Nyheter / Gammal Oljeläcka och ny…

 

Jag är mycket intresserad av vad som händer i världen, och jag har undrat över olika nyheter om den s k oljeläckan. Därför blev jag ju nyfiken då jag läste denna nyhet idag o att den hatade oljeläckan i havet nu är     Poff!   Borta!  Läs och se:

Video: Mysteriet med den försvunna oljan >>

Och man kan läsa i svenska nyheter också om att en NY oljeläcka/problem inträffat:   Obs! Undantagstillstånd i USA efter ny okjekatastrof >>

De länkarna ville jag ge dig nu på förkvällen, och sedan kommer det Guds Ord från Bibeln. Gud har kontrollen.    /Maria

Obs! Undantagstillstånd i USA efter ny okjekatastrof >>

4 thoughts on “Nyheter / Gammal Oljeläcka och ny…

 1. Jag säger då att jag tycker att jela den här s k oljekatastrofen inte har varit sann, jag tror att det är för att mörklägga andra saker, och jag var rejält orolig ett tag, var kanske så dum så jag gick på deras lögner, eftersom min släkt och vänner bor i katastrofområdena.
  Ja NWO ljuger oss fulla och drar åt olika nät för att fånga oss och förvilla oss.
  Vi kan nu alltså se sk riktiga filmer därifrån och var är då oljan… Nej det blir värre och värre och orättfärdigheten och själviskheten blir värre och värre och kommer att kulminera.
  Sak samma med de hemliga dokumenten av WikiLeaks…..nu skall de in i Iran efter Afghanistan…ojoj världen blöder.
  /Hälsn Maria

 2. Hej Andreas. Jaaa så tror jag det blir en gång: Mina sjukdomar Poff Borta! FÖR ATT JESUS KAN OCH VILL HELA MIG. Den dagen längtar jag efter och tackar för! VILKET vittnesbörd det kommer att bli en dag.
  Gud är helig och stor och underbar! Tack för de orden!
  /Maria

 3. Apropå “Poff! Borta!”, så är det väl det som kommer att hända med Marias sjukdomar och krämpor sen — poff borta!

 4. De hällde Corexit på oljan för att få den att sjunka under ytan hörde vi för ngn månad sedan. Kanske det inte var en stor oljkatastrof och bilderna av oljan/gasen/den bruna sörjan på BP kameran repeterade. BP manipulerade med bilder under katastrofen läste vi. Vem vet? Nu kan tydligen ABC och andra mediabolag rapportera från området. Vi vet ju hur NWO ljuger och skapar “spökkampanjer” en efter en för att få igenom sin politik. Så verkar det vara: sanningen är mer än förhandlingsbar. Sanningen om vad som händer är betydelselös. De flesta verkar gå på vad som helst som visas på TV, så varför inte ljuga för oss/dem hela tiden?

  ???

  Vad säger du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.