Sverige; lilla Sverige, vart tog du vägen?? Vi sörjer.

SVERIGE , SVERIGE VART TOG DU VÄGEN?
Jag vet inte vart Sverige tog vägen, vet du??
Man säger i videon att svenskar inte förstår hur bra de haft det med FRED i 200 år och nu kommer allt på en gång, otrevligheter av skilda slag!
DET är inget som våra infödda svenskar sedan generationer hade räknat med skulle ske, eller att man kan förstå att VÄRLDEN har förändrats till ett mycket smutsigt och ovänligt ställe, på många vis får vi nu känna på att BÖRJA LIDA! ÄR DU BEREDD??
Jag brukar skriva om sådant som vi inte vill eller bör ha här i landet, och detta som visas är något som är så otroligt o-passande, två videos berättar!
Ursäkta svärordet här i videon/ Rubrik.

NYTT: Moskébygge utanför Stockholm, kostnad 16 miljoner.
Lyssna till denna video. Stockholms stad sponsrar demokrati-fientlig moské.

Böneutrop i Stockholm/Sverige! SKA VI HA DET HÄR??? 1 st moské av 300 stycken i Sverige.
DEMOKRATI i SVERIGE? Finns det? Har ni frågat oss vad vi vill ???

NYTT: HAR VI INTE FÅTT NOG AV ORÄTTVISOR??


Rättsväsendet prioriterar muslimer – hets mot svenskar tillåts.

Ja, Du kanske håller med om det??

Psaltaren Kapitel 8

Människosonens ringhet och höghet

1 För körledaren, till gittít. En psalm av David.2 Herre, vår Herre,hur härligt är inte ditt namn över hela jorden,du som satt ditt majestät på himlen!3 Av barns och spädbarns mun har du berett en maktför dina fienders skull,för att förgöra fiende och hämnare.✱4 När jag ser din himmel,dina fingrars verk,månen och stjärnorna som du har skapat –5 vad är då en människa att du tänker på henne,en människoson att du tar hand om honom?✱6 En liten tid lät du honom vara lägre än Gud,med ära och härlighet krönte du honom.7 Du satte honom att härska över dina händers verk,allt lade du under hans fötter:8 alla får och oxar liksom vildmarkens djur,9 himlens fåglar och havets fiskar,de som vandrar havens vägar.10 Herre, vår Herre,hur härligt är inte ditt namn över hela jorden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.