Repetition: Globalt tyranni. Pope Address U.N & Pushes Satanic New World Agenda 2030 (NWO)

1 Thess 5:3

3

Bäst de säga: »Allt står väl till, och ingen fara är på färde», då kommer plötsligt fördärv över dem, såsom födslovåndan över en havande kvinna, och de skola förvisso icke kunna fly undan.

9

Matteus 24:9

Då skall man prisgiva eder till misshandling, och man skall dräpa eder, och I skolen bliva hatade av alla folk, för mitt namns skull.

Daniel  Kapitel 7 och Joh Upp 13

*

VAKNA! Påven gav sitt NWO tal i FN  Detta förklarar en tid av profetisk uppfyllelse! I den här videon vill jag dela med dig hur det är ett stort tryck för Antikrist kungarike! Det handlar om detta: /som du kan se här på sidan sedan tidigare/

(http://endoftheamericandream.com/archives/in-september-2015-agenda-21-will-be-transformed-into-the-2030-agenda)

översättning av en liten del av vad som står i ovanstående:

Om du inte gillar ”Agenda 21”, då kommer du verkligen inte att gilla ”The 2030 Agenda”. Nästa månad (sept, har varit) kommer FN att lansera ”The 2030 Agenda” vid en stor konferens som kommer att hållas från 25 SEPTEMBER – 27 SEPTEMBER i New York City. Påven reser (reste)  faktiskt till New York för att leverera en adress som kommer att sparka igång denna konferens. Till skillnad från Agenda 21, som främst inriktad på miljön är 2030 Agenda verkligen en mall för att styra hela planeten. Förutom att ta itu med klimatförändringarna, ställer den också ambitiösa mål för områden som ekonomi, hälsa, energi, utbildning, jordbruk, jämställdhet och en mängd andra frågor. Som du ser nedan är denna globala initiativ som fakturerades som en ”ny universell Agenda” för mänskligheten. Om du tycker som jag så kommer  varningsklockorna ringa i ditt huvud nu.
Denna nya agenda är fast förankrad i ett dokument kallat ”Agenda 21”, som ursprungligen antogs av FN: s redan 1992. Följande kommer från Wikipedia…  (LÄS)

NWO POPE VISITS USA TO PUSH SATANIC WORLD ORDER! Playlits https://www.youtube.com/playlist?list…

NamnlösMaria

 

3 thoughts on “Repetition: Globalt tyranni. Pope Address U.N & Pushes Satanic New World Agenda 2030 (NWO)

  1. Hej Marie! JA det är hemska tider, men vi har Jesus och han hjälper oss i allt som är nu och allt som kommer! han säger: var inte rädd, lita på mig.Det sataniska breder ut sig och det blir värre men Gud är god och har allt under kontroll, men jag måste ju skriva om det så fler får lära sig vad som sker så att de kan ta ställning här och nu vad de ska kunna lära och att kunna bli frälsta/ välja rätt väg innan det är för sent.
    Gud är god, var i hans famn och vila dig. Kramar till dig!!! Tack Marie!

  2. Hej Marie! JA det är hemska tider, men vi har Jesus och han hjälper oss i allt som är nu och allt som kommer! han säger: var inte rädd, lita på mig.Det sataniska breder ut sig och det blir värre men Gud är god och har allt under kontroll, men jag måste ju skriva om det så fler får lära sig vad som sker så att de kan ta ställning här och nu vad de ska kunna lära och att kunna bli frälsta/ välja rätt väg innan det är för sent.
    Gud är god, var i hans famn och vila dig. Kramar till dig!!! Tack Marie!

  3. FRUKTANSVÄRT TID VI LEVER I,,,ö.Jesus kommer snart tillbaka,,,,,,,,,,,

    Kramar till Harri och Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.