NY COVIDVARIANT, ERIS, PÅ G! SKRÄMSEL o DÖD!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/eJBL1l/covidvarianten-eris-bekraftas-i-sverige SE VIDEO!

En ny variant av covid-19 sprider sig över världen.

Enligt WHO kan varianten Eris komma att bli dominerande globalt.

Nu bekräftar Folkhälsomyndigheten att den även finns i Sverige.

De första upptäckterna av EG.5 som även går under namnet Eris rapporterades in till WHO i mitten på februari tidigare i år. I juli tog WHO beslutet att övervaka den nya varianten och dess spridning.

Kan dominera globalt

Globalt sett ser WHO en ”stadig ökning” av inrapporterade Eris-fall och tror att det finns en risk att den kan dominera i framtiden.

”Tackvare dess tillväxtfördelar och dess egenskaper att undvika immunförsvaret kan EG.5 orsaka en ökning av fall och bli dominerande i en del länder eller till och med globalt”, skriver WHO.

Den svenska Folkhälsomyndigheten menar även att modeller från bland annat Storbritannien tyder på att varianten har en ”tillväxtfördel” mot andra liknande cirkulerande varianter.

Symptomen ska dock inte skilja från tidigare varianter. Vanliga symptom är rinnande näsa, feber, hosta och halsont.

Eris som är en subvariant av omikron har nu blivit den vanligaste varianten av covidfall i USA. Totalt står den för 17 procent av landets covidfall, enligt CNN.

I Storbritannien är Eris den nästvanligaste varianten av covid-19 just nu och står för runt en sjundedel av alla inrapporterade fall, det rapporterar BBC.

WHO:s statistik från den senaste veckan visar dock att en majoritet av de undersökta fallen har upptäckts i Kina. Av de 51 länder som skickat in fall av Eris står Kina för lite mer än 30 procent, därefter kommer USA med 18,4 procent av de inrapporterade fallen.

Bekräftad i Sverige

I ett mejl till Aftonbladet bekräftar Folkhälsomyndigheten att Eris nu även finns i Sverige.

”Covid-19-varianten EG.5 (som är en XBB.1.5 –liknade variant) med undergrupper finns i Sverige”, skriver Folkhälsomyndigheten.

Under veckorna 27–30 har Eris utgjort runt 13 procent av de varianter som finns i omlopp i Sverige. Enligt Folkhälsomyndigheten är det en liknande förekomst som andra länder i Europa har rapporterat in.

__________________________________ Är ni rädda nu?__________________________________

Det man bör vara rädd för är att människor blir rädda och det blir en väldans turbulens i samhället igen! Tvånget att vaxxa sig kommer inte med en gång , många måste väl dö först, detta kommer att utvecklas till större saker framöver. DET är PLANEN från FN, WHO, WEF, EU, AGENDA 2030, m fl. Läs mer i kategorierna här till höger på min sida.

4 thoughts on “NY COVIDVARIANT, ERIS, PÅ G! SKRÄMSEL o DÖD!

 1. Tack jättebra med mindre länk, MEN eftersom ALLA är skyldiga att ta reda på ALLA s k biverkningar då kan man undra hur det gick till att prångla ut så mycket vaxx och fortfarande inte anmälts som ‘chef’, tillverkare,….som har största ansvar m m. Detta börjar lite lätt nu och kommer att bli stort, för nu ligger det i tiden att börja om… med vidrigheterna. MÅTTE människor LÄRT sig något om detta falska.
  /Maria

 2. Hej Fredrik, kan du korta av länken i kommentaren här… från twitter ta den i fler rader, den lägger sig över sidan. /MAria

 3. Twitter och Läkaruppropet skriver elegant men utan att ana att det ordet de söker efter är poeio.
  Poeio!
  Lägg det på minnet!
  Det handlar inte om NAR (som Elvor och Janne frenetiskt skriver om.
  Inte heller om Påven (som Lennart Jareteg propagerar för.
  Inte heller mysticism, NewAge eller ockultism.
  Det kommer bara handla om Poeio!
  Så enkelt, ekonomiskt skrämmande argument!
  Portioner av övertygande ekonomiska incitament.
  Som sakta tvingar befolkningen (ej under tvång).
  Jag tycker Lennart och Elvor och inte minst Janne har varit väldigt,väldigt fega.
  De har inte rakryggat stått för sanningen utan blandat in både det ena och det andra i en ganska osmaklig debatt.
  När samhället tvingar er?
  Hur vet dem det?
  Hur vet dem med tvärsäker urskiljming att Vaccinen inte är Vildjurets Märke?
  Ställ er frågan.
  Varför får dessa underbara undervisare vara kvar på sina plattformar?
  Dag ut och dag in?
  POEIO.
  Från ordet prasso som beskriver hastig handrörelse åt höger (med makt och auktoritet).
  https://twitter.com/lakaruppropet1/status/1689548429700059136?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1689866042099519488%7Ctwgr%5E88d9e2faa6f5951f36268864f683569ab9f4d288%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fnewsvoice.se%2F
  Pfizerföreträdare säger att ingen med fysiskt våld tvingades vaccinera sig. Det stämmer, för det behövdes inte. Klippet visar med all önskvärd tydlighet att all jordens medborgare istället utsattes för ett mycket kraftigt och effektivt indirekt tvång. Om de inte vaccinerade sig blev de avskedade, fick böter, kunde inte resa, fick inte gå på bio och konserter, blev betraktade som paria av en stor del av övriga befolkningen, etc, etc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.