GUDS ORD gäller, i ALLA TIDER. SENA tider är det nu. Vem är du i Kristus? /Video, Get ready! It get worse säger man i USA…. m m

Kan vara en bild av 1 person och text där det står ”AND JUST LIKE THAT COVID WAS JUST ANOTHER FLU”
LÖGNERNA FRODAS
Kan vara en bild av text där det står ”för allt som är fött av Gud besegrar världen. Och detta är den seger som har besegrat världen: vả tro. Vem kan besegra världen utom den som tror att Jesus ar Guds Son? Första Johannesbrevet 5:4-5”
Kan vara en bild av text där det står ”Utvärdera (granska, rannsaka) er själva för att se om ni lever i tron (är i tro). Ja, pröva (verifiera äktheten hos) er själva. Kännerniinte (utifrån en personlig erfarenhet och relation som hela tiden växer och utvecklas) att Jesus den Smorde (Messias, Kristus) är i er? Gör ni inte det, består ni inte provet. 2 Korintierbrevet 13:5”
Kan vara en bild av text där det står ”Hebreerbrevet 4:12 TY GUDS ORDAR levande och kraftigt och skarpare än nagot tveeggat svärd, och tränger igenom, sả att det atskiljer själ och ande, märg och ben; och det är EN DOMARE ÖVER HJARTATS UPPSAT OCH TANKAR.”

Tidens allvar kan man inte förneka? Kan man det? JA det kan man om man inte är en troende. DÅ kan det vara svårt att se vad som sker. Allt handlar nu om VAXX eller inte vax. Det mesta handlar om denna STOORA LÖGN!

Influensa, ja, precis, det är det, inte någon mördar-sjukdom. En pandemi eller plandemi eller en farsot… det är ingen sådan nu, det är en PLANERAD s k sjukdom. That´s it!

Jag tycker bönerna och tårarna är väldigt många nu och det finns mycket och många stycken att grina över.
MEN Kärleken och glädjen i TRON gör mig så glad och tacksam!

SE DENNA VIDEO!!! CIVILKURAGE. Travis Maddox som lever lantliv och till stor har ett själv-hushållande boende och livsstil uttrycker det som många andra upplever, en åtskruvning av tumskruvarna på alla o-injicerade människor i samhället.

Travis Maddox nämner det intoleranta språk som presidenterna Joe Biden, Justin Trudeau och Emanuel Macron riktar mot oinjicerade människor.

Vi kan lägga till liknande uttalanden av ministrar i Australien, Sverige och Tyskland senaste veckorna.

Maddox tar även upp exempel på hur de stora sociala giganterna plockar bort dissidenta röster från internets plattformar.

Text: NewsVoice | Foto och video: Travis Maddox, The Prepared Homestead

Maria

4 thoughts on “GUDS ORD gäller, i ALLA TIDER. SENA tider är det nu. Vem är du i Kristus? /Video, Get ready! It get worse säger man i USA…. m m

 1. Hej Marianne, ja tack. Ja jag har läst länken och förstår hur du menar. Ja det kan ju också vara för sammanhang som kommer längre framöver detta året, vapenskrammel håller ju ofta på. Kanske byggnader behövs framöver,… vet ju, men just då som jag såg dessa byggnader så var det ganska intressant för det var i andra länder man byggt baracker m m, tydligen inför kommande scenarier.
  Ja du denna världen får en att undra en del.. Gud välsigne dig. Hälsn Maria

 2. Hej Fredrik, ja man kan undra om de läser här, många från huvudstaden är det i alla fall o från andra länder. Jag har lagt ut länken om spottest nu, det är inte klokt.Ja människor kommer att be om att bli befriade/läkta, fria, hjälpta, döda, o s v. Det kommer ju en s k man som skall rädda alla och VEM är det, jag man kan undra. Ja det är en sådan otroligt ful och ondskefull värld vi lever i, det kan ju bara bli som i bibeln och det ser vi ju nu.
  Jag är glad att du skriver här, det hjälper mig o många andra som vill ha en del svar på tiderna vi är i.Koncentrationslägren är ju färdigbyggda i sommar så dit kanske man hamnar, vad säger du? SKANSKA bygger. Vad säger du om det?
  GUDS FRID!! Hälsn Maria

 3. Vet inte om Regeringen läser på Gospel men man börjar undra.

  Framöver tror forskarna att man skulle kunna spotta för att se när det är dags att ta nästa spruta?
  De har alltså planerat nästa spruta?

  Vänta nu!
  Vad skrev jag nu på min hemsida.
  Vildjurets Märke är till för att göra människor så sjuka så desperata att de kommer ropa efter en frälsare och en gudomlig intervention och lösning. Men det kommer vara en falsk!
  Jesus kommer tillåta det, ja han kommer själv se till det!
  Varför?
  För att de själva tror på lögnen och dess andemakter.
  Gudomlig intervention fast från fel sida men åt rätt håll?
  Ser ni nu gott folk hur satanisk och ondskefull deras plan är? Fadern har själv sagt det,ordlöst!
  Tro för all del inte mig!

  Forskare har utvecklat ett nytt spottest som enkelt kan avgöra om vaccinet mot covid-19 fungerat och om du har fått antikroppar. Det är särskilt viktigt för dem med nedsatt immunförsvar. En av dem som fått göra spottestet är Annica Ahlgren som har blodcancer. Framöver tror forskarna att man skulle kunna spotta för att se när det är dags att ta nästa spruta.

  Fortfarande inte?

  Läs då hela artikeln här:
  https://www.msn.com/sv-se/nyheter/news/nytt-spottest-visar-hur-bra-covidvaccinet-har-fungerat/vi-AATq2UU

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.