Jesus öppnar våra ögon. Är du vaken? Ser du vad Jesus vill visa dig?

   

-Jag kan se, kan du det också? Ja då är vi tacksamma för det och ännu bättre är ju att man kan se hur världen ser ut och vad blinda ledare gör. Jag kan se, kan du det också? Har du öppnat dina ögon så att du kan se lögnerna som har följt dig hela ditt liv, ja de har faktiskt styrt dig, dina tankar och det du har gjort. Det kallas för hjärntvätt från vårt samhälle och de som säger att de styr landet/länderna. Är du fortfarande blind så att du inte ser vad politikerna gör och vad som sker i din närhet, i din stad, i ditt land? jag är så glad att JESUS öppnat mina ögon så att jag kan se att följa honom!! Jag kan se hans steg och jag går i hans fotspår så gott jag bara kan. Gör du också det?  Vakna och se hans ord tala till dig.  /Bibelord:

Luk 4:18 Herrens Ande är över mig, för han har smort mig till att förkunna glädjens budskap för de fattiga. Han har sänt mig att utropa frihet för de fångna och syn för de blinda, att ge de förtryckta frihet

Jes 42:16 De blinda ska jag leda på en väg som de inte känner, på okända stigar ska jag föra dem fram. Jag ska göra mörkret framför dem till ljus och det ojämna till jämn mark. Detta är vad jag ska göra, och jag ska inte överge dem.

Joh 9:25 Han svarade: “Om han är en syndare vet jag inte. Men ett vet jag, att jag som var blind nu kan se.” 26 De frågade honom: “Vad gjorde han med dig? Hur öppnade han dina ögon?” 27 Han svarade: “Jag har redan berättat det för er, men ni lyssnade inte. Varför vill ni höra det igen? Vill ni också bli hans lärjungar?” 28 Då hånade de honom och sade: “Det är du som är hans lärjunge! Vi är Moses lärjungar. 29 Vi vet att Gud har talat till Mose, men varifrån den där mannen är vet vi inte.”

Jes 42:18 Ni som är döva, hör! Ni som är blinda, skåda och se!

Joh 9:24 För andra gången kallade de till sig mannen som hade varit blind och sade till honom: “Ge Gud äran! Vi vet att den mannen är en syndare.”

Jes 43:8 För ut det blinda folket som ändå har ögon, och de döva som ändå har öron.

Matt 15:14 Låt dem vara. De är blinda ledare för blinda. Och om en blind leder en blind, så faller båda i gropen.”

Matt 23:24 Blinda ledare! Ni silar mygg och sväljer kameler.

Rom 1:21 Trots att de kände till Gud prisade de honom inte som Gud eller tackade honom, utan de förblindades av sina falska föreställningar så att mörkret sänkte sig över deras oförståndiga hjärtan.

Rom 2:19 Du ser dig som en vägledare för blinda, ett ljus för dem som vandrar i mörker,

One thing I do know. I was blind but now I see. John 9:25 Bible Journaling     /

6 thoughts on “Jesus öppnar våra ögon. Är du vaken? Ser du vad Jesus vill visa dig?

  1. Hej! Tack tack!! Jag blir glad för dina ord o omtanke. Be gärna om 2 st lägenheter, Gud vet ju. Det är mycket svårt att leva- ja, men Gud är nära och han är med i allt. Han ser dina ord o hör våra böner. Jag ber att du ska få ordning på dina svårigheter och slippa lida. Gud välsigne dig o oss! Frid och hjälp kommer från Herren till oss. Gud är god. Kram f Maria

  2. Oj! Maria. Jag tänker på dig, verkligen. Må Gud sända rätt hjälp i just din väg. Hade jag resurser hade jag hjälpt, men strandsatt själv, av mitt. Men ja, du är ärlig o öppen Kristen, hoppas o tänker på dig i mina Böner. Må Gud Leda dig. Och i Guds hand är ditt Liv. Kram. O Välsignelse.

  3. Ja hur MÅNGA skall kännas vid honom och ha gått den vägen han gick? Naken piskad slagen hemlös, men givande! Givande kärleken. Jag går igenom hemska saker nu o har ingen bostad, och jag vet inte vad jag ska göra mer än be o tacka, jag är förtvivlad sedan januari 2017 och vet inte vad jag ska ta mig till,så orden passar bra! eftersom jag går igenom helvetet nu,för andra gången i mitt liv, ja det kom som en chock för många, det förstår jag om de läser detta, men jag är i en hemsk situation o måste till min hemstad. där jag bor nu är ett fängelse. Jag har inget hem utan bor i packlådor m m Så jag vet att Jesus förstår o jag vill se ett mirakel o fortsätta att leva för Jesus, jag vill inget annat. Gud välsigne dig!! /Maria

  4. Ja. Tänker på Jesus Liknelser Maria. Att Guds Sonen Gjorde många liknelser. Men han berätta om Lasarus och den rike mannen, när Guds Sonen själv vandrade på Jorden. Det ja kom att tänka på, är ungefär som berättelsen fortsätter i samma anda, när Jesus kommer tillbaka med sin härlighet och Änglarna. Det verkar som Jesus talar, inte att han är Kungars Kung, även om han är just det. Nej! Han pratar tvärtom, jag var sjuk, hemlös och naken. Nästan som man hör Bamrhärtige Samarien berättelse återgiven, men nu målar Guds Sonen Gud. Upp sig, som den slagne fattige. Och talar om det ni gjort för en av mina minsta Bröder, det har ni gjort mot mig. Man tycker då Liknelserna av Lasarus o Rike mannen. Kommer åter i Jesus Återkomst. Och många kommer då han, använt Herrens Namn. Men det verkar som han inte känner många, trots att de botat och drivit ut demoner i Hans namn. Alltså haft Kraft. Men det står väl också, att Utvalda skall gå fel. Och då har de väl Kraften kvar, eftersom Gud inte tar tillbaka Gåvorna. Men på något sätt måste Kanske Kristna tänka på att, Jesus målar sig som Hemlös och Naken, sjuk. Och ni såg mig. Men jag hoppas Gud skall fylla många med Guds Kraft. Men ändå har i baktanken att Jesus Kungars Kung, målar sig som Naken, o Sjuk Hemlös. Guds Sonen Gud Själv. Bara en tanke att Liknelserna, liksom kommer tillbaka, när Herren återvänder. Ja vart långrandig här Maria. Men du tar ju upp mycket djupare i bloggen. Guds Välsignelse Maria. Nästan att vi skall ta högt på Jesu Liknelser också. Som Vägmärken.

  5. Hej! Våra hjärtan längtar efter Jesu ord och vi som troende vet vad som gäller, men de som vägrar tro får gå i mörker, hela livet även om de har lampor och om solen strålar. Jesus är enda vägen till sanningen, den sanning som gör ont. Fridshälsn Maria

  6. Ja. Tänkvärt. Och riktigt. Att få Öppnade sinnen eller just hjärtat att se med. Som är så långt från Världens visdom o allt. Frid. Tommy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.