Proxy-standoff NATO och RYSSLAND

Moskvas sändebud till FN varnar för en direkt sammandrabbning mellan NATO och Ryssland

KRIG & ÖVERVAKNING “Vad som helst kan hända. Ingenting är uteslutet i en sådan intensiv proxy-stand-off mellan NATO och Ryssland” varnar Dmitry Polyansky Moskvas biträdande sändebud till FN.


Sarmat. Foto: Ryska Försvarsministeriet

Sarmat. Foto: Ryska Försvarsmakten

Ryssland har nu blivit tillräckligt provocerat för att sätta “Satan 2” i beredskap

OPINION“Oavsett om ett kärnvapenkrig bryter ut eller inte, är Afrikas frihet under den här perioden inte förhandlingsbar. Folket är mer redo än vad den koloniala västvärlden är villig att erkänna.”

Ryssland har nu satt sina mest kraftfulla och fruktansvärda Sarmat interkontinentala ballistiska missiler i beredskap, redo för strid. Sarmat, som i väst kallas “Satan 2”, kan bära minst 10 kärnstridsspetsar.

Av Jospeh C. Okechukwu, geopolitisk kommentator baserad i Lagos, Nigeria

Det handlar om en mycket omtalade missil som kan nå praktiskt taget alla stater i USA och som sägs ha kapacitet att nästan sänka hela New York City eller Texas på några minuter. Det är för närvarande den mest kraftfulla interkontinentala ballistiska missilen i världen. Detta är verifierbart.

Och nu har Ryssland blivit tillräckligt provocerat för att aktivera och sätta dessa jagare i beredskap. Så vad hände?

Sanningen är att de [västvärlden] förlorar stort i Afrika, att de inte ser någon seriös ljusning inom den närmaste framtiden och att de vet att Ryssland till stor del bär skulden för deras förluster på kontinenten, särskilt i Sahel-regionen, och för att göra saken värre går den omtalade ukrainska motoffensiven inte som planerat.

Till och med ukrainarna själva har erkänt detta faktum. Det är därför ukrainarna börjar förlita sig nästan enbart på drönarattacker mot känsliga ryska positioner i Ryssland/Moskva. Bara under de senaste dagarna har drönarattackerna i Ryssland blivit så djärva att om man inte är försiktig kan mer känsliga röda linjer korsas.

I en av de senaste drönarattackerna tror ryssarna till och med att drönarattackerna kan ha kommit från Estland, ett tidigare sovjetland som nu är en NATO-medlemsstat.

OBS Som det ser ut nu, om en NATO-medlemsstat bekräftas ha tillåtit drönarattacker mot Ryssland från sitt territorium, är det en krigsförklaring mot Ryssland av hela NATO och USA och Ryssland har gjort det klart att dess svar på en NATO/västlig attack på dess territorium kommer att vara kärnvapen. Punkt slut!

De vet detta, men de fortsätter att korsa de så kallade ryska “röda linjerna”. Glöm inte de F-16-plan som Ryssland förbjöd dem att skicka till Ukraina. Idag är F-16-plan på väg till Ukraina. Så allt som gör Ryssland argt och för landet in i en direkt konflikt med NATO/väst välkomnas. Det är Västs plan.

Åtminstone om Ecowas inte agerar i Afrika, om deras militär är instängd och inte kan göra någonting för tillfället på kontinenten, kommer förseningarna och inaktiviteten att trötta ut dem och så småningom försvaga deras beslutsamhet, vilket innebär att deras förlust på kontinenten är huggen i sten.

Så det bästa är att starta något på den ryska axeln så att ett kärnvapenkrig aktiveras, vilket så småningom sprider sig till Afrika och i stort sett överallt på jorden – och sedan kan de enkelt ta tillfället i akt att komma ner till Afrika och försöka sig på en militär återkoloniserings-övning.

Tyvärr kan de inte fatta vinken – oavsett om ett kärnvapenkrig bryter ut eller inte, är Afrikas frihet under den här perioden inte förhandlingsbar. Folket är mer redo än vad den koloniala västvärlden är villig att erkänna. För Moder Afrika är det verkligen “Freedom-O-Clock!” Och jag kan inte se att något eller någon kan ändra på detta.

Av Jospeh C. Okechukwu, geopolitisk kommentator baserad i Lagos, Nigeria


Relaterat

___________________________________________

SAHEL-Regionen är GAMBIA, ….. REDO FÖR STRID? REDAN? NU? VAD GÖR VI DÅ…. Många fler frågor hopar sig nu och vi måste måste sätta oss in i VAD SOM MÖJLIGTVIS HÅLLER PÅ ATT SKE! ??? Frågetecknen är många, eller hur? Bibeln berättar om MÅNGA STRIDER! och de sista striderna………. VAKSAMHET.

Upp 19:19Och jag såg vilddjuret och jordens kungar och deras härar samlade till strid mot ryttaren på hästen och mot hans här.
Upp 20:8Och han ska gå ut för att förleda folken vid jordens fyra hörn, Gog och Magog, och samla dem till striden. Deras antal är som havets sand.
Upp 17:14De ska strida mot Lammet, men Lammet ska besegra dem tillsammans med sina kallade, utvalda och troende, eftersom han är herrarnas Herre och kungarnas Kung.”
Upp 13:4De tillbad draken för att han hade gett sin makt åt vilddjuret, och de tillbad vilddjuret och sade: “Vem är som vilddjuret? Vem kan strida mot det?”
Upp 13:7Och vilddjuret fick rätt att strida mot de heliga och besegra dem, och det fick makt över alla stammar och folk och språk och länder.
Mark 13:7När ni får höra stridslarm och rykten om krig, bli då inte förskräckta. Sådant måste komma, men det är ännu inte slutet.
Ps 140:8Herre, min Herre, min frälsnings styrka, du skyddar mitt huvud på stridens dag.

2 thoughts on “Proxy-standoff NATO och RYSSLAND

 1. Hej jag kan inte ha någon annan åsikt ännu än att det rustas med kärnvapen m m… Alla länder tycks ha ngt fuffens för sig nu. Jag tro att den s k vaccinen är en stor bov ja, och att det handlar om EKONOMI och SLAV-aktivitet. Sting-Operationen (WarpSpeed) Q, och andra vilseledningskampanjer, QR-Koder och av AI styrt , mycket sådant snack. Inte många tänker som vi gör, ingen diskuterar Märket vad jag har hört. Men vi kommer nog snart få se, det blir väl en överraskningsmanöver snart. MEN vi vet i stooora drag vad som är på g./Maria / som måste läsa o läsa på igen och igen o undersöka så många saker, jag hinner ju inte allt. GUD vet att vi undrar han vet våra tankar han får upplysa oss mer nu. BÖN.

 2. Handlar det bara om vaccin?
  -ja jag tror det!
  Om vi antar att den urgamla premissen:
  -Märket=finns i vaccinen
  -Namnet=finns i de kommande vaccinplåstren
  -Talet=förutsätter att du har tagit Märket (666) 3-strängar av DNA.
  -Bilden=förutsätter att du har tagit Talet och Märket tidigare (se i början av pandemin).

  Om det bara vore vaccin så vore det enkelt. Det är tyvärr bistrare än så enligt min efterforskning. Det handlar om att digitalisera allt levande och kött. Dvs göra det till “digital noder” enligt BBB och Claus. Och nej, de är inte som Carl Norberg säger yra i nattmössan, de menar verkligen allvar bakom sina ord, de har befogenhet auktoritet att backa upp sina påståenden. Det hävdar jag är Sting-operationen de så orättfärdigt hävdar. Om vi då säger så här, tänk om jag har fel? -Ja det är möjligt men belåningen måste döljas och då gör man det med stagflationsmarkörer och vaccinen är som jag anser deras triumf-kort, eller ska jag säga Trump-kort. Om jag får höra Sting-Operation igen och igen, blir det inte direkt mera sant. Även Hitler upprepade en lögn, och till slut till slut, trodde alla på lögnen. Sanningen finns i vaccinen! Det är där man måste börja leta. Och i PCR-testerna. Och i de uppdaterade vaccinerna mot bältros, polio och mässling. Och, och och. Allt kommer handla om vaccinen. Precis allt, och ändå säger det ingenting. För jag antar att i September kommer befolkningen ändå släpa sig till bussarna som de gjorde på Hitlers dagar. Men istället för gas och kolmonoxid är det mRNA. Och enligt utsaga så dog alla (100%) av testobjekten inom ett par månader. Nu var ju iofs alla testobjekten apor, men ändå. Lite tankar att tänka på när vinden vänder och folk förstår att de har blivit lurade av BÅDE Sting-Operationen och den militära inteventionen som skulle rädda dem. Istället så kommer de få dubbla doser när nästa kuliss ska skapas. Och då menar jag inte när Sverige får NATO-operativ sambands centraler utan när vi är tvungna att också skicka kött och manskap till Ukraina. Och nu, först nu kanske Redaktören börjar så sakteliga förstå varför epitetet Vildjuret inte är ett begrepp skjutet från höften utan inberäknar allt, även Sting-Operationen (WarpSpeed) Q, och andra vilseledningskampanjer, QR-Koder och av AI styrt och då är vi tillbaka till det jag skrev i början. Allt är digitala noder för att ingå i deras kommande styrmekaniska samhälle. Om jag har rätt eller fel. -Tja, än så länge har jag inte haft fel i något av mina påståenden, och de har varit ganska många (och långa). Men vi får väl se, vi får la se (på Göteborgska)…
  De 3 revbenen börjar snart gestalta sig.
  Jag har ju sagt Mars nästa år (stort i ockulta kretsar).
  Baphomet, Ba-Al, och deras drönar-drottningar och kloner.
  Men vi får la se, Herren är ju inte overksam och blir överraskad så lätt.

  Varför talar ingen, dvs absolut INGEN om Märket, dess Namn, Talet samt dess Bild?

  Jag undrar och undrar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.