Den globala byn och D Trump. Desperation i Clinton-lägret m m

den-globala-byn Hur ska det gå….

I Trump-tider, där är vi nu, alltså en artikel:

Alla vet nu VEM som vann presidentposten i USA. Jag vill lägga ut en mycket tänkvärd artikel här som riktar sig till alla som kan eller inte  kan förstå den världen som existerar nu eller om den världen som man SKULLE VILJA existera nu. Peter Krabbe har skrivit den och jag lägger den här för jag tycker den speglar och visar och förklarar mycket som vi i Sverige inte talar om eller förstår eller som USA i första hand borde ta till sig.

Peter Krabbes artikel:

https://peterkrabbe.wordpress.com/2016/08/20/jo-trump-ar-skrammande-for-globalisterna/

Jo, Trump är skrämmande – för globalisterna!

Trump 3

I torsdagens Sydsvenska matas vi med ytterligare en skrämselartikel om Donald Trump, skriven av den franske journalisten Bernard-Henri Lévy. Artikeln hör till de som distribueras av Sorosstyrda Project Syndicate och som förutom till Bonnierkoncernen går ut till 466 andra mediabolag i världen. Journalisten Lévy har mage att kalla sig filosof genom att vara ansluten till tankesmedjan Nouveaux Philosophes i Frankrike.

Nå, men vad säger då denne store filosof om Trump? På en helsida i tidningen framför filosofen tanken att Trump styrs av naiva vaneföreställningar istället för en geopolitisk syn på världen. Spalt upp och spalt ner öser Lévy ut kafferepsskvaller om Trump som kan sammanfattas i slutklämmen ” vulgaritet, sexism, rasism och trotsig okunnighet. En demagog som inte bara sviker sitt lands ideal, utan också dess fundamentala nationella intressen”.  Jag hoppas att den som läst mina artiklar om globalismen har svårt för att hålla sig för skratt när en oligarkernas tjänare uttrycker sig på detta sättet. Läs annars artiklarna om ni inte redan gjort det.

Låt oss se vad Lévy s filosofiska talanger räcker till. Lévy menar att Trumps förslag att omförhandla USA:s statsskuld är idiotisk och relaterad till Trumps tidigare konkurser. Lévy fortsätter: ” USA:s regering har ensamrätt på att ge ut världens ledande reservvaluta och har inget att omförhandla.” Har filosofen missat att Federal Reserve – som ansvarar för såväl penningmängd som räntesättning i USA – är privatägd av en kartell som omfattar främst Goldman Sachs, Rockefellers, Lehmans och Loebs, Rothschilds, Warburgs i Hamburg, Lazards i Paris och Moses Seif i Rom. Som jude kan vi nog utgå ifrån att Lévy är välinformerad om läget. Federal Reserve är världens enda privatägda centralbank och styr själva genom sina transaktioner statsskuldens storlek i USA.  Vad Trump menar är att kartellen borde skriva ner sina fordringar gentemot de amerikanska skattebetalarna eftersom de själva bidragit medvetet till att skapa det fiktiva skuldberget, ett fullt rimligt krav.

I artikeln framförs också det numera uttjatade argumentet att Ryssland är ett hot mot det tio gånger militärt starkare NATO, som provokativt inringar Ryssland med sitt robotsystem. I dagens politiska värld finns det bara en potentiell angripare och instiftare av framtida krigshandlingar och det är NATO, inte Ryssland. Lévys geopolitiska uppfattning hör inte hemma i vårt århundrade. Läs här vad vår tids intellektuella – inte journalister – anser om Putin.

Globalismens finansiella och näringslivsinriktade karteller är det största hotet mot alla länders nationella intressen, inte de som försöker stoppa globalismen. De senaste 30 årens utveckling i USA har varit katastrofal för amerikanen i gemen med nedlagda industrier och en ökande slum, allt enligt globalisternas agenda. I deras värld är det eliten som styr och folket som skall lyda. När Trump försöker väcka folket i syfte att rädda USA från fortsatt förfall är hans, må vara, vulgära språkbruk en nödvändighet för att få de outbildade att engagera sig och förstå vart utvecklingen är på väg. Att få dem till valurnorna som för länge sedan resignerat och tröttnat på politikens makthavare. Detta är fullt medvetet och sannolikt enda sättet att få väljarna att lyssna.

Att utmåla Trump som konspiratör tillsammans med Putin är patetiskt och tyder på desperation i Clinton-lägret. Vad kunde vi hellre önska oss än en fredlig samexistens med vårt största grannland, det ligger på andra sidan Östersjön, inte på andra sidan Atlanten. Skrota NATO:s robotar och öppna normala handelsförbindelser istället, det är den bästa hjälp vi kan ge våra kommande generationer.

Man bävar inför det svenska riksdagsvalet då medias lögnhalsar kommer att skrika sig hesa.

**********

Intressant eller hur?

NamnlösMaria

4 thoughts on “Den globala byn och D Trump. Desperation i Clinton-lägret m m

 1. Illuminati finns ju överallt i samhällen/länderna och Trump ser ut att vara en av dem enligt gesterna, i så fall är han ju betald och ditsatt för ett ändamål vi inte känner till. Deras agenda är ju speciell vi vet inte vilka som ska göra vad.
  Världen går fort emot slutet- det är säker på.

 2. Kan mycket väl vara som du säger Illuminatisignalerna ser man ju när han gestikulerar. Men den tillfälliga urspårningen från NWO är ju bra i alla fall. Det kommer att ta tid för både USA och GB att komma tillbaka på spåret Hillary och Obama och EU var på. Man kan ju inte stoppa in samma CFR republikaner folket röstade bort! Eller låtsas som Brexit inte existerar. Det tar lite tid – några år kanske. Vilken odemokratisk värld, tyranniet är inte långt borta. Och nu är det som vi sa för fem år sedan: propagandan är verkligheten i media. Jesus ljög aldrig.

 3. Vad jag sett har man kallat D Trump en freemason d v s en frimurare. Ja men då kan man ju undra hur han skall ändra på USA till det bättre- för då går det inte. Han är i så fall styrd av dem och de bestämmer. Han gör freemason-tecken i sina intervjuer och i valdebatter.
  Man säger att han är av 33 graden av freemason,jag vet inte om det är sant. Varken Hillary eller D Trump är bra för landet.

  DYRKA OCH ÄLSKA GUD ÄR MITT RÅD TILL ALLA!

 4. Trump och Brexit

  Som jag förstått det vill Gud ge oss kristna en liten tid att omvända oss. Därför Brexit och Trump. Inte att GB:s utträde ur EU, och USA nu med Trump, är kristen tro direkt omsatt i politik, men tåget mot Armageddon (storkrig i Syrien/Israel) och One World Government är urspårat tillfälligt. Liberala media fattar ingenting av det. Svenskarna vill ha det Gud förbjuder och demonstrerar och klistrar Facebook fulla av kommentarer som säger att obegränsad invandring, stöd av terrororganisationer, LGBTQ, drogliberalism, fria aborter, homosexuella pastorer, gränslösa länder, övervakning och åsiktsregistrering är fria samhällets oundvikliga målsättning. I USA demonstrerar Demokrater som inte respekterar demokratiska val – smaka på den!

  Om Trump är Hitler och “Antikrist” hur kan det komma sig att hela världen är mot honom? Bibeln säger tvärtom: AK älskas och beröms av hela världen.

  Förföljelse kommer – nedtystning av kristna med värderingar. Dröjer nog inte länge för liberalerna påpekar att det är kristna konservativa som röstat på Trump!! (Kristen höger som det heter)

  Världen vill ha den “laglöse smickraren” utan tvekan. Och ska få det också. Ska vi inte vara tacksamma för att Gud lät oss slippa Hillary med hennes säljande av USA till fienden för pengar under bordet? Hur kan ett land överleva som har en president som tar pengar för att Saudiska kungahuset och diverse smådiktaturer och ger terrororganisationer utrymme att bygga sina nästen? Eller som säljer utrikesdepartementets tjänster med mutor?

  Välutbildade “imbeciller” det är vad vi är. Reprobate minds, som Bibeln säger Rom 1:28

  For when they knew God they worshiped him not as God, but their foolish heart was darkened, professing themselves to be wise, they became fools, and worshiped the creature (dyrkade människor) more than the Creator, who is blessed forever. Amen. Rom 1:21, 22, 25

  And even as they did not like to retain God in their knowledge, God gave them over to a reprobate mind (förvridet och värdelöst sinnelag), to do those things which are not convenient (opassande). Rom 1:28

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.