VAD är GLOBALISM? Svar får du här i artikeln. Superstat – NWO! Man vill krossa den internationella identiteten

Man vill krossa den internationella identiteten…………..

HAR man frågat GUD??

BREXIT & America First: The Battle of Globalism vs Nationalism

Vad är globalism. Om det handlar denna artikel som kommer nedan och det är bra att man får reda på vad det där pratet i tv och radio egentligen handlar om.. hmm vad då, kanske du tänker. Jamen har du inte hört hur de VARJE dag visar en jordglob i tv och hur de talar VARJE dag om ’det globala…’ i radio och tv och överallt i media i samhället.

Det är ren och skär HJÄRNTVÄTT som man sysslar med! Dessutom så FINNS DET INTE NÅGON GLOB! så du kan känna dig lurad på MÅNGA VIS, du som tror på Globalismen!!Man vill ha en ENAD VÄRLD!

A GLOBAL WORLDA SUPERSTATE

Information kommer här: Från: https://askadaren.wordpress.com/2009/07/19/vad-globalism-ar/

 Vad globalism är:

Många har inte riktigt klart för sig vad termen globalism egentligen står för. Så här är det: Man är intresserad av att krossa allt som har med den nationella identiteten att göra, eftersom denna identitet går emot den globalistiska idén om en enad värld. Att man nu går lite lugnare fram än förr om åren med alla storkrig förändrar dock inte att slutmålet är det samma. Dagens globalister når sitt mål via inkrementalism, dvs … de inför planen … stegvis … inte för fort … utan långsamt … så långsamt … så att vi nätt … och jämt … reagerar! Inkrementalism sker … långsamt!

Anledningen till att man vill ha en enad värld är att det först då är möjligt att kontrollera oss alla. Så gott som allt ägande kommer nämligen i framtiden att fråntas de olika nationerna; och all politisk makt kommer att flyttas utomlands, åtminstone när det gäller frågor av vikt : Allt för att förhindra att vi ställer oss på tvären. Kineser, indier och afrikaner kommer dessutom snart att börja köpa upp våra svenska företag, vår skog, våra hus och t.o.m. våra sjukhus och skolor — samtidigt som svenska affärsmän köper upp allt möjligt i deras länder. Anledningen till att detta tillåts ske beror på att man då på ett effektivt sätt krossar de fria suveräna europeiska hemländerna, vilka är storbanks-ägarnas dödsfiender.

De utomeuropeiska länderna är dock inget problem för våra ägare, eftersom man redan i praktiken äger dessa. Men om någon av dessa vasallstater trots det sticker upp, så stänger man bara av tillflödet av pengar till deras banker, något man av allt att döma gjort i Zimbabwe. Vi kan vidare snart gå på en anställningsintervju för ett städjobb i Stockholm och bli utfrågade av en kines på engelska. Svenskan kommer nämligen snart att spela andra fiolen till engelskan. Vi har nämligen bedragit vårt eget modersmål, och en framtida skilsmässa är därför inte omöjlig.

Det stora antal invandrare i landet bidrar dessutom till att vårt eget språk undermineras. Globalism är helt enkelt en attack på allt som har med en nations identitet att göra, och EU är dess huvudorganisation — åtminstone politiskt. Men vad värre är, globalismen verkar på flera plan, för vid sidan om nationernas identitet, så har man även för avsikt att attackera oss på det personliga planet.

Och vad man hatar över allt annat är familjen, eftersom den är en nation i miniatyr. Kanske förstår vi nu lite bättre varför vi har så många ensamstående föräldrar och varför våra barn har det värre än någonsin tidigare. Globalism är i slutändan en attack på individen : Vi ska isoleras för att därefter förvandlas till medgörliga robotar som inte ifrågasätter våra ledares ord. /Åskådaren.

Against Globalism (Re-Up)

*

Såja, lite av förklaringarna till vad Globalism är. EN superstat.  Kommer du ihåg om vad Joh Uppenbarelsebok talar om: EN VÄRLDSHÄRSKARE, EN VÄRLDSEKONOMI; EN VÄRLDSRELIGION.

Vi är där nu.

/

 

2 thoughts on “VAD är GLOBALISM? Svar får du här i artikeln. Superstat – NWO! Man vill krossa den internationella identiteten

 1. Hej Ingemar! Välkommen hit. Ja att ge råd om Svenska kyrkan och den farliga situationen som råder….jag kan försöka säga några ord. Jag är själv bekymrad och det är för att Svenska Kyrkan är en slags makt som inte förstår vad den håller på med, eller JA den förstår att ta order,förstör och söndrar samhällen och vårt land. Att homosexuella skall gifta sig är en STOR SYND! ABSOLUT en STOR SYND.

  Det finns ingen familjebildning i tankarna hos de människorna utan bara ren lust/ som man kallar ’kärlek’. Det kommer ALDRIG att blir en ICKE KORRUPT KYRKA. Aldrig, NEVER. För den kyrka som finns nu är en MYCKET korrupt kyrka och den kommer att bli ÄN MER KORRUPT. Det är bäst att kliva ur allt sådant innan Jesus kommer och framförallt INNAN det blir skottpengar på de troende.

  Man ska INTE vara med i en församling. Nej. Väckelsemöte får de troende ha på gömda ställen! Där de får sanningen och kan gömma sina syskon.För det kommer än mer onda tider än dessa som är NU. Det som sker nu är att UPPBYGGNADEN av SÖNDERFALLET FORTGÅR och det går FORT nu! Akta dig för att gå in i något och särskilt svenska kyrkan. den är farlig, den är ett hån.

  JAG skulle ALDRIG någonsin rösta i ngt kyrkoval, jag gick ur SV kyrkan för många år sedan och det råder jag varenda troende att göra. För SV Kyrkan kommer att dra åt tumskruvarna på människor. Människor är INTE fria idag, men de KAN bli FRIA I JESUS! DÄR ska vi vara: UTANFÖR LÄGRET”! Precis som JESUS! HAN är vår förebild, I ALLT! AMEN.
  SD kan komma tt vinna valet 2018 men de kommer aldrig att lyckas att väönda på detta landet. Landet lever under synden. I allt. Det kommer en krasch över världen.

  jag känner J Thorell som en vän och han har stor kunskap, men jag håller inte med om allt han säger. Ja han har verkligen rätt i att vara personlig med Jesus, att rätta sig efter Jesus i allt. 90 000 personer lämnade förra året Sv Kyrkan. Bra!
  Mitt råd är: LÄMNA ALLA s k KYRKOR och FÖRSAMLINGAR!!!! Innan det är för sent!! Läs gärna: https://gospel.jesuslever.eu/katolicismen-andetidens-fordarvbringande-varldsvalde-ga-utanfor-lagret-med-jesus/
  Var bor du Ingemar? Vi bor i Västerås. Välkommen hit.
  FRIDSHÄLSN Maria

 2. Jag skulle vilja ha råd !
  Jag gick ur Svenska Kyrkan av en anledning!
  Jag förstog att något var fel när Homose.xuella skulle vigas. Det gynnar inte familjebildning och i min uppfattning Skapelseordningen.

  Jag vill vara med och Skapa en Okoruppt kyrka som vi kan samlas som förr med Väckelsemöte likt er sida.

  Vad tycker ni om att gå med idag innan valet på Söndag och Rösta (på vad? Frimodig Kyrka eller SD kyrkoval ?) – vad gagnar / om det gagnar okoruppt Kyrka i Sverige.
  Tror på EAEC-se.org John S Torell vägledning
  i Kristendomen om ett personligt förhållande till Gud och genom Jesus till himlen!
  Martin Luthers reform och King James version
  VAD ÄR ERT RÅD IDAG ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.