Kriminella ungdomar i förortsghetto ska få betalt för att inte begå brott

WordPress.com

-JA detta är häpnadsväckande, ..nej förresten, jag är  inte förvånad jag är bara trött Trött på alla galenskaper som denna världen ställer till med. Finns det ingen logik, inget förnuft eller ingen kunskap längre??

http://www.expressen.se/gt/man-gick-barsark–stoppade-tagtrafiken/

VÅLDET ESKALERAR i hela landet och i övriga länder!

Tyck till!

NamnlösMaria

4 thoughts on “Kriminella ungdomar i förortsghetto ska få betalt för att inte begå brott

  1. De rättfärdiga blir fattigare, tur att vi känner vår Gud, i slutänden är det dom som mister hela kakan. Prisat vare det nya Jerusalem!!!!

  2. Hej! Ja du ser hur samhället premierar de brottsliga och hjälper dem på alla vis, här finns inga lagar och våldtäkter sker då en man sover ….inga straff!??
    Man ger sig på gamla damer, en 90-åring blev våldtagen och hur många fler har inte fått sina liv förstörda av en man som inte vet vad respekt är. Det kommer att sluta illa för Sverige och världen. Guds dom är nära och han låter oss snart få veta hur besviken han är!Då smäller det, pga att människor inte kan lyda hans bud.

  3. Hej, Maria! Ja, det är otroligt, det är nog bara i Sverige sådant kan ske, att man betalar kriminella att inte begå brott! Man vet inte om man ska skratta eller gråta! Det är så tokigt som det bara kan bli! Var ska detta sluta?!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.