Attacken i Israel…. ???

Terrorn i Israel och Palestina tar nya höjder med något av de grövsta våldet som vi sett på länge. Jag sörjer det inträffade attentatet mot oskyldiga offer som deltog på en musikfestival i Israel på gränsen till Gaza.

Hamas lyckades på lördagen utan större svårigheter tränga in i Israel med stora trupper och flera fordon. Detta är någonting som är långt utöver det vanliga och många frågar sig hur Hamas plötsligt lyckas med en sådan stor operation. Den största måltavlan för Hamas attack är festivalen. Tusentals personer är på plats och blir både attackerade av raketer och beskjutna från marktrupper. Dessutom blir många tillfångatagna och bortförda. Bland festivaldeltagarna ser vi även internationella gäster från flera olika länder. Israels försvarsminister beordrar direkt ett totalt övertagande av Gaza och stora motattacker och hämndaktioner är att vänta.

Olika konspirationsteorier kommer i kölvattnet av denna händelse. Jag ska här själv fokusera lite på dessa, och utan att påstå att jag vet vad som är sant, utforska några olika möjligheter. Är detta en false flag operation? Det har länge funnits misstankar om att Hamas egentligen är en del av Mossad, Israels underrättelsetjänst.

Det som pekar på att det är någonting som inte riktigt stämmer är först och främst att måltavlan är mycket osmaklig. Det är uppenbarligen civila unga personer som blir beskjutna. Detta kommer att skapa mycket sympati för Israel. Ett militärt mål vore mer logiskt. Detta är även speciellt för att den yngre generationen inte ger samma stöd till ockupationen och ofta ifrågasätter den. De människor som söker sig till just trance-fester är i allmänhet alternativa och med det har till och med större misstro mot staten Israel. Man kan även argumentera att de till viss del är mer vakna än resten av befolkningen.

Att attacken genomfördes utan större motstånd är också mycket underligt. Raketbeskjutningar är så vanligt i Israel att man ofta inte ens tänker på det. Raketerna avfyrades under en tid innan man väljer att stänga av musiken på festivalen och börja evakuera. Detta är för att Israel har ett så avancerat anti-missilförsvar att det i allmänhet är omöjligt för Hamas raketer att nå Israels territorium.

Om det är frågan om en false flag så är det kanske vad som behövs för att Israel slutligen kan ta full kontroll över hela området och samtidigt ha internationellt stöd för denna handling.

Det finns även andra idéer att Ryssland har en hand med i spelet och har utbildat och gett vapen åt Hamas. Detta skulle även här vara otroligt ostrategiskt av Ryssland och även det ge mer stöd åt Ukraina och få nuvarande oroligheter att kunna blåsa upp ytterligare runt Ukraina. Är det disinformation?

Jag tror själv ofta att alla sidor är kontrollerade och manipulerade av samma hand. Jag skulle inte vara förvånad om Mosad, Hamas, Ryssland och Ukraina slutligen alla går samma ärenden. Det är att se till att världen står i brand medans de försöker vinna tid till att skapa ett kontrollsamhälle som de så desperat behöver.

Jag ser även liknelser till vår situation i Sverige där nya bombdåd avlöser varandra. Nu sist så sprängdes min grannes port i Hässelby Strand. Hur kan dessa gäng utföra så osmakliga attentat som påverkar oskyldiga? Är det verkligen kriminella gäng som står för dessa attacker eller är det säkerhetspolisen? Är det en del av en större plan att skapa osämja, rädsla och motsättningar i hela världen?

Säkerhetspolisen säger i alla fall tydligt att det inte är kriminella gäng som är det största hotet för demokratiska Sverige. Istället så påstår de kallt och utan några belägg i sin nya rapport att det är vi på vaken.se och andra alternativa mediekanaler som är en del av detta hotet. Vi är tydligen en del av en högerextrem våldsbejakande och anti-demokratisk rörelse. Detta trots att det är uppenbart att så inte är fallet. Varför skulle en säkerhetstjänst utmåla oss på detta sätt helt mot sunt förnuft? Svaret är för mig uppenbart. Vi väcker frågor som inte är så uppskattade av makteliten, och de söker att ha kontroll över alla sidor.

Mikael CromsjöAttacken i Israel: En till False Flag?
Vaken.se

Mycket säges om Israel som man inte vill veta… m m

4 thoughts on “Attacken i Israel…. ???

 1. Längre fram då man står helt utan något, eller då det drar ihop sig av bara tårar och jämmer, då kommer (om inte förr) ROPEN på VArför Gud inte talar, finns Gud, så hjälp! Ja mycket skall ske innan man inser vidden av sina rop, själen längtar , rädslan tar över, då ropar man. En ensam människa,………… Gud hjälper alla som vill, Gud hjälper i allt, alltid, men evangelium är man ännu immuna emot, men dagen kommer då Gud tas emot eller för alltid förnekas finnas. Gud är god, Jesus lever, och vi är räddade, men fler lider fortfarande.Vi som tror måste försöka göra mer, kan vi göra mer…. ge ut hans ord. /Maria

 2. Korthet: läser idag om teknologin som Israel behärskat länge men som nu Kina lägger sig i, ngn slags kamp om herravälde plus samarbete, framöver o därför en del av detta som sker m m naturligtvis. Återkommer… /Maria

 3. Det är en korrekt bedömning.
  Det är bland annat därför det står i Uppenbarelseboken:
  -Rör inte vinet och oljan.
  Dessa 2 produkter var nämligen lämpade för lyxkonsumtion.
  Dessa 2 varor är alltså åsidosatta för de mera rikligt lämpade människor
  att KUNNA VÄLJA.
  Vilket blir som netto-resultat att de nu TVINGAS välja.
  Gud kommer TVINGA alla att välja.
  Antingen VILDJURET (med dess molekyl Gp-120 från KI)
  eller SEGERHERREN (med dess frälsande blod).
  Det kommer INTE finnas några andra alternativ framgent.

  WHO vill tex nu införliva Palestina/Jerusalem i en “ny” medicinsk diktatur.
  Allt handlar om pannan och handen.
  Ett lydigt iakttande.
  Pannan och handen kan också stå för användning och lydig auktoritet.
  Allt inte även i ett första skede, att KUNNA VÄLJA.
  Och då är vi där igen.
  NÄR kan människor inte längre välja?
  -När Märket och Bilden är på plats.

 4. https://www.youtube.com/watch?v=6zrL95m102E

  När inte budskapet om Jesu Kristi Evangelium lika frimodigt basuneras ut, så tillåter Gud att Islam gör det.
  Men TACK till den Ende Store Guden, Vår Skapare och Vår Frälsare, att vi nu och hädanefter
  med större frimodighet får ännu större möjlighet att proklamera motsatsen och stå upp för Sanningen.
  Den Sanning att det finns ingen annan Gud och ingen annan Frälsare än JESUS KRISTUS som dog på ett kors för alla världens människor, för att erbjuda ALLA syndernas förlåtelse och ett evigt liv.

  Ställde frågan igår till Jesus;
  HUR ska det egentligen gå till och bli som skriften säger i Matt 24:14
  ” Och detta evangelium om riket ska bli predikat i hela världen till ett vittnesbörd för alla folk, och sedan ska slutet komma”

  Gud måste tillåta/släppa fram det mörkaste mörker, det ondaste av det onda, för att visa att den Enda räddningen, den Enda sanningen finns i hela skapelsens Gud och Hans enfödde Son.

  I genom alla galenskaper så håller vi hårt fast vid den TRO, den Överbevisning och den Räddning vi fått som gåva, om det så kostar oss vårt liv, så håller vi ut!

  ” Se jag kommer snart.
  Håll fast det du har, så ingen tar din krona”
  Upp 3:10-12.

  Mvh/Marianne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.