The Beast. Chip? / Något slags Tvång, Se och LÄS, Video /engelska

I korthet:Det kommer att bli en ny valuta, världsvaluta m m. Kontanter försvinner. Det kommer att bli någon slags form av currency , ja. Man kommer att få betalt en viss summa i månaden och få klara sig på den. 2000 dollar /month. År 2016 var det år som Klaus S gick ut med denna information om valuta m m se video ca 13 minuter in.. / VACCINE? Handlar det om det tro? Ja antagligen är det så att Pharmakeia är väsentligt inblandat i denna otäcka gärning.

Man måste dock, ENLIGT K Scwab ha ett chip in-opererat för att kunna livnära sig på detta vis. Man kommer att vara kopplad till sin ‘egendom’, d v s mobiltelefon, bil, hus, båt m m, och kunna bevisa att man är den rätte ägaren m m. Ja det blir tufft. JASÅ? JA nu är det de tider man fruktat för, Vedermödan. Remember The song: 2525? men där är vi inte och kommer inte att vara där.

Detta skall vara klart och rundgång på 2030, då skall allt flyta. 7 år säger man i videon, och vad säger Bibeln, jo vedermöda och 7-års-period, i så fall har vi rätt nu som sagt att detta börjar ta fart. Lyssna noga och sätt dig in i vad bibeln/Guds ord berättar i Johannes Uppenbarelsebok kap. 13

Vilddjuret från jorden /Regering, kommande FN

Joh Upp kap 13: 11 Och jag såg ett annat vilddjur komma upp ur jorden. Det hade två horn som ett lamm men talade som en drake. 12 Det utövar det första vilddjurets hela makt inför det och får jorden och dess invånare att tillbe det första vilddjuret vars dödliga sår hade blivit läkt. 13 Det gör stora tecken och får till och med eld att falla från himlen ner på jorden i människornas åsyn. 14 Genom tecknen det fått makt att göra inför vilddjuret förleder det jordens invånare. Det säger till jordens invånare att göra en bild åt vilddjuret som har ett sår från ett svärd men lever igen. 15 Och det fick makt att ge livsande åt vilddjurets bild, så att vilddjurets bild till och med kunde tala och låta döda dem som inte tillbad vilddjurets bild 16 Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen eller pannan, 17 så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. 18 Här krävs vishet. Den som har förstånd ska räkna ut vilddjurets tal, för det är en människas tal. Och dess tal är 666. ————

/ VI VET INTE SÄKERT ännu VAD det blir men det är en PLAN som är ruskigt otäck för alla. Se mer i kategorierna till höger här på sidan. JESUS är godheten och LIVET, vad som än sker. Glöm inte det.

24 thoughts on “The Beast. Chip? / Något slags Tvång, Se och LÄS, Video /engelska

 1. Makt kommer de verkligen att ha, och ja, giljotiner är ju billigare än eldkastare. Men giljotiner går ju fort om de är vässade. Ja det finns sannerligen mycket hög klass på teknik/teknologi.Det blir bön om nåd senare i händelserna.Vi kan nog inte förstå allt det här på rätt sätt, det är alltför mycket att ta in för de flesta, men att läsa och läsa och plugga Guds ord tar oss fram till sanningen, sanningen med den helige Ande. /Maria

 2. Hej det var bra att du sade sanningar, och ilskan man får tillbaka är ju för att man för det mesta har rätt i det man säger.Alla de här som du nämner har jag råkat ut för och många pratar smuts om mig, men jag får tåla det. Ja de har SIN AGENDA där man ändrar som man vill i bibeln, och har sina egna bekväma åsikter: ingen dom, Ingen vedermöda, inget farligt vaxx, de lever ett bra liv utan bekymmer tycks det som.
  Men de kommer ut i verkligheten sedan som är allt annat än god.
  Friden är total tycks det och inget ont skall hända… Jesu återkomst utan någon som helst action innan….
  No
  Ok, då får de tro så.
  /Maria

 3. Det är makten ÖVER tekniken dvs HAARP.
  Men den är dyr så jag tänka mig att billigare varianter såsom giljontiner är billigare i drift.
  Dvs Vildjuret har makt över teknologin.
  Vilket kan betyda kontrollen över tekniken.
  Makt är ju något som byggde den här världen.
  Guds Rike består av nåd. 2 olika sätt.
  Ungefär som en polis han har makt över vägen och trafiken.
  Han kan stoppa den (men gör det inte alltid) eller ytterst sällan. Han måste alltså ha ett giltigt utgångsmaterial att använda -Vildjurets Rike består av Bilden och Talet. Märket och dess Namn
  QR kod och lönen. Vaccinen plus vaccin-plåstren.

  MVH Fredrik

 4. Jag blev faktiskt hotad (inte hatad) av kyrkoherden i Tyresö när jag påtalade de EXTREMA likheterna mellan vaccinen och Grekiskans konkordans och verkliga betydelse samt rotord. Han blev förbannad (skriver inte hans namn) men han sa -Jag ska diarieföra (används vid civil och tvistemål i domstol Agora,) allting om du fortsätter kontakta mig om detta ämne.
  Har mejlat Elvor och Janne. -Inget svar jag upplevde dem som högfärdiga och arroganta med en snärtig underton av deras uppgift som väktare.
  Har mejlat Apg 29, han spärrade kommentarer i nästan 2 år.
  Mejlat Holger Nilsson -Inget svar ,upplever honom också som lätt arrogant och blind för skriftens tolkning.
  Mejlat NewsVoice har fått många svar och postat över 200 inlägg tills Redaktionen tröttnade och spärrade allt om Jesus.
  Har mejlat NTEB och blev spärrad på direkten.
  Vad är då poängen?
  Jo kära Maria!!!
  Alla dessa förutom Elvor är pretribbare.
  De kan inte tänka sig att Märket introduceras nu men blir obligatoriskt i mitten av vedermödan (om jag har rätt i Mars 2024) tempoväxlingar på 5-7 grader (HAARP).
  Synonymt är en arrogans och irriterad och agiterad tystnad. Inget får störa deras tystnad och frid.
  Men vad kan vara viktigare?
  Viktigare än både pengar,löften, garantier och försäkringar?
  Om jag har rätt?
  Just wait and see…

 5. Hatade är vi väl lite till mans tror jag , så länge vi predikar det människor inte vill veta, höra och se, men det kommer värre tider eftersom man ändrar på lagar och gör det så lättvindigt att leva ett felaktigt liv utan Jesus, och vi bör ju inte diskutera sådant säger man, Jesus finns ju inte, så visst blir man påhoppad. Teknik gör väl att man kan avrätta folk lite fortare och med fler döda än förut.Hoppade de för att dö före de skulle brännas ihjäl, ja det kan jag tro. Att drunkna vore hemskt men brinna ihjäl inte bättre. Det är synd om människorna att de råkar ut för den stora synden som gör dem till självmordsoffer. Så ska det ju inte vara, men det kommer mera av det framöver, då kaos är totalt, som vi inte ens kan förstå. /Maria

 6. Om du börjar tidigt i Upp 13 så ser du att det är eld som Vildjuret ska låta falla från himlen.
  Också genom de tecken och markörer.
  Jag tolkar elden som HAARP och inget annat.
  Det står.
  Genom hetta,lidande,torka svält fångenskap och avrättning. Sommaren 2021 var särskilt svår anser jag. Hettans beskrivning är pur en strålande vit hetta enligt grekisk konkordieboken vilket yttrande bör gälla återigen tekniken bakom HAARP.
  Men visst går Daniel att använda men jag tror det blir lite tokigt eftersom det är två skilda världar.
  Hyllade betyder inte tillbe i Uppenbarelseboken utan det betyder att använda i kontexten köpa och sälja digitala bilder (tokens) QRkoder som har ett giltigt utgångsmaterial som håller i cirka 3-6 månader innan värdet (summan) 666 upphör.
  Elden är (anser jag) en parallell på Satans imitation och allmalmakt. HAARP är bara en variant som är känd det finns även mindre kända varumärken.
  I Tyresö slog det ner 200 blixtar för 8 dagar sedan.
  Bara ett fåtal ~20 så hördes någon knall.
  Jag antar att de testkör teknologin.
  En annan gång utanför Tyresö Badhus Medley likadant fast mitt på dagen. Över 100 blixtar men inget buller eller oväsen. Pur på grekiska, rent ljus.
  Hetta kan skapas med olika frekvenser (militära insatser). Främst från Gotland , Karlskrona och troligen Muskö.
  Jag tror att det går att använda Daniels Book men det profetiska budskapet är redan uppfyllt.

  MVH Fredrik

 7. Nåja vi är ännu inte hatade.
  Bara föraktade.
  Teknisk information finns att tekniken går att avrätta.
  Btw de personer som fanns i WTC varför hoppade de mot sin död?
  Varför simmade personer ut i havet vid Maui ut i oceanen?
  Det finns olika sorters hetta…

 8. Så sant det du säger, och ja det är i olika tider detta och när denna tiden kommer att visa bibelorden för oss om att pinas, då får vi se vad Gud gör.Jesus fanns med bland de som blev kastade i elden, Jesus själv var deras räddning, så de dog inte, de levde, men meningen av de skulle dö. Vi skall alla dö, javisst men vi vet inte hur, och vi kan få vara levande då Jesus kommer , absolut, det har jag önskat hela tiden som frälst- Att få se Jesus komma på skyarna. Mäktigt. Ja mycket tvång o elände- men Gud har ju sin plan för varje människa. Han är godheten.
  /Maria

 9. Uppmärksammar er på Upp 13:15

  Det står att alla som inte tillbad vilddjurets bild skulle dödas (dom har alltså MAKT att döda)
  dock så står det INTE att de SKA eller KOMMER dödas.

  Hänvisar även till Dan 3,
  – de tre i den brinnande ugnen-
  Dan 3:6
  ”Men den som inte faller ner och tillber ska genast kastas i den brinnande ugnen”
  Men vad läser vi i Dan 3:23-25

  ” de tre männen föll bundna ner i den brinnande ugnen.

  …var det inte tre män vi band och kastade i elden?
  …Men nu ser jag fyra män gå lösa och lediga inne i elden, helt oskadda.
  Och den fjärde ser ut som en gudason (ett vanligt uttryck för en ängel)

  Visst kommer vi få det riktigt ” hett om öronen ” Men jag väljer att lita till att vår älskade Jesus kommer bevara oss!

 10. Det första sigillet är bra mycket viktigare att veta än UFO.
  Inte för att förringa fenomenet, men eldjön är skapade för dessa tingestar.
  Det är allt man behöver veta om det.
  Sigillet är mycket viktigare.
  ordet är toxon, som betyder gift.
  Så för 3 år sedan inleddes första sigillet.
  Toxon och Corona, (Corona betyder kröning med kungligt sigill)
  Warp-Speed, har skrivit mycket om detta och har nu blivit verklighet
  med exakt skepnad.
  Sigillet är brutet det betyder att uppryckander inte kan finnas.
  Det betyder att dessa som har lärt ut detta har har fel.
  Toxon (är egentligen en gift båg-sträng DNA).
  Ok fenomenet UFO?
  90% är anser jag (man-made) dvs gjorda av människor eller kontrollerade av människor, en liten del är Bene-Elohim,Anunakki, eller som
  de New-Agarna kallar Pleadianerna etc.
  Det är alltså demoner/fallna änglar i mänsklig kostym.
  Ty vilket vi som människor är skapade till (inte av).
  I Begynnelsen var Elohim, före allt annat.
  Vilket föranleder om man läser på skriftspråket.
  Så är det VI som är Aliens.
  Inte dem.
  Så är mycket lättare att tänka,eftersom Jesus tydligt indikerar
  på att vi är INTE av denna världen, vi tillhör INTE denna världen,
  även om vi är skapade (Elohim) till den.
  Översättningsvis kan man tolka det på det sättet.
  Ett annat sätt att tolka det att Guden Elohim (Gud/Jahve), men så står det inte.
  Fenomenet UFO är alltså tycker jag bortkastat,
  dels därför att det kommer förföra människor bort från Gud.
  Inte bara tack vare teknologin (Syndafallet) utan också
  längre bort från korset (till vilket allt handlar om) och också
  VAD vi är räddade från.
  Nämligen också den brinnande eldsjön.
  Det är som ett “all inklusive paket” där ALLA är skyldiga.
  Så hur man än vänder på sig, så hittar man en baksida.

 11. Jag kan inte riktigt förstå den videon med mannen som pratar i en burk, han är svårförståelig.jobbigt.
  Ja dessa frågor och eventuella rätt svar är verkligt nödvändiga, men det finns de som INTE tänker som vi, Nej de FLESTA tänker inte alls eller också som Fredrik beskriver här ovan, de tror de skall hylla en person och tillbe i ett tempel, förslagsvis på skärm, eller i Israel eller annat. Men jag tror det är pengar på plastkort eftersom man inte (vissa ovaxxade) INTE får köpa o sälja m m, det så kallade uppryckande finns inte men däremot Bortryckande.
  Vi är inte poppis som inte tror som megapubliken.
  Jodå UFO:s finns, på ngt vis är det de som skall visa sig om ett litet tag, jag har sett 3 sådana farkoster i atmosfären, på himlen och det var den mest otäckaste rädsla jag någonsin haft. Där finns otäcka handlingar o meningar framöver. Läste nyss på Youtube om en video: Antarctis och UFO…m m
  USA:s armé har ju alla de vapen som man kan förinta en massa människor och bränna dem på stället. M m. Ja vi får se….. /Maria

 12. Ja, jag tror att HAARP är hur Vildjuret dödar (med eld/mikrovågor/kondenserad plasma) de som inte vill tillbe (använda Vildjurets Bild) prokrastino (lydigt slicka ett plastkort=vad ordet betyder).
  Typ slicka ett Mastercard eller VISA.
  Hylla och tillbe betyder alltså inget alls med andlighet.
  Men kan tolkas förutfattningsvis så.
  Mvh hälsningar till Marianne och svaret på hur Vildjuret (FN/WHO/WEF) dödar
  alla som inte vill använda deras betalningssystem.
  Systemet är inte andligt utan bara bekvämt, (köpa och sälja).
  Pretribbarna har fått det bakom foten.
  Mycket prat om Aliens, Flygande Tefat och UFON.
  Allt sådant är en psykologisk operation.
  Satan är mycket mera jordbunden än så.
  De kommer att ställas till svars inför Herren för sin felaktiga undervisning.
  Detta gäller givetsvis de cirka 90% vaccinerade och cirka 90%
  som propagerar för ett uppryckande innan vedermödan.
  Med den teorin (uppryckandet) så kan man dra ut på eländet hur länge som helst.
  Personligen tror jag inte det kan tolkas så.
  Såsom det var på NOAS dagar innehåller en nyckelvers.
  De åt (köpa och sälja)
  De drack (köpa och sälja)
  De ägnade sig åt (melodifestivalen) och mäktiga väckelse-kampanjer
  där du (köpa och sälja).
  Jag blir förbannad, vred, ursinning, men å Herrens vägnar.
  Det står att NÄR han kommer, kommer han vara riktigt URSINNIG.
  Detta är FRUKTEN av Kunskapens Träd.

 13. Hej Smarta städer byggs nu och de skall fungera för dem som vaxxat sig m fl människor och man skall bara ha en viss summa pengar i månaden och kunna gå på 15 minuter till affärer m m. Inlåsta alltså! inlåsta där. Det kan vara så att man är vaxxad och styrd av AI, allt är ju klart i förberedelse men vi människor vet inte så mycket än, vi måste tänka till nu,Vi HAR BIBELN men de som inte har den eller inte förstår Guds ord ligger illa till, därför vill jag försöka upplysa här om mycket som skall ske. Ojoj… här kan ni läsa o se mer nu, senaste….. /Maria

 14. Är det så att dessa” smarta städer ” som är på G, uppbyggda/styrda av Al även,
  kommer respondera/aktivera/ koppla samman det som folket har i sina kroppar?
  Som Fredrik varit inne på så lång tid?
  I så fall är det många versar i uppenbarelseboken som får sina svar hos mig exakt just nu.

 15. Hej ja detta som sker nu är helt vansinnigt, men de prövar hur mycket vi tål och hur kunniga vi är. Jag lägger in ett inlägg nu i natt om Förstörelsevapen. Med lite info. jag är så arg på allt som sker , vi måste ha koll o lära oss. /Maria

 16. Hej Marianne, ja det är vapen som riktas emot oss, på många olika vis och olika hur de skadar, det finns Geoingeneering som skadar människor o djur, väder m m, och det är HAARP och Chemrtails sök på det här på sidan i kategorierna.. Jag har artiklar om det här för ngn dag sedan. Maui och andra ställen är och var utsatt anser jag o många andra. Man kan starta bränder överallt och det är inte ens sot på marken eller liknande. Ja det blir väldiga skador på människor, och de prövar kanske vapnen nu innan de sätter igång med kaos, kanske under upplopp de skall användas, det skrev jag om för flera år sedan. GALENSKAPERNA.

 17. Directed Energy Weapons
  Nån som vet vad det är?
  Det påstås har används på Hawaii och Maui ( har inte följt vad som hänt ) med blev nyfiken på Energy weapons!

  Kopierar en översatt sida;

  —— Finns det riktade energivapen?
  Vad är ett exempel på ett riktat energivapen?
  Lasrar, mikrovågor, partikelstrålar etc är exempel på ett sådant vapen.
  Även om decennier av forskning har utförts på praktiska tillämpningar av sådana vapen, tros de fortfarande vara i experimentstadiet även om några få prototyper har hävdats av vissa länder vara operativa.
  aktualiteter
  Riktade energivapen [DEW]
  Hur påverkar direktenergivapen människor?
  De elektromagnetiska vågorna kan penetrera cirka 0,5 mm in i kroppen och potentiellt kan komma åt huden förbi hudlagret, som innehåller blodkärl, nerver och körtlar.
  Huden på ögonlocken är till exempel 0,2 mm djup.
  Ökade exponeringstider kan orsaka brännskador och hudskador.
  ———

 18. Ja tänk vilken Väckelse det hade blivit över världen om alla kristna varit VAKNA och inte låtit sig bedras av denne världens gud, den urgamle ormen,
  djävulen själv när han kom viftandes med sitt ormgift, kavla upp och ni ska visst inte dö!
  HEELT otroligt egentligen hur detta kunde ske, så här i backspegeln.
  Och mer är på väg på bred front
  Kram/Marianne

 19. Chip och annat, ja det är knepiga tider och vi vet att utvecklingen på denna front har gått så långt, vi vet inte ens HUR långt. Vi har inte koll på allt som sker och vi får bara veta en bråkdel.
  Ja jag tror att vaccinerade är chippade på ena eller andra sättet, med något de inte ska ha, baciller, sjukdom, nano, name it….
  Jag har upplevt att människor verkligen vill chippa sig, det är tufft, populärt inom finansvärlden, de rika gillar det o många fler tycker det är så tufft, och vi i Sverige ligger i framkant i det ämnet.
  Jag hörde en dam i går säga att hon skulle ta spruta 7 om hon kunde.
  Så det är nog cirka 50/50 och man kommer ju med starkare argument denna gång.
  Märke, bild, chip, javisst det är mer än populärt med vaccin för det har de ju blivit inlärda nu under dessa år, det är en vanesak med vaccin för allt. Ärligt talat, ja, Vaccin och chip skulle jag säga, det är lurigt och extrafarligt nu framöver,det bådar inte goda tider precis.
  Detta är nog den sista normala sommaren o hösten. Nu gäller det att boosta sig med nyttigheter, om man har råd till det och tillgång.
  Hemska galningar därute.
  /Maria

 20. Chippet är ett villospår.
  Ett billigt sådant. 5 kronor styck.
  Ett alternativ för att kunna bedra människor med vacciner.
  Hundar och katter chippas javisst.
  Men människor är lite svårare att lura.
  Därför chippet? Är vaccinerade chippade?
  Nano-teknologi?
  -Javisst säger jag.
  Världens största bedrägeri har redan ägt rum och chippning med begränsat ingrepp behöver alltså inte göras längre. Eftersom tekniken går framåt.
  Rfid började i slutet på 80-talet och används för nära (near token) teknologi. Den har ett mycket begränsat område.Att låsa upp dörrarna, lagra kortare information mm.
  Blåtand däremot har stor area 20-25 meter.
  Och kan användas för betydligt mer data.
  Jag anser att alla teorier om chipp i sig är fokusförskjutning från vaccinen.
  Vilket oavsett status gör att du kan köpa och sälja.
  Det är alltså INTE tekniken utan bara om du är bärare av deras Märke (poeio) på ett moderiktigt sätt.
  Jag är ytterst,ytterst tveksam till att folk VILL låta chippa sig. Däremot vaccinera sig går bra.
  Flera gånger dessutom.
  Din hälsostatus används av som en biomarkör.
  Detta gör att läsa om på Socialstyrelsen bland annat.
  Och som sådant kommer jag tjata tills Herren kommer tillbaka.
  Det kommer bara handla om en enda sak fyra gånger om.
  Vaccin,mutationer,hälsostatus dessa kommer att övertyga världen att ta Märket att också använda bilden. Och för dessa är fallet stort.
  Men jag kan ha fel.
  Det kanske kommer ett chipp nästa år.
  Vem vet?
  Om de redan har gjort det?
  -Ja absolut.
  Djävulen får ju inte så många chanser.
  Eftersom hans tid är kort och dels därför att vaccinen är en beprövad metod redan på Napoleons dagar.
  Chipp i all ära, men ett sådant kan du skära bort.
  Vaccinen däremot…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.