In the Streets of Philadelphia, San Fransisco /Människovrak, förnedring

I staden, ja i de stora städerna, Philadelphia och San Fransisco, m fl, de dras med så stora problem, liksom många många andra. Detta är inte nytt men jag måste få poängtera att detta är de sista tiderna på jorden. I bibeln står det om hur människor skall vara som zombies, ja du har kanske läst om sådant.. Det är så sorgligt att se problemen, och de kommer närmare och närmare oss. Detta kan vara våra gator och torg om en liten ’stund’, tiden är ju kort, som du kanske vet! Det är verkligen förnedrande för dessa stackars människor som hamnat i detta. Förtydligar: Ja jag menar att det är en fruktansvärd sorg i deras liv, hur de lever, ja jag menar att de går omkring i stark sorg drogade som s k zombies, inte att de är det. Jag menar att livet behandlat dem så svårt att detta hemska skett. Jag vet det mesta om sorg men i t ex USA är det inte vettigt hur det ser ut. Jag tror att Gud är god mot de sorgsna, fallna, bedrövade skadade människorna. Ja han kom för de sjuka för att de skulle bli helade och hjälpta.Bibelorden som är många om detta säger sina sanna ord om svaghet, fattigdom, sjukdom och mer… och hjälp från Jesus.

Drugs and closed business….NÖDEN kommer att bli så stor, och du märker väl vad som sker i våra länder. Nu är vi snart nekade att äta s k vanlig mat, det blir inga feta fläsk-kotletter framöver och inga bogar, eller grillning av biffar! ??? nä nä, NWO säger stop people! Do not eat….

Jag äter bara grönt o annat så jag har inga behov av fläskstekar, Gud får förse dem som hungrar efter hans ord och att få något i magen! eller hur! HAN är vår HERRE, HAN och bara HAN kan göra under.

Jakob 5:9Klaga inte på varandra, bröder, så blir ni inte dömda. Domaren står för dörren.
Upp 3:20Se, jag står vid dörren och knackar. Om någon hör min röst och öppnar dörren, ska jag gå in till honom och hålla måltid med honom och han med mig.

Kanske har dessa människor varit frälsta? Haft Jesus som Herre? Gick det snett i tron? Det vet vi inte men sorgligt är det sannerligen.

Luk 11:9Och jag säger er: Be, och ni ska få. Sök, och ni ska finna. Bulta, och dörren ska öppnas för er.
Luk 11:10För var och en som ber, han får, och den som söker, han finner, och för den som bultar ska dörren öppnas.
Matt 7:7Be, och ni ska få. Sök, och ni ska finna. Bulta, och dörren ska öppnas för er.
DET har jag fått lära mig och det stämmer till 100%.

4 thoughts on “In the Streets of Philadelphia, San Fransisco /Människovrak, förnedring

 1. Ja det är mycket som är så komplicerat och galet nu men det är ju märkligt för vi är ju bara i början på eländet, i början ja, och då kan man tänka om hur det KAN KOMMA ATT BLI. BLI är inte ÄR, därför kan det komma sig att det faktiskt blir så mycket värre. Jag har varit i stor nöd i livet på många is, men förstår ju att det KAN bli skogen, jo med vilddjur, eller ngt annat som inte är så bra, MEN GUD BESKYDDAR oss ju. Jaa det vill jag tro han har hjälpt mig i allt. MEN staden /städerna ÄR farliga o dem är jag rädd för. Skulle haft ett hus, Jomen det HADE jag ju en gång…..det var då. ja vi kan bara/BARA ALLTID TRO PÅ GUD, han är vår försvarare, Vår Far, HAN kan och VILL lotsa oss fram. Goda vänner ta hand om er!! /Maria

 2. Det är en komplicerad fråga.
  Det handlar mest om kött.
  Dvs köttet eller sidfläsket (appropå kotletter).
  Gud ser allt kött som intet och ändå ett.
  Allt kött är hö.
  Där brukar jag börja (och sluta).
  Dessa arma själar har ingen ekonomisk chans men kanske är det dessa människor som kan bli frälsta från vredesdomen (inte vedermödan).
  En viktig nyansskillnad.
  Jag vet precis hur dessa människor har det.
  Eftersom jag själv har kämpat mot köttet i hela mitt vuxna liv.
  Funktionshindrad tilltuffsad och kantstött gör att jag förstår dessa precis.
  Det mesta i livet hör köttet till, dvs ICKE andligt men köttet har sina begär och lustar, samt penningbegär.
  Droger är ett utmärkt substitut men inget att rekommendera eller ens testa.
  Arma själar…må Gud har tålamod med oss alla…
  Herren kommer ju att fråga oss, vad gjorde du med MIG när jag var fattig, utstött, lidande, satt i fängelse, inte hade kläder och var sjuk.
  Antagligen är det en kombination av alla tidigare påstående.
  Det finns ju inget som hindrar att om ett par år att detta kan vara just den grupp vi kommer tillhöra, Gud förbjude men förstå hur jag tänker.
  Nu ska ju EU styra och börja bestämma hur våra villor ska tilläggsisoleras för 500,000 SEK i snitt per villa.
  POEIO=Vildjuret tvingar med ekonomiskt övertygande metoder.
  ALRIG UNDER TVÅNG, men under övertygande mekaniska penning-metoder.
  Långsamt och metodiskt.
  Undrar hur man ska stå ut.
  Kanske kan alla kristna bo i skogen, nej just det ,nu är det gris-virus.
  -Ok, kanske kan man bo i en stuga, nej just det den måste tilläggsisoleras.
  -Ok kanske kan man bo i storstaden, nej just det där måste man märkas med vaccinerna för att kunna köpa och sälja, FN ska i höst vaccinera alla POEIO, Mikro-människorna +6 månader.
  Mycket av det jag skrev lät som galenskap.
  Inte längre…inte längre…

 3. Hej Marianne,ja jag menar att det är en fruktansvärd sorg i deras liv, hur de lever, ja jag menar att de går omkring i stark sorg drogade som s k zombies, inte att de är det. Jag menar att livet behandlat dem så svårt att detta hemska skett.Jag vet det mesta om sorg men i t ex USA är det inte vettigt hur det ser ut. Jag tror att Gud är god mot de sorgsna, fallna, bedrövade skadade människorna. Ja han kom för de sjuka för att de skulle bli helade och hjälpta.Bibelorden som är många om detta säger sina sanna ord om svaghet, fattigdom, sjukdom och mer… och hjälp från Jesus. /Maria

 4. Dessa arma människor som blivit fångna och bundna av starka droger de tagit för att lindra själslig smärta är inte de ” zombies” som du tar upp Maria.
  Jag kan med övertygelse säga att dessa människors själar kommer Gud rädda för evigheten.
  Livet har gett dessa människor hårda törnar och många besvikelser som det inte förmått hantera på nåt annat sätt än att söka lindring i droger.
  Det var för sjuka trasiga själar som Jesus kom.
  Han har ett särskilt förbarmande över alla dessa.

  Ps 72:12-13
  Ja han ska rädda den fattige som ropar och den förtryckte som ingen hjälpare har.
  Han ska vara mild mot den svage och fattige och frälsa de fattigas själar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.