666. Ändens tid…

ar-vi-dar.jpg

Ändens tid? När är det? Allt pekar på att vi är där nu. Rike mot rike, folk mot folk. Bibeln talar om att tio kungar skall regera i ändens tid. Dessa världsledare kommer att vara av en och samma tanke. Det händer mycket bakom kulisserna! Det står så här i Upp 17:

“Och de tio hornen du såg är de tio kungar, som ännu inte har fått något rike. Men tillsammans med vilddjuret får de makt att regera som kungar under en enda timme. De behärskas av ett och samma sinne och överlämnar sin makt och myndighet åt vilddjuret. Tillsammans ska de börja krig mot Lammet (Jesus) och Lammet ska besegra dem, för han är Herre över alla herrar, han är kungarnas Kung, och hans folk är de som är kallade och utvalda och trogna.”

Det kommer ett välde byggt på kallhamrad makt, förtryck och slaveri. Vilka de tio kungarna än är så de att överlåta sin makt till Antikrist och förklara krig mot Lammet.

Om du tänker dig att det kommer en världsledare, kanske en man i något av länderna i Europa, som är så maktgalen och smart och så kall, att han lägger under sig EU, och en hel del annat, hur tror du det blir då- Om du tänker dig att du börjar tänka på hur det ser ut politiskt just nu? och hur de strider på alla sätt och på alla plan “därute”, hur tror du att det blir…

Bibeln talar om vad som skall ske. Och den litar jag på. Låt oss också säga att det kommer en stor förföljelse av de kristna? vad säger du då?

Vilddjuret kommer att få politisk makt av Satan, och det andra odjuret får makt att göra underverk. (Upp 13:1-2)

Vad betyder “ögat i pyramiden” på endollarssedlarna i USA? Det allseende ögat, övervakaren…. Våra kontokort, märket på panna ochpå hand. Ja det är mycket vi måste förstå och ta ställning till, det gäller att tänka till nu, ingen annan gör det för dig.

*Vi kan fråga oss: Är vilddjuret en person? Är vilddjurets märke något vi ska ha i pannan eller på handen? Är vilddjurets märke en företeelse som ska komma? Är vilddjuret ett lands president? Funderingar och spekulationer härjar, och sanningen står i Bibeln.*

http://www.flammor.com/love8.gif  Kunskap är livsviktigt.

18 thoughts on “666. Ändens tid…

 1. Hej Mikael ja detta är en fråga och ett stort ämne att försöka reda ut. Man misstänker 666 vara påven, kreditkort eller några slags Chip-
  Ja www har man ju hört om också, world wide web!

  Är det inte bedrövligt att inte människor förstår heller vad deras telefoner och nya datorer m m är för något och hur de kan spåras m m.

  Även vi som sitter o skriver om detta- men vi tror ju på Jesus och har hans beskydd i allt, vi får se vad som sker nu i alla dessa kriser som

  far runt jorden, snart kommer nog en krasch med Q-krist som träder in. Det är oroligt överallt och BIBELN GUDS ORD är tydligt. Ja vi bör alla vara på vår vakt!!! TIderna blir intressanta och jobbiga och kommer att bestå av väntan på Jesus och lydnad. Hälsn Maria
  välkommen tillbaka hit.

 2. 666= VI= romersk sexa S= stigma.(grekisk sexa)A= babylonisk sexa. Vilddjurets tals namn blir VISA.(sök på google ang. VISA)

  Vilddjurets märke är troligen den nya koden som börjat dyka upp lite över allt det sista och det är QR code.(quick response code)

  EAN och QR är intimt förknippade med datorn och då bör datorn vara Vilddjuret.
  Vilddjurets bild bör vara datorskärmen.
  Vilddjurets rike kan vara www.

  Det står märke i bibeln och då tror jag att märket blir intatuerat på handen el pannan, osynligt för blotta ögat men inte för en infraröd skanner.

  Tiden för märkning är snart här så var på eran vakt.

 3. Vi är väl alla syndare, ingen är för mer än någon annan, Gud har i sin nåd frälst oss och kallar oss för sina barn. Det är nåd.Och vi har fått nåden att predika om frälsningen och mer. /Maria

 4. Jag är en smutsig och eländig syndare som tackar Gud för att jag får leva på hans underbara nåder, det är vad jag är, vem jag är?, endast Gud vet.

 5. Hej Nej då ska man inte läsa den, då är den tydligen otäck och vi ska inte vara nära mörkret. Jag vill inte rekommendera något som är suspekt på ngt sätt. Jag ville bara veta vad det var för bok. Tack för upplysning. Vem är du då joachim?Känner igen ditt namn./Maria

 6. Författaren heter Marcus Alexander, en varning bör dock utfärdas innan man bläddrar i den boken.
  Den/de som känner med sig att de är svaga i sin kristna tro ska inte läsa boken, det kan få katastrofala följder.
  Jag rekommenderar inte någon att läsa boken, inte ens av nyfikenhet.

 7. Tack för all text med funderingar kring ändens tid. Vi är ju många som funderar om vad som kommer att komma, och vi vet att Jesus lever och kommer att rädda oss från allt elände.
  Människan är verkligen lurad, och har varit det länge.Människorna vet inte om att Jesus Kristus vill lösa deras problem.Det mesta är influerat av new age nu, och det är synd och skam.
  ja det är märkligt hur kristen kärlek/handlande kan bli fanatism och måste snart förbjudas. Då vet vi vilket öde som väntar- men så har det ju alltid varit.

  Du har mycket rätt i dina rader och i ditt tyckande o vetande.Den där boken du nämner, vem har skrivit den? Ja människorna kommer att straffas, de som inte förstått att Jesus är Frälsaren/Gud. Skriv gärna författare här på sidan ….Hälsn Maria

 8. Den teknologi som människan har utvecklat/utvecklar är enligt satans plan till för att människan ska förslava sig själva och bli avtrubbade så att de inte ges tillfälle att fundera kring Kristna värderingar.
  Samhället stressar människorna och får dem att må både fysiskt och psykiskt dåligt, men människorna äger ingen förmåga att gemensamt lösa sina problem.
  Samtidigt så har sedan en längre tid tillbaka människorna matats allt mer och mer med de ockulta lärorna som nu har fått ett nytt omslagspapper i form av new age, så att ingen ska kunna se det för vad det egentligen är.
  Den här onda nyandliga formen smyger sig även in i de världsliga/jordiska kyrkorna/församlingarna, allt för att förvränga Bibelns ord och förbereda människan att sakta men säkert ta emot Antikrist som sin frälsare.
  Indoktrineringen sker för fullt, man kallar den sanna kristna läran för fanatism och bokstavstroende som inte alls står för kärlek, istället så propagerar man för rent antikristliga saker, man gör ont till gott och gott till ont, man håller helt enkelt på med att avkristna hela mänskligheten.
  Jag tror att antikrist kommer att föra in motsatsen till teknologin (till skillnad från vad de flesta andra uttolkare tror), antikrists rike kommer att vara ett övernaturligt rike, ett sådant som kommer att stå helt i motsats till det samhälle som vi nu lever i.
  Alla de som tillber antikrist/avgudabilden kommer att få en övernaturlig förmåga som gör att de kan urskilja vilka som tillber och inte tillber vilddjuret.
  Förmodligen så kommer de som tar emot vilddjurets märke i sitt hjärta/sin själ att kanske inför varandra få ett slags magiskt skimmer och/eller så kommer de sant Kristna att i deras ögon få ett kolsvart ondskefullt skimmer, ont till gott och gott till ont.
  De sant kristna kommer då inte att tas emot någonstans och ingen vill ha med dem att göra, ja de kanske till och med jagas och dödas för att de utpekas som mörkrets tjänare.
  Att ta emot märket på sin högra hand eller pannan kan innebära en slags hälsning till vilddjuret där man kanske håller sin högra handflata mot pannan samtidigt som man tar emot dess kraft.
  Eller så kan det vara så att all form utav andlig märkning sker på högra handen eller i pannan, det står ju även skrivet att en Guds ängel ska märka de som tillhör Gud.
  Ytterligare en variant som ej utesluter de tidigare nämnda kan vara den att män och kvinnor blir andligt märkta på olika ställen, hand eller panna.
  Men hur det än förhåller sig så tror jag att det handlar om en andlig märkning som på ett övernaturligt sätt sammanför de som tillber vilddjuret.
  Satan är listig, att ta emot ett fysiskt märke på kroppen är alldeles för uppenbart eftersom det är ditåt som majoriteten riktar sina blickar då det gäller att uttolka vilddjurets märke med teknologins hjälp.
  Ett tillståndsbevis kommer det handla om eftersom man på en övernaturlig väg känner igen de som inte tillhör vilddjuret och ej vill ha något med dessa ”onda” individer att göra, sant kristna kanske inte ens får komma i närheten av byar städer utan att riskera att bli misshandlade och dödade.
  Antikrist kommer att komma ”tillbaka från de döda”, och han kommer att ära satan för det och utge sig för att vara profeternas profet, satan kommer att ge honom övernaturlig kraft så att han bokstavligt talat kommer att kunna utföra djävulens bländverk.
  Och alla som inte har en sann kristen tro (det vill säga i stort sett alla människor) kommer att tro på det de med sina lekamliga ögon ser.
  Det kommer att ske en slags nyandlig religiös revolution som kommer att blända hela jordens folk till tro på antikrist och satan.
  Jag tror att satan själv kan komma att avbildas/uppenbara sig själv som en kvinna eller till och med en transsexuell person.
  Antikrist kommer att ”befria” hela mänskligheten ifrån dess eget slaveri in i en helt ny ”fantastisk” tidsålder som människan knappt kunnat drömma om i sina vildaste fantasier.
  En som jag ser det farligaste villafarelsen av idag är att allt fler och fler människor säger att Bibeln skrevs av människor och dessutom i en annan tid, vilket gör att alla tycker att det är fullt logiskt att ändra om i Bibeln helt, eller helt förkasta den.
  De som är sant kristna vet att det inte ligger till på det här sättet, men de är i en så extrem minoritet att ingen lyssnar till dem, de blir förlöjligade och utskrattade.
  Och eftersom satan kommer att ställa sig över allting och antikrist utge sig för att vara profeternas profet så kommer ingen att ifrågasätta deras hatiska tal mot Bibeln och dess innehåll, antikrist och satan kommer även att hävda att det är de som står bakom Bibelns innehåll och därför med denna lögnen kan hävda att ”människorna som skrev Bibeln” missuppfattade dem.
  Talet 666 då, vad står det för, 6 har jag hört/läst någonstans att det står för ofullkomlighet, det är en människas tal, tal i det här fallet behöver inte betyda en sifferkombination utan helt enkelt de tal som ord formar då man talar.
  Någon/några (3 st) talar på ett icke fullkomligt sätt, de som tror på det falska talet (pratandet) tar också i och med det emot det talet och det ofullständiga talet kommer ifrån tre olika ”personer” (vilddjurets märke).
  För det är bara de som tror på talet, och som tar det för sanning som också i sitt hjärta tar emot den andliga märkningen, vilddjurets märke, dess falska tal.
  Denna oheliga allians är en ondskans treenighet som hos människorna kommer att ersätta den sanna treenighetan, och var och en i den falska treenigheten kommer att vara ofullkomliga trots att de kommer att utge sig för att vara fullkomliga, och 6 kan sättas som ett nummer för var och en av de tre, 666.
  Tre stycken, som talar lögn, vilka är de då: antikrist, satan och den tredje, kan kanske vara de människor som följer dem, tillsammans så blir de till en falsk treenighet.
  Människan har sedan länge vänt Gud ryggen och valt att bygga upp sina liv på jorden tillsammans med satan, denna världens ande, det står i uppenbarelseboken om ett vilddjur som stiger upp ur havet.
  Om folket på jorden representeras av havet så kan det mycket väl vara så att det är vi människor som kallar på vilddjuret genom vår Gudsfrånvända tro på världens ande, så visst kommer mänskligheten att utgöra en stor del av antikrists rike.
  Det är havet/människorna som lyfter fram vilddjuret som sin ledare, att leda dem mot Guds sanning och Guds barn.

  Jag tror att boken ”En ny medvetenhet i en ny tid” är den bok som tydligast visar hur den framtida världsreligionen kan komma att se ut, om inte annat en del utav den, boken går på ett lugnt och metodiskt sätt emot Bibelns innehåll.

 9. Hej Pia VAR STÅR DET en massa siffror? Jag kan se att det står 666. nu förstår jag inte… jag har tittat på originalet o ändrat “sexorna” men ser inget konstigt… Hälsn Maria

 10. sexor? här står det 7340011340744, 7388127200705,7388021202805..Var är sexorna??

 11. Hej Lars. Jag är så glad för din skull. Gud vet om dig och älskar dig och han vill hjälpa dig på alla sätt! Nu kommer du iväg med Färdtjänsten på olika saker och till kyrkan. Gud är god och han vet vad du behöver. Mail kommer till dig. Var välsignad! Kram f Maria

 12. Hej Maria. Jag har helt nyss fått färdtjänst,oc tänk ändå hur snabbt det gick ena veckan innan jag blev inlagd skrev jag en ansökan omm att få färdtjänst medan jag ligger inneså ringer dom från kommunen och säger att jag måste ha läkarintyg från min vårdcentral så efter tre dar sen jag kommit hem ringde jag till doktorn och sa att jag måste få ett intyg av honom,och tro mig efter ytterligare tre dar får jag ett brev att det hade beviljats och att det fanns en fullmakt i vx hos umeå taxi att det skulle gälla tills dom hade tryckt upp mitt nya kort,så där fort går när HERREN får ingripa
  Nu skall jag sova sover mycket bättre numera tack vare de förböner som du den här Kramforstjejen har bett för mig tack tack och Gud välsigne dej. Lars

  så där fort går det när HERREN griper in

 13. Hej Lars jag är glad att höra ifrån dig. Det har varit så tyst ifrån dig och jag har tänkt på dig massor, men glömt att skicka mail, nu kan vi skriva till varandra igen. Gud gör under på många sätt, och visst lever vi i de sista tiderna. Mail kommer. Hälsn Maria

 14. snart sagt varje dag ser jag JESU ingripande
  både i stort som i småttdet är precis som om pusselbitarna faller på plats.En vän till mig en djupt kristen man en bekant ville köpa hus i utlandet vilket något som han ansåg att han inte skulle ork med ekonomiskt, då griper HERREN in varvid säljaren begär betalning i euro vilket förändrede priset radikalt så det blev inget hus köp så verkar HERREN i det tysta.Tänkvilken enormt stor GUD VI HAR oanade resurser. angående det blobala hotet skall vi som kristna hålla vår blik uppåt nu nalkas vår förlossing och dagligen be o prisa KUNGARS KUNG,när jag skriver detta är kl 0445jag tror HERREN väckte mig för att jag skulle sprida GUDS ORD och hoppas att nå tar sig tid att läsa.Tyvärr är folk så upptagna av materiella saker, och det värsta är att dom tror att den här globala uppvärmningen går att lösa med pengar,trots att det står i bibeln att de styrande skall stå rådlösa inför havets o vågornas dån,förr trodde jag att det där med havets o vågornas dån gällde proteströrelser mot makthavarna, men nu ser jag att bibeln menar havet, det stiger liksom på NOAS tid Ja du Maria jag har varit inlagd 2 veckor för vätska i kroppen men som du kanske förstår så ville tydligen Herren ha mig kvar ett tag till,går med rullator så pass att jag kn ta bussen o handla måste sälja bilenkänner mig som en trfikfara.GUDS välsignelse över dej och ditt verk din medkristne LARS

 15. Hej Lars. Ja detta är tyvärr så sant. Det är hemska tider som kommer att komma och ju fler som fattar detta och tar till sig frälsning och Guds ord, de kommer att klara sig. Det förekommer ett sådant hemskt spel “därute” och människor är inte upplysta om detta.
  Jag är ledsen att jag inte kan göra mer just nu än att försöka skriva så mycket jag får reda på….. Bless. /Maria

 16. EAN heter den kod som finns på alla varor över snart sagt hela världen. EAN-koden innehåller 3 skiljetecken i form av 6 -or vilka kan läsas 6-6-6. EAN står för European Article Number. Gissa vilken statsbildning som kommer att vara den största ekonomin inom en snar framtid och därmed inneha global ekonomisk överhet.

  EAN är halva “paketet”och används på producentsidan. Andra halvan gäller konsumentsidan och innebär chip som till en början sitter i kreditkort och liknande men så småningom genom en viss “profets” försorg inplanteras i högra handen eller pannan

 17. NEJ NEJ NEJ;vilddjuret kan hålla sig till sig själv för jag tillhör Jesus!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.