2 ARTIKLAR: Pandemifördrag WHO/Japan, -och: Brittisk polis och skanning av medborgare!

https://www.vaken.se/stora-protester-bryter-ut-i-japan-over-whos-pandemifordrag

WHO varnar WHO-fördraget hälsodiktatur WHO:s nya fördrag globalisternas pandemilag

Stora protester bryter ut i Japan över WHO:s pandemifördrag, Videos på X

2024-04-15

Tiotusentals demonstranter svärmade ut på Japans gator under helgen för att protestera mot Världshälsoorganisationens omfattande pandemifördrag.

Protesterna rapporteras ha uppstått på flera platser på lördagen, inklusive ”gatorna i Ikebukuro till sammankomsterna i Higashi-Ikebukuro Centralpark”, med videoklipp som visar de stora folkmassorna som protesterade fredligt.

Talare inkluderade professor Masayasu Inoue i molekylärpatologi och forskaren i modern historia, Chikatsu Hayashi, som uttalade sig mot WHO, Bill och Melinda Gates Foundation, samt det medicinska etablissemangets experimentella COVID mRNA ”genetiska vacciner.”

Från Aussie 17:

”Protesten motsatte sig inte bara potentiella obligatoriska vaccinationer utan också den uppfattade överträdelsen av hälsovårdsmyndigheternas befogenheter och deras band till globala läkemedelsföretag, vilket speglar en oroväckande känsla av maktlöshet bland befolkningen. Demonstranterna kritiserade bristen på förklaringar till en kraftig ökning av överflödiga dödsfall och krävde ansvar och tydlighet gällande vaccinrelaterade skador.

Framstående talare, inklusive professor Masayasu Inoue och forskaren i modern historia Chikatsu Hayashi, gav övertygande tal före demonstrationen som avslöjade de oroande dynamikerna mellan globala hälsovårdsmyndigheter och läkemedelsagendor.

Professor Inoue belyste den oroande trenden att vår hälsa används som ett vapen i vad han kallade ”ett tredje världskrig som utkämpas med information.” Han uppmanade allmänheten att motstå införandet av genetiska vacciner i sina kroppar, och antydde att en betydande del av WHO:s finansiering kommer från läkemedelsjättar och privata intressen som Bill Gates-stiftelsen.”

Prof. Masayasu Inoues passionerade tal belyste hur COVID-pandemin avslöjade ett ”tredje världskrig som utkämpas med information” och introduktionen av genetiska vacciner ”betyder att vår hälsa används som ett vapen”.

”Mitt budskap för idag handlar om vacciner som använder vår genetik för att få våra kroppar att producera patogener eller proteiner, även om de är utklädda till vacciner, exempelvis kan nästa vara influensa,” sa han till folkmassan, enligt Aussie 17.

”Till alla här, bland vänner och bekanta, bör genetiska vacciner inte introduceras i kroppen, oavsett typ. Ta detta som det viktigaste budskapet hem; genom att göra så hoppas jag att ni kan skydda era barn och barnbarn.”

”Vid undersökning visar det sig att över 85% av WHO:s budget finansieras av läkemedelsföretag och intressenter som Bill Gates-stiftelsen, vilket indikerar att den är riktad mot deras intressen,” fortsatte han. ”Detta betyder att vår hälsa används som ett vapen, och nu befinner vi oss mitt i ett tredje världskrig som utkämpas med information, ifrågasättande om ansvariga vuxna är medvetna och kapabla att skydda sig själva därefter.”

Historieforskaren Chikatsu Hayashi fortsatte: ”Låt oss stoppa den tredje atombomben med våra händer, i händerna på det japanska folket. Ska vi inte det?”

”Vi står emot WHO, global totalitarism, pandemifördrag, undervattens-IHR, genetiska vacciner, planpandemi, kontroll av information, och förklarar att eliminera allt detta. Personer som Tedros, Gates, Schwab, Biden, representanter för den nya världsordningen,” tillade Hayashi.

WHO tillsammans med dussintals världsledare utfärdade ett uttalande förra månaden där man krävde en accelererad utveckling av ett ”multilateralt avtal om pandemiberedskap och förebyggande”.

”Ett pandemiavtal är avgörande för att skydda vår gemensamma framtid. Endast ett starkt globalt avtal om pandemier kan skydda framtida generationer från att upprepa covid-19-krisen, som ledde till miljontals dödsfall och orsakade omfattande social och ekonomisk förödelse, inte minst på grund av otillräckligt internationellt samarbete,” skrev ledarna i ett gemensamt brev.

Men brevet är vilseledande i det att det inte adresserar ändringar i Internationella hälsoreglementet (IHR) som görs i samband med Pandemifördraget.

Det finns en växande global opposition mot det föreslagna avtalet och IHR-ändringarna: Iran, Nya Zeeland, Slovakien och Nederländerna har nyligen avvisat IHR-ändringar föreslagna 2022, medan i Sydafrika har ett ”WHO-utträdeslagförslag” föreslagits.

infowars.comStora protester bryter ut i Japan över WHO:s pandemifördrag

AND THIS: LOOK!

skanna ansikten

Brittiska poliser kan börja skanna ansikten på gatorna

2024-04-15

I ett pågående försök att bekämpa detaljhandelsbrott har Storbritanniens premiärminister Rishi Sunaks kontor på onsdagen lanserat en plan på 55,5 miljoner pund för att införa toppmodern övervakningsteknik på gatorna i det anglosaxiska landet.

Den nya tekniken består av en betydande ökning av ansiktsigenkänningssystem som används för att identifiera personer offentligt.

”Detta kommer att inkludera fyra miljoner pund för skräddarsydda mobila enheter som kan distribueras till huvudgator över hela landet där direkt ansiktsigenkänning används i folktäta områden för att identifiera personer som polisen söker – inklusive återkommande snattare,” sade det officiella uttalandet som publicerades på onsdagen.

Den statligt finansierade planen kommer att använda mobila enheter som spelar in människor i städer och på huvudgator, jämför de fångade bilderna med specifika misstänkta som polisen söker efter, eller de som är förbjudna från vissa platser. Polisen kommer sedan att meddelas för att gripa målen.

Enligt regeringsmeddelandet utvidgar initiativet den tidigare handlingsplanen mot detaljhandelsbrott med fem nyckelpunkter:

  1. Införande av ett nytt brott: att angripa en detaljhandelsarbetare
  2. Utökad användning av elektronisk övervakning för återkommande snattare
  3. Användning av ny teknologi för att förebygga och upptäcka brott inom detaljhandeln
  4. Designa bort brott för att minska möjligheterna att stjäla och sälja stöldgods
  5. Förenkla rapportering av brott och dela information mellan företag och polis

Civil Liberties icke-statliga organisationen [NGO] Big Brother Watch har startat en kampanj mot åtgärden och söker undertecknare för en petition mot programmet.

”Det är ett fruktansvärt slöseri med offentliga medel på en farligt auktoritär och felaktig teknologi som varken allmänheten eller parlamentet någonsin har röstat om. Detta kommer att kosta inte bara den offentliga kassan utan även allmänhetens integritet och medborgerliga friheter. Live ansiktsigenkänning kan vara vanligt i Kina och Ryssland, men dessa regeringsplaner sätter Storbritannien helt ur sync med resten av den demokratiska världen,” sade Silkie Carlo, direktör för civilrättsliga NGO Big Brother Watch på onsdagen”Denna Orwellianska teknik har ingen plats i Storbritannien.”

Carlos användning av termen ”felaktig teknologi” är särskilt oroande, eftersom falska positiva resultat kommer att leda till att oskyldiga åskådare blir frihetsberövade, indragna i en undersökning som potentiellt kan resultera i deras arrestering och fängslande tills de kan bevisa sin oskuld.

”Storbritannien är känt för massanvändning av CCTV-kameror, med London som den mest övervakade staden i Europa, och förvånansvärt nog har ansiktsigenkänning välkomnats med stor entusiasm,” skrev Didi Rankovic från Reclaim The Net på fredagen.

Premiärministerns pressmeddelande inkluderade flera citat från individer som berömde det nya initiativet, men ingen av dem ifrågasatte dess uppfattade fördelar.

infowars.comBrittiska poliser kan börja skanna ansikten på gatorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.