Om /Min hemsida om TRO: Välkommen hit!

118

Peace with God

Ett brev till dig skulle kunna innehålla följande:

Jag skulle vilja att just du blev frälst just nu, pga att Jesus har så mycket gott att ge Dig. Han vill visa dig sin stora och eviga kärlek. Han vill visa dig en annan verklighet än den du upplever nu, som okristen. Som okristen ser du livet på ett annorlunda vis än jag.
Ett brev till vill jag ge. För i det skulle det stå om alla under han har gjort och fortfarande gör i människors liv. Jag skulle vilja berätta i det brevet om människor som blivit helbrägdagjorda, både till kropp och själ. Jo, det kommer en dag då det är för sent att börja fundera på frälsning, för den dagen då Jesus kommer tillbaka och hämtar de troende hem, då kan man inte börja fundera, utan då skall man ha tagit ett beslut att följa Jesus!

På denna sidan kan inte allt finnas med att läsa, men rätt mycket av olika saker ser du här i de olika kategorierna till höger på framsidan, och en del av kategorierna är det inte så många artiklar av. Jag hoppas du ska trivas här, det är ganska blandat.

Vill du nå mig i ngt ärende  så skriv i Gästboken som finns här på sidan!  Välkommen!

…..Jesus frälser den som kommer till honom och ber om att få lära känna honom och den sanning han står för. I brevet skulle jag också kunna berätta om att den jord du nu går på och i det liv du lever här; det kommer ett ta slut en dag. Det står inte bara i Bibeln, utan det står i frälsta människors hjärtan om Jesus och om de sista tiderna, som är nu.

Allt är inte bara som det ser ut här och nu, utan det finns saker som du inte vet något om. Det härskar ett krig mellan ont och gott, men inte alla ser det eller vet hur man skall komma ur svårigheter. Satan regerar på jorden.

Den som är en frälst och troende kristen VET att Jesus är den store Mästaren i allt, och att han förvandlar liv. Han gör allting nytt och den som kommer till honom i frälsningen, han /hon får ett NYTT och evigt liv tillsammans med Jesus.
Även den kristne har bekymmer, men de övervinns tack vare att Jesus dog för oss alla. Även du kan alltså finna lindring och svar på dina frågor. Hos vem? Jo hos Jesus.

Denna hemsidan finns här för att berätta för dig om Frälsning och Tro på Jesus Kristus. Han dog på korset för alla våra synder och tillkortakommanden, men han Uppstod också från döden , och han skall komma tillbaka.
Att brinna för Kristus är inte svårt då man fått lära känna honom genom Guds Ord, Bibeln. Att bibeln är sann får du veta på denna sida  och på många andra kristna sidor. Jag blev frälst 1989 genom ett telefonsamtal, det var mäktigt och fantastiskt. Att få vara en troende är inte alltid lätt, men med Gud vid sin sida så klarar man allt. Ingenting, nej, ingenting är omöjligt för Gud.

Här kan du läsa om evangelium, om under och mirakel och om Guds stora  kärlek till människan, hans skapelse. Du kan också läsa om de tider vi lever i, och om hur världen ser ut och vad som kommer att hända enligt bibeln. Denna sidan är alltid öppen för dem som har en tro eller för dem som längtar efter att få veta mer om Jesus och om tro.

Kommentera gärna!

 flower-002
Du kan läsa mina kristna dikter på denna sidan:
Du kan också se många av de foton jag tagit, till artiklarna.

*

Och här kan du se min You Tube-kanal: MariaEvighet:

https://www.youtube.com/user/MariaEvighet/featured?view_as=public

Välkommen hit!  /Maria

Lord

53 Comments

53 thoughts on “Om /Min hemsida om TRO: Välkommen hit!

 1. Sedan jag sett hur sjukvården och långvården behandlade mamma, pappa och faster….så hoppas jag att Jesus plockar hem mig innan det är dags att komma dit….det stöd man fick när man själv ville sköta dem var minimalt. Vill helst inte ens minnas den hemska tiden, men en ljuspunkt var när jag bad med Faster Gunborg….hon var orolig att Gud inte skulle tycka att hon gjort det bästa av sitt liv…..min snälla faster som inte KUNDE vara elak mot någon! Jag lugnade henne och när vi bad så skedde mirakel. För Jesus är ljuset som förmår genomtränga det svartaste mörker.

 2. Det finns i vår miljö sådant som gör oss sjuka, t ex aluminium, folie, kastruller, i maten ja överallt dyker det upp konstgjorda saker som inte är bar! Vitaminer och mineraler och nyttig mat är bra och det använder jag själv varje dag. Kosten är a och o.
  Vad otäckt att sådana sjukdomar finns och vad hemskt för de anhöriga!
  Jag tror inte att man göra allt för patienterna på ‘hemmet’. Det är nog mycket elände där, åtminstone har man läst en del hemska saker.
  Beklagar att du fick vara med om det tragiska.
  /Maria

 3. Ingrid. Min pappa fick tydliga Alzheimersymtom redan kring 1980/81. Precis som hans 3 år äldre bror. Jag lyckades vända detta helt genom att ge honom vitaminer mineraler och naturmedel. Samt vara mycket noga med hans kost. Farbror Gunnar dog helt ovetande om allt. Som en mänsklig grönsak efter 7 år. Pappa levde i över trettio år och det var inte förrän sista året då jag blev tvungen att ta in honom på ett hem, som han snabbt blev dement och dog.

  Googla på “Cure Alzheimer naurally”.

 4. Hej Bertil! Äntligen kan man använda datorn, här har åskat och regnat! Karins Nyhetsbrev är det jag som tar in på denna sida, kopierar länken och vissa artiklar.
  Nej jag skriver dem inte utan jag skriver bara en information om vad som behandlas i artiklarna. Det är mycket och bra information om denna tidens villoläror och villolärare.
  Det är sådant jag inte kan orka att forska i, utan jag gör andra saker här.
  Ha det så bra och välkommen att läsa här!
  FRIDshälningar! Maria

 5. Hej Maria!

  Karins nyhetsbrev… är det du som skriver dem, eller är det Karin. Har ibland svårt att skilja på vem som skriver vad på din sida…

  /Bertil

 6. Hej Lou. Tack för din kommentar och fråga här, jag har nyss sänt dig ett mail med svar. Återkom gärna! /Hälsn Maria

 7. Hej Maria,

  Jag heter Loulou d’Aki och är en svensk fotograf.
  Läste just ditt inlägg om visionen om Birger Claesson en uppenbarelse 1950
  och fann det mycket intressant.
  Jag kommer hem till Sverige i Jul och kommer att påbörja ett fotografiskt projekt om Rysslands eventuella anfall mot Sverige och skulle gärna vilja tala mer med dig om det om möjligt.

  Skulle det vara möjligt att träffas? Jag kommer att befinna mig i Dalarna men rör gärna på mig.

  Ser fram emot att höra av dig, mvh

  Lou

 8. Hej Elvy och välkommen! Hoppas du ska trivas här. Har du frågor så kan jag förhoppningsvis svara dig.Gud välsigne dig. /Maria

 9. Hej Ingrid! Välkommen hit. Ja denna sidan är också en bönesida där man få be om hjälp för släktingar och vänner m m. Visst ska vi hjälpa till i bön och tacksaägelse. Gud gör ju under! han har all makt och han hör bön. Han hör oss när vi ropar och han hör när vi med glädje får bönesvar.Vi vet att du kan hela oss människor från sjukdomar och sorger.
  Tack Fader för att du ser dessa rader som Ingrid skrivit och hur hon litar på att du skall hjälpa hennes familj. Vi lägger detta i dina händer och tror på att du hjälper i alla våra prövningar men också naturligtvis i att få följa dig hela vägen i glädje..
  I Jesu namn, Amen.

  Gud är en omtänksam far och hans vilja får ske. Tack Ingrid för att du tycker om denna sida, det gör mig/oss så glada. Välkommen tillbaka! Frid./Maria m fam

 10. Kära vänner! Skulle ni vilja hjälpa mig att be för min bror, svägerska och hela familjen. Min bror, som fyller 65 år i år, har haft altzeimers i många år. Det är en stor prövning för oss. Men vi har en stor Gud, som äger all makt. Tack också för en välsignad hemsida. Guds välsignelse! Ingrid

 11. Hej Reidar! Jag är ledsen men jag har bara dessa 4 verser av sången. Jag skall se i några fler sångböcker om jag kan hitta ngra fler verser.Hälsn Maria

 12. Hej Lisen
  Angående dinosaurier, ja jag anser att de funnits , man har många muséer med utgrävda ben av de djuren.
  1 Mos 1:24 Gud sade: “Jorden skall frambringa levande varelser efter deras slag, boskapsdjur, kräldjur och jordens vilda djur efter deras slag.”
  1 Mos 1:30 Men åt alla djur på jorden, åt alla fåglar under himlen och åt allt som krälar på jorden, åt allt som har liv ger jag alla gröna örter till föda.” Och det skedde så.
  Här ser vi att Gud skapade allt och skapade alltså djuren men vi vet inte Hur Lång tid det gick emellan olika djursorter och när de dog ut.
  För Gud är en dag som ettusen år, det kan alltså vara 10 miljoner år sedan, det kan vara 7 miljoner sedan, ingen vet det, men man spekulerar alltid om tiden. Och evolutionen är inte sann. Läs bibeln börja gärna med Moseboken. Hälsn Maria!

 13. Här kommer en fråga till dig som vet, Hur ser bibeln på dinosaurier. Har dom någonsin funnits och ifall hur skrivs det i bibeln?

 14. Hej Theresia! tack så mycket för att du tycker om sidan om tro m m. Det glädjer mig. Välkommen åter!
  Hälsn Maria

 15. hej Jennifer, det är ett bra beslut att inte vara i “kyrkan”, jag har ju lämnat den också för många år sedan, det bästa är att Gud slängde ut oss därifrån, tack Gud.
  Bibeln och sin kammare är ett underbart sätt att vara med Gud.Det är så han vill att vi ska göra och att vara med äkta troende syskon, som älskar o hjälper varandra. Läs Apg om det.
  Hälsn Maria

 16. Hej
  Tack för kommentaren som är så sann om Guds församling. Den är verkligen alla troende som har förstått hur det ligger till och hänger ihop. Det tog ett tag att förstå, för man lär inte ut det, så man får växa….tillsammans med Jesus.
  /Hälsn Maria

 17. Församlingen är alla vi som tror på Jesus. Inte mänskliga föreningar som påtvingas egna stadgar och regler för hur verksamhet får bedrivas. Församlingen är en på olika fysiska platser med Jesus som överstepräst.

  Härligt att se att du också nått fram till det Maria!

 18. Hej Madelene Tack för din hälsning till mig o sidan som vill visa på Jesus Kristus och tro.
  Nej det är inte alltid lätt att vara kristen, och på en skola kan det vara svårt att visa vem man tror på. Så många kan håna en…Men du är kontaktperson, det är bra, jag kan inte så mycket om Ny Generation- men har läst att den växer.
  Här får du läsa om det mesta om tro och om avvikelser från tron m m, jag vill säga sanningar även om det inte är populärt, men sidan har många besökare..
  Välkommen hit! Gud välsigne dig. Maila gärna om du vill. /Hälsn f Maria m fam.

 19. Detta är precis vad jag behövde just nu, bli fylld av Jesus även på internet. =) Jag tycker inte det alltid är så lätt att vara kristen på min skolan. Just nu är jag kontaktperson för våran Ny Generation-grupp på skolan och jag hoppas verkligen att denna hemsida kommer stötta mig i detta och i vardagen. =)

 20. hej Marie. Jag är så glad att du skriver detta, för detta är fantastiskt, du har blivit en vän, ett syskon. Jag är rörd av dina ord.
  Att våga ta kontakt. Jag vet hur det kan vara i församl. Jag har varit där och blivit mycket ledsen jag med. Skönt att du kan tala om det. Här hos mig/sidan/ önskar jag att ro o frid skall råda och maila gärna /ja det får man/.
  ALLA får svar som mailar mig eller skickar en fråga, jag svarar så gott jag kan. Herren är min herde, han är din herde o han vill vara allas herde. Därför skriver jag….Gud välsigne dig! Vår Gud är oss en väldig borg.
  Kramar f Maria!

 21. Jag “snubblade”in på denhär hemsidan,en kväll när jag var förtvivlad,för ca.1 månad sedan.
  Jag hade gått in o ut i flera frikyrkor under många års tid,o blivit så ledsen av olika anledningar.Satte mig ned o bläddrade på olika sidor,då jag såg en kolumn där man kunde skriva sitt ärende,dessutom handlade sidan om Jesus.
  Blev så glad när jag fick svar,vilket jag inte förväntade mig,o på den vägen är jag nu.Tack Maria ännu en gång!Kram//Marie

 22. Hej Anna-Karin! Tack Tack Tack. Gud är god. Han bad mig skriva 1994-1995….och det har fortsatt på olika vis,jag vill visa på vem Gud är och vad han vill och hur vi ska närma oss och älska honom.
  Jag är så glad att du trivs här. Det har tagit tid att bygga upp den, och man utvecklas ju hela tiden och får lära sanningar som måste ut.
  Välkommen tillbaka hit. Gud välsigne dig.
  Varma hälsn f Maria!

 23. Jag har nyligen hittat hit och jag bara älskar din sida. Jag tror dina ord kommer från Gud, att det är meningen så att många förstår vad det handlar om. Jag har aldrig funnit en sida som varit så intressant och lockande att komma tillbaka till som din så enormt vamrt tack!!

 24. Hej Britt Louise Jag önskar er framgång i ert parti och i valrörelsen! Måtte allt ni står för gå fram med stormsteg! I Jesu namn.
  Gud välsigne er. /Maria

 25. Hej Nina. Det gör mig glad att du finner denna hemsida så som du själv tycker att det är att vara en troende. Att visa på Kristus i denna fallna värld är ju nödvändigt, Herren skall ha all ära. Han är vår Kung.
  Ja jag fortsätter att tala om vem Kristus är, han är det viktigaste i mitt liv också.
  Gud välsigne dig. Välkommen tillbaka hit.
  Kram f Maria

 26. Hej! hittade den här sidan av en slump, sökte på google efter dikter. Är själv kristen och det är så underbart att läsa en hemsida som är helt tillägnad den jag vill ha som det viktigaste i mitt liv.
  Fortsätt med det du gör! Kram /Nina

 27. Hej Thomas Vad roligt att du tycker om hemsidan! Ja vi troende får göra vad vi kan för att sprida evangelium, och..Jesus kommer snart.
  Välkommen tillbaka hit Thomas.
  Gud välsigne dig.
  Hälsn f Maria

 28. Hej Maria!
  Hittade din sida via Google.Den är mycket fin och härligt att du är med och sprider detta glada budskap.
  Gud välsigne dej Syster!

  Mvh//Tomas Bergdahl.

 29. Hej Du skriver att du tillhör satanismen m m. Då tycker jag verkligen att du ska tänka till, eftersom du tydligen förstår att Gud finns och att Jesus finns. Hur tänker du? Begriper du inte att du är på fel väg? Vet du Vad du håller på med?
  Anser inte att jag har mer att säga än att du har hört budskapet och du skriver så enfaldigt och barnsligt (okunnigt) om djävulen, honom som du verkligen bör frukta!!!

  Läs på min sida om både Gud och Satan och vänd om innan det är för sent! Jesus älskar dig och vill INTE se dig gå förlorad.
  Det är inte troende personer (som älskar Jesus) som startar krig eller mördar. Jag dömer ingen, jag vill bara att alla skall bli väckta för att kunna komma till himmelen och inte till helvetet.
  Hälsn Maria

 30. Jag är trött på alla bortslösade synder och lagar gud och hans son, Jesus kommer med.
  Denna metod använde man för att hålla sitt folk i schack. Vem kom med dessa förfärliga saker? Jo, prästarna och dem andre högre personerna. Det är deras påhitt att skrämma folk.
  Varför har djävulen sådan ondskefull avsikt?
  Djävulen kom aldrig med skrämmande överlöjliga synder och lagar. Djävulen är säkert en jätte snäll person som bjuder på ballerina kex och te i det varma sköna helvetet.
  Men nej, döm han som inte gjorde något.

  Dessutom hur skall en person orka göra så mycket ondska för alla och den andra orka göra godheter med alla?
  JAG HAR VERKLIGEN TRÖTTNAT PÅ DET!
  Mvh// En som tillhör satanismen, ockultismen och wiccan. ;-))

 31. Hej Elinor! tack för ditt besök här, hoppas det blir många fler! Jag har skickat dig ett mail, hoppas det fungerar… Ha en fortsatt fin påsk! Jesus är uppstånden, han lever!
  Kram f Maria

 32. Hejsan!

  Jag blir så glad att glädjen sprider sig i kroppen när jag hittade din hemsida.

 33. Hej Claudia! Vad härligt att du hittade hit och att du framförallt har hittat Gud. Jesus är hans älskade Son och vi är hans älskade barn. Du är Guds ögonsten, och jag vill att du står fast i din tro, det är det bästa du har!
  Tack för dina ord, du gör mig så glad!Välkommen tilbaka hit
  Gud välsigna dig nu och alltid.
  Kram f Maria

 34. de bästa jag vet att jag älskar min far o för varge dag som går vill jag veta mer om honom idag har jag lärt mig tack vore din fina sida som jag hitta dig tack för att du har gjort den man kan se hur mycke du älskar din skapare
  gud välsigna dig
  /claudia

 35. Hej Carola. Jag är glad för ditt besök här. Ja allt är ok, och Gud har kontrollen över allt. Att vi ska be be be, det är en självklarhet! Vi får glömma vårt eget, och gå ut i tro. Vad roligt att vi har kontakt du och jag! Jag ösnakr dig en underbar vecka!
  Kram f Maria

 36. Hej Maria.
  Jag har försökt skriva här i dina kommentarer innan, men det har blivit något fel. Hoppas att mitt inlägg kommer in nu.

  Tack med mig är allt bra, hoppas att allt är bra med dig också. Jag såg att “pastorn” varit på din sida, jag rekommenderade den varmt till honom :0). Roligt att han kollade då.
  Ja du har rätt, vi måste be i denna kris, jag tror man är aldeles för självupptagen .
  Tack för dina visa ord.
  kram från Carola

 37. Oj, du får nog ta bort mitt inlägg där uppe sedan, länken bredde ju ut sig över hela sidan…konstigt. Men glöm inte att titta där. Det är full debatt, nästan dygnet runt om Jesus.
  Hej igen.

 38. Hej Carola. Tack för det du säger, tack för ditt besök, det gör mig glad må du tro. Jag kommer till din sida strax och läser. Det är gott att vi är så många som skriver om Jesus och tro!
  Gud välsigne dig.
  /Maria

 39. Hej Maria.
  Råkade hitta din sida idag, den är så fin, och välgjord. Oj så mycket man kan läsa här, tack för det :0)
  Om du vill läsa min hemsida, som är ganska ny..inte så mycket skrivet som du , men titta är:
  http://www.jesustron.se/
  Hälsningar Carola

 40. Hjärtats tacksägelse i glädje – det är tackbönen till Herren för ett trossyskons gåva att skriva välgörande vist och enkelt på ett sätt som bara kan vara from Above.

 41. Det låter underbart! Vad duktig du är vilken fin sida! Jag återkommer ofta till din sida!
  Ha det så gott!!

  Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.