Tro och Hopp. Herren är min herde. Mitt hopp i Kristus

Hope! Mitt hopp är att Herren detta år ska träda in med full kraft. Året som sådant  är 2019 och för 30 år sedan tyckte man att ojoj så LÅÅÅNGT bort.  Sedan länge har jag vetat att HERREN är det finaste jag har och att Jesus verkligen är den jag behöver MEST! Så vad är en nyårsafton? Det tillhör nog Pagan /Jul Det hedniska ”midvinterblotet” / alltså inget som en troende bör fira eller ta så stort intryck utav.

When you feel like giving up remember that I never left you❤ En del gånger under 2018 har jag känt att jag inte orkade mer, men Gud har varit god och jag står ännu på mina fötter! Tack vare Jesus som är min bäste vän så klarar man av att kriga!

  Ja, Gud vet om varje tår som rullat ner för kinden. Jag vet att han är med oss alla som tror, och de som verkligen har lidit under åren. Herren är den viktigaste personen för oss  många som tror på honom och hans ord.

Prayer Ja att be är en livsstil och att tro på bönesvar. Det är inte för syns skull som man knäpper sina händer i bön, eller vrider dem i plågor.

Låt oss alla som tror lita för alltid på Herrens ord, och be om Herrens vilja i våra liv. Då blir det bra.

Amen!  Tack Herre för att vi får vara frälsta-  av Nåd.

4 thoughts on “Tro och Hopp. Herren är min herde. Mitt hopp i Kristus

  1. Hej Ulla, jag vet ej när de tar upp ärendet, sist väntade vi 5 månader, men be gärna som helhet att det blir ett ja så vi får flytta omgående.Tack! Det är mer angeläget än ngt annat jag varit med om. Bostadslös vänta på att få flytta Hälsn Maria!

  2. Tack Ulla! Detta var direkt till mig o en till. Vi ska klaga i domstol i veckan, och det är i Kammarrätten, det visste inte du men du har så rätt och dina rader kom som en skir vind!Ja vi håller ut för vi ska vinna /med Gud som domare, för tredje gång.Sedan ska vi börja leva ett liv som är i lugn o ro. Önskar dig ett välsignat år 2019. Välkommen tillbaka hit! Hälsn Maria

  3. Ja, så underbart att vi är frälsta av nåd.
    Och som det står i sången: Han ger mera nåd när min börda blir större, när arbetet växer mer kraft han mig ger, vid ökade trångmål hans kärlek fördubblas, när prövningar möter, sin frid han mig ger.

    Håll ut i tro, Gud kommer aldrig försent!
    Önskar ett välsignat 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.