Ett ord idag /Antikrist och Hell´s bells i Filadelfia

Hell’s bell’s i Filadelfia Rörstrand

Numera ryms allsköns verksamhet inom Filadelfia Stockholms lokaler på Rörstrand. I Midnattsropets senaste nummer informerar vi om hur Rörstrandskyrkan skrivit avtal som innebär att kyrkan ska hyras ut varje vecka under hela året till konserter, teatrar etc. Forumet Aletheia skriver nu om fler skrämmande exempel på vad Niklas Piensoho släppt in i kyrkan. 
Där länkas exempelvis till bloggaren Fredrik Strage som bland annat skriver så här:  I dag meddelas att PJ Harvey kommer att spela i Filadelfiakyrkan den 21 oktober. Hon må vara hyllad av kritiker men man behöver inte lyssna på många av hennes låtar för att inse att även hon är djävulens redskap.
Aftonbladet  skriver vad varje kristen borde ropa ut: Var är då alla kränkta kristna med protestplakat när de behövs? Ingenstans. Tyvärr.
Fler länkar: Deborah    Dagen         

Det är inte förvånande att se hur evangeliska församlingar allt mer blir en del av kultursverige. Det är snarare en konsekvens av ett långt gånget ekumeniskt kyrkopolitiskt spel om tillgång till statliga och kommunala bidragsmiljoner. Redan för flera decennier sedan hamrades de första spikarna in i frikyrkosveriges kista då erbjudandet om statliga miljoner i bidragspengar kom att omforma mycken verksamhet. Bönemöten byttes ut mot bidragsberättigade studiecirklar i bön osv. I avtal med kommuner ingår att den ekonomiskt understödda kyrkobyggnaden ska stå allmännyttan till tjänst. 

/ B Vidénhttp://www.berno.se/2011/08/hells-bells-i-filadelfia-rorstrand.html

Se länkarna./Jag ryser…för inga kränkta kristna öppnar munnen och vrålar ut sina protester, det är likadant med Lady Gaga, som får göra vad som helst och sjunga vad som helst utan att man reagerar, men hon förstör ungdomarna. Vet man det? Vem protesterar?

/Maria

6 thoughts on “Ett ord idag /Antikrist och Hell´s bells i Filadelfia

 1. Hon vill kräkas ut sitt budskap om att Jesus skall störtas ner- men då måste hon ju ha en aning om att han finns ….?
  Han har en krona, jodå, och hon tror att hon går utan dom på det hon gör? Hon är fri att tycka o tänka som hon vill dvs uppträda på ett oerhört galet sätt.
  Du, jag mår illa av henne, och man måste be över denna kvinna att hon får vettet åter, /Maria

 2. Man driver hejdlöst med de andliga bibelbetydelserna, dvs de BETYDER inget alls för dessa sångare (?) skådespelare- gycklare.

  Det blir grövre och grövre och pengarna håvas in av de som inte vet vad de gör.
  Laday Gaga är oerhört manipulerande och otäck i sina filmer och uppträdanden!!! Hon har sålt sig själv.
  /Maria

 3. (Lady Gaga: I´m in love with Judas Iscariot, video)

  12 motorcyklar i ett gäng med Maria Magdalena/Lady Gaga där man får se Venus födelse, korsfästningsritualer (black mass) danser iklädda korset och det allseende Horus illuminati ögat fladdra förbi mm.

  Hon reciterar:
  “In this Biblical sex, I am a prostitute witch…”

  Så här grov blev aldrig Lady Gaga-kusinen Madonna. Den som gillar videon kanske inte bryr sig om de andliga bibetydelserna tillräckligt?

  http://www.youtube.com/watch?v=wagn8Wrmzuc&ob=av2n

  Analys på en riktig bra sida; Vigilant citizen:
  http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/lady-gagas-judas-and-the-age-of-horus/

 4. Krokodiler är man väl inte rädd för….kanske inte GMO heller, jag vet inte- ingen tycks reagera. MEN att vi lever i de sista tiderna säger väl alla rapporter …
  Sorgligt men sant och man längtar efter Jesus.
  /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.