Krig? När? Vilka regerar i världen?/ Jesus är Herre.

SKALL det bli krig i Sverige tror du?
Jag svarar då: ja jag tror det, men jag vet inte när.
Vi lever i början på vedermödan men mängderna av människor tycks inte inse det.
Det kan komma när som helst antar jag men troligtvis framöver då MSB är ganska mycket igång med s k information om VAD man skall göra då det kan bli tal om oroligheter i Sverige och i världen.
SVERIGE EXPORTERAR MÄNGDER med VAPEN till andra länder, det vet du nog. SVERIGE har heller inget eller ett mycket litet försvar som inte räcker någonstans vid ett HOT eller ANGREPP på oss.

SE PUNKT 9! Vad står där: NATO!

https://nyadagbladet.se/inrikes/trots-kritiken-regeringen-skickar-mer-vapen-till-ukraina/

Man diskuterar nu om MEDLEMSKAP i NATO, En ICKE frihetsbevarande organisation som de ljuger om och säger att det är en mycket stor HJÄLP och en PARTNER som kan RÄDDA oss vid krig.
DET är sannerligen en lögn!
Finlands regering tycks vara på gång att välja att bli medlemmar i NATO och i Sverige säger man att man troligtvis skall göra som Finland, bli medlem i NATO.
Vilket elände det blir då.
Det går tankar om hur och var och när det ska ske att vi blir anfallna, men det är märkligt att en del människor INTE vet något alls om FARORNA som GUDS ORD räknar upp och berättar om- genom hela bibeln! BIBELN är ju en sagobok säger man—— Det smärtar mig mycket att VETA att så MÅNGA MÅNGA kommer att bli så fruktansvärt illa överraskade då de INSER att varningarna var befogade.

Det står många varningar om KRIG i bibeln, och det varnas då för det krig som kommer i vedermödan.

Luk 21:9 Och när ni får höra om krig och uppror, så bli inte förskräckta. Sådant måste först hända, men slutet kommer inte genast.”
Matt 24:6 Ni kommer att höra stridslarm och rykten om krig. Se då till att ni inte blir skrämda. Sådant måste hända, men det är ännu inte slutet.
Job 5:20 I tider av svält räddar han dig från döden och i krig från svärdets våld.

Ja tankarna går till umbäranden och det är inte roligt att tänka på hur det kommer att bli och hur det borde ha varit: FRID och FRED och JESU GEMENSKAP i världen. MEN vi har ju ett HOPP!! Jesu återkomst!

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.