart att få lära känna Jesus och ha honom som sin HERRE, låt honom vara NÄRA dag och natt.
  Sprid gärna denna sidan om tro! /Frid. Hälsn Maria och välkommen åter.

 2. Hej Heidi! Välkommen hit och tack!
  javisst är videon en chockerande video, det finns så många fler av dem som behandlar, visar, den lögn som dessa kvinnor/människor lever i! Ett påhitt, det står inte i Koranen att man ska vara hel täckt av kläder. BIBELN säger klart o tydligt hur mycket Gud älskar oss och hur viktigt det är att bli frälst! Tänk om man kunde prata med många av dessa människor och få visa Kristus för dem.
  JA vi ska vandra NÄRA HERREN, hela livet. Gud välsigne.
  Välkommen tillbaka hit för att ta del av fler sanningar, sprid dem gärna…..Hälsn Maria

 3. Denna video blev en chockartad insikt. Särskilt bilderna på kvinnorna i grupp med burka, stack rakt in i hjärtat. Ett uppvaknande att vandra närmare Herren, Jesus Kristus. tack!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.