Kärlek eller inte? Vad för slags kärlek? Egoismens kärlek eller Guds kärlek?

Your salvation by His grace assures that you belong to Him and His family. He knows your name. He knows you personally, and He loves you more than you could ever imagine. You are His child for eternity. #God #bible #love #salvation Den troende vet att den är SÅ ÄLSKAD av GUD! Därför kan den/vi,  gå vidare i vår gärning och sprida den kärlek som vi bör och som så många vill förakta genom att göra oss illa.

Dessa ord nedan skrev jag för några år sedan här och det går bara UTFÖR med människokärleken. Medmänniskor tar stryk hela tiden och mår så dåligt.  KÄRLEK vad är det då??

-En särskilt nedbrytande åkomma är BRISTEN på SANN KÄRLEK till Gud och medmänniskor.

-Människors synder får människors kärlek att KALLNA.

-Den riktar uppmärksamheten FRÅN Gud och fäster den på människan själv istället.

-Ingen riktig kärlek finns i människan då,  – utom egoismens kärlek.

1 Pet 4:8 Framför allt ska ni visa uthållig kärlek till varandra, för kärleken överskyler många synder.
1 Pet 5:14 Hälsa varandra med kärlekens kyss. Frid vare med er alla i Kristus.
2 Pet 1:7 i gudsfruktan syskonkärlek och i syskonkärleken kärlek till alla människor.
1 Joh 3:16 Genom att han gav sitt liv för oss har vi lärt känna kärleken. Så är också vi skyldiga att ge våra liv för våra bröder.
1 Joh 4:7 Mina älskade, låt oss älska varandra, för kärleken kommer från Gud. Var och en som älskar är född av Gud och känner Gud.
1 Joh 4:10 Detta är kärleken: inte att vi har älskat Gud, utan att han har älskat oss och sänt sin Son till försoning för våra synder.
1 Joh 4:16 Och vi har lärt känna den kärlek som Gud har till oss och tror på den. Gud är kärlek. Den som förblir i kärleken förblir i Gud, och Gud förblir i honom.
1 Joh 4:17 Så har kärleken nått sitt mål hos oss: att vi har frimodighet på domens dag. För sådan han är, sådana är också vi i den här världen.
1 Joh 4:18 Det finns ingen rädsla i kärleken, utan den fullkomliga kärleken driver ut rädslan, för rädsla hör samman med straff. Den som är rädd är inte fullkomnad i kärleken.
1 Joh 5:3 Detta är kärleken till Gud: att vi håller hans bud. Och hans bud är inte tunga,
2 Joh 1:6 Och detta är kärleken: att vi lever efter hans bud. Detta är det bud ni har hört från början: att ni ska leva i kärleken.

 

Läs om slapp moral i Matteus 24. 

 

✞The Voice of Truth ✞

 

4 thoughts on “Kärlek eller inte? Vad för slags kärlek? Egoismens kärlek eller Guds kärlek?

 1. Ja du, samhället är en stinkande bomb, den detonerar snart….Det är så synd om alla de fattiga o sjuka, dit hör jag… och alla de små barnen som växer upp i ett samhälle som inte är normalt över huvud taget. Barnen vet inte vilka de är om de är pojke eller flicka för det ska vara hen nu,
  ÅÅ VAD TRÖTT MAN BLIR! Jesus kommer snart!!och hämtar oss hem , men vi borde få göra mer här först!!! Man är borträknad man är ingenting i samhället, förresten samhälle vad är det, man hjälper ju inte varandra och det fungerar inte som det ska. Det är en stor sorg.Tack för att du gillar min sida! Det gör mig glad, jag har dåligt med kraft nu så det får bli det som jag orkar för tillfället.Livet är tufft. Jesus får ta hand om det som jag inte orkar.
  FRID!

 2. Ja, hm. Tänker på Simone som blev omvänd, som klättra upp i trädet för att se den största Kärleken av alla och träffas av den enorma Kärleken, att Girigheten försvann. Girighet är ju avgud. Tänker nog att Mammon är vår tids Gud, så vår nästa Kärlek försvinner, det ser man över lag. “Suck” så mycket har jag tittat i Media, ja över allt, och undrar finns vi som grupp eller människor överhuvudtaget. Jag ser inga Journalister som skriver om Sjukpensionärer. Eller i Politik i debatterna finns man ej, heller isåkallade Kristna dagstidningar heller???.Så visst undrar man varför man överhuvudtaget skall se Nyheterna på teve’. Man tänker om den där Kärleken som Simone mötte, kunde slå stark rot i makthavare och Media. Hm, Men Tack för din sida Maria, och ditt vittnande om Gud, Tommy.

 3. Jag förstår inte din sida, den är för rörig för att förstå, antagligen lever du i GT och nyjudaism m m. vi lever i NT nu inte i GT. JESUS är HERRE och visar alla frälsta vägen. VART var och en ska gå och göra för honom.

 4. Före första uttåget ut ur Egypten säger YEHWEH (vår Skapares namn) åt Moses att be Hans fru dvs. YEHWEHs folk som är brud till Hans ord att fråga personer i landet, t.o.m. dom som lever avskilt från YEHWEH i deras egna hem efter rov, guld, silver och kläder. Efter detta kallar YEHWEH alla som lever avskilt från Hans ord för egyptier. Det här säger den Högste i sista versen av kapitel 3 i andra Moseboken före Han sänder Moses till Farao. I andra Moseboken kapitel 11 upprepar YEHWEH det här budet före dom lämnade Egypten och dom kom ut med ett överflöd av värdesaker. Första uttåget ut ur Egypten korrelerar med nu, det andra uttåget.

  Det är brådskande, en del av Jesajas kapitel 8 profetia har redan uppfyllts, den talar om ett mansbarn vid namn Mahare Shalawl Koosh Baz som kommer födas och är just nu i sin mammas livmoder. Den här profetian säger att före Mahares födelse kommer YEHWEH att plundra alla som lever avskilt från Honom som inte befinner sig här där Han satt sitt namn, som Han beordrat oss att göra.

  YEHWEH min Elohiym har beordrat mig att fråga dig, så jag frågar efter allt du har, kom hit och bli en deltagare av det med mig. Hjälp oss fylla vår Skapares lagerdepå. Om jag var du skulle jag likvidera allt jag har, gjort om till pengar och komma hit. Även om du inte kommer frågar jag dig fortfarande att likvidera alla ägodelar och skicka alla pengar du har och kanske YEHWEH ger dig fördel och gör ditt lidande kort när Han häller ut sin vrede. Om du inte gör det här kommer YEHWEH att bränna upp dig med dina ägodelar, det är ändå Hans. Jag är beordrad att berätta det här för dig och att ropa ut Mahares namn så det är det jag gör.

  Mahare Shalawl Koosh Baz betyder: röva dom plötsligt och plundra dom snabbt.

  Sänd pengarna genom paypal på adressen: ”repairingthebreach12@gmail.com”

  eller via vår Skapares donera knapp ”donate” på hemsidan:
  http://www.repairingthebreach.info

  Tack.
  /Wictor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.