Rätt bön./ Var inte som villo-lärarna och de falska predikanterna! Gå in i din kammare säger Jesus.

 

Ni vet väl vad som pågår i ”kyrkorna”? Där ber man HÖGT och LJUDLIGT om allt, och ger sig in i olika slags föreställningar, ja rena SHOWEN. Har ni sett dem? de falska profeterna?Hypokraterna.  Villolärarna!  Se denna videon så ser du vad jag menar. Man skall gå in i sin kammare säger Jesus. -Detta har jag tagit upp tidigare här på sidan men här kommer en kanske tydligare repetition.!

Rätt bön

5 När ni ber skall ni inte vara som hycklarna. De älskar att stå och be i synagogorna och i gathörnen för att synas av människor. Amen säger jag er: De har fått ut sin lön. 6 Nej, när du ber, gå in i din kammare och stäng din dörr och be till din Fader i det fördolda. Då skall din Fader, som ser i det fördolda, belöna dig. 7 Och när ni ber skall ni inte rabbla långa böner som hedningarna. De menar att de skall bli bönhörda för sina många ords skull. 8 Var inte som de. Er Fader vet vad ni behöver, innan ni ber honom om det.

Rätt bön  Ja detta är den RÄTTA Bönen!

Herrens bön
9 Så skall ni be:
Fader vår, som är i himlen.
Helgat blive ditt namn. 10
Komme ditt rike.
Ske din vilja på jorden
liksom den sker i himlen. 11
Ge oss i dag vårt bröd för dagen. 12
Och förlåt oss våra skulder,
såsom också vi förlåter dem
som står i skuld till oss. 13
Och för oss inte in i frestelse
utan fräls oss från den onde. 14
Ty om ni förlåter människorna deras överträdelser, skall er himmelske Fader också förlåta er. 15 Men om ni inte förlåter människorna, skall inte heller er Fader förlåta era överträdelser.

 

 

2 thoughts on “Rätt bön./ Var inte som villo-lärarna och de falska predikanterna! Gå in i din kammare säger Jesus.

  1. Ja du har rätt i din reflektion tycker jag. Och tänk på HUR och VAD man säger i bönen Fader vår sedan LÄNGE: – och ditt är riket och……det är INTE MED I HERRENS BÖN! DET ÄR ETT TILLÄGG!För att det skulle låta bra. HEMSKT. Det finns så många som är så religiösa så de inte vet varken ut eller in men pådyvlar troende en massa elaka kommentarer och annat som de inte ska ha, de leker så duktiga och FROMMA! Jag mår illa av sådant. ja de falska får sitt straff,
    kul att du kommenterar, sprid gärna sidan.PENGAR GÄLLER , money money!
    FRID!!!

  2. Hej! Jag tänker på Matt 7:21-23. Det verkar som människor gör ”under” De har Profeterat i hans namn. Men Jesus säger då att han aldrig känt dem. Och kallar dem förbrytare dessutom (Dom där orden lät som de aldrig träffat Gud?, men ändå använder de Herrens namn och tydligen gjort under.. Du påminner mig om Vördnaden för Gud, när du tar upp bönen här. Simon trollkarl, ville ju ha gåvor, och kunde en del häppnadsväckande saker, men ville ha Helige Ande. Han hade säkert Showat med sitt och fått bra betalt.. Men såg något enormare i Apostelns gåvor. Guds frid Maria.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.