Ska livet va´ “glassigt”? Nej, Livet med Kristus är det bästa även om det stormar ibland

 

Foto Maria

Foto Maria

Nej! till ett “vanligt” liv……Istället: 

LIVET med KRISTUS:

Jag tror på Gud, jag tror att Jesus frälst mig.  Så enkla ord med så stor och underbar innebörd. Jag får varje dag bevis på hans storhet och gränslösa nåd och barmhärtighet emot mig, hans kärlek lyfter mig, värmer mig och får mig att vänta och se framåt . Att jag fick en tro är fortfarande märkligt och underbart fantastiskt-  det bästa som hänt mig…Vad som än händer i världen är Jesus min Herre. Världen skall gå under- en dag händer det som bara Gud vet- då går jag hem till Jesus och får se honom som han är.

*

Jag vet, att min Jesus skall hjälpa mig än;
ty bidar jag stilla och nöjd.
I kärlek Han agar men tröstar igen
och byter min klagan i fröjd.

Han går vid min sida, Han vakar alltjämt,
Han tröttnar ej, Han, såsom jag;
och riket jag ärver, så har Han bestämt,
och så är min Faders behag.

Jag fruktar ej mera för avgrundens makt,
mitt fäste är Israels Gud;
Han skall mig bevara, ty så har Han sagt,
Han kan ej förgäta sin brud.
Så reser jag trygg till det härliga land,
fast vågorna skyhöga gå.
Om Frälsaren sover i skeppet ibland,
Han är ju i skeppet ändå.    /N Frykman

 

*

/Maria

solros

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.