Gästbok / Mail / Välkommen!

Välkommen till Gästboken!

 I denna gästbok kan du skriva en kommentar till min sajt.

 
Du  kan också   skriva ett:NamnlösE-mail
gudrunmariachristoffersson@outlook.com
_______
Min you-tubekanal med video, undervisning, m m välkommen

http://www.youtube.com/user/MariaEvighet 

Joh 14:6   Jesus är vägen och sanningen och livet. 

Sjö

GÅ den smala vägen– med Jesus 

289 Comments

289 thoughts on “Gästbok / Mail / Välkommen!

 1. Jag är inte så bra på att hitta med sökte på maria evighet och fick upp you tube och såg din hemsida på google+ är glad att andra också förstår att tiden är knapp det är inte lätt att va kristen i dag får mina pikar på jobbet vi behöver stötta varandra mer än någonsin.

 2. Hej Elisabeth! Tack så mycket för ditt besök här, hoppas du kommer ofta:-) Det är bra att du är en troende, vi behövs. Tack för du tycker om mina bilder också, jag vill visa vad Gud har skapat. Får jag fråga var du hittade mig? Du är så välkommen! Hälsningar fr Maria

 3. Nu har jag hittat även din kristna plattform inte bara ute i guds natur med härlig bilder kommer att följa både ock stort tack är själv kristen har letat men inte hittat någon blogg tidigare, lycka till med båda. Hälsningar Elisabeth

 4. Tack för din hälsning. Tack för bön om välsignelse för oss att nå ut med mission om Jesus och nytt liv och mer. Jag måste tillägga att på er nya sida finns en del länkar som jag inte skulle ta med, karismatiker i svenska kyrkan och OAS är inget jag skulle vilja medverka att vara i, eller rekommendera m m, jag skulle titta efter igen om jag kan banta ner de länkarna eftersom de innehåller felaktigheter. Ur er lista på musik:Among others, listen to Chuck Smith, Joyce Meyer, Joseph Prince and Joel Osteen . The shows are sure to speak life to your spirit and are Ideal for the whole family.Radio 316 is furnished with awesome presenters who guide you as you experience heavenly inspiration. Jag skulle inte lyssna på dem, speciellt inte J Osteen o J Meyer- falska profeter och undervisning

  Tiden är kort och människor borde ta emot Jesus i sina liv. /Hälsn Maria

 5. Hej, välkommen hit. Som troende kan man få problem på vägen, det är inte en spikrak väg inte.. Gud känner dig och vet om dig och vad jag kan rekommendera är att eftersom du INSER dina felsteg och felval och vet att du bör söka honom mer så är det vad du bör göra. Sök honom och finn honom igen och lämna aldrig vägen som är Jesus.
  Jag vet inte i vilken församling du var i, men det är många församlingar som utmärks av att allt ska vara så LYCKLIGT och GLATT och GOTT och PERFEKT men LÄRAN och UNDERVISNING kan vara så fel.
  Visst är det bara bra att be om förlåtelse och sedan göra en fullständig U-SVÄNG! 180 grader.

  http://www.folkbibeln.net/chapter/ Här kan du se överskådligt om allt du vill läsa och be över.

  Ef 1:7 I honom är vi friköpta genom hans blod och har förlåtelse för våra synder på grund av den rika nåd…
  Kol 1:14 I honom är vi friköpta och har fått förlåtelse för våra synder.
  Luk 15:10 Jag säger er: På samma sätt blir det glädje bland Guds änglar över en enda syndare som omvänder sig.”
  Joh 16:24 Hittills har ni inte bett om något i mitt namn. Bed och ni skall få, för att er glädje skall vara fullkomlig.
  Apg 2:28 Du har visat mig livets vägar, och du skall uppfylla mig med glädje inför ditt ansikte.
  Apg 2:46 Varje dag var de endräktigt tillsammans i templet, och i hemmen bröt de bröd och höll måltid med varandra i jublande,innerlig glädje

  *Det är en stor fördel om man kan träffas i hemmen (inte i sk cellgrupper G12)utan se på hur det står i Apostlagärningarna och hur de levde då, om man gjorde så idag i glädje så skulle allt vara enklare, man skulle vinna så mycket glädje och gemenskap med Gud.* /Maria
  Jag hoppas du hittar tillbaka och jag skall tänka på dig i bön. Hör av dig igen om du vill. Gud välsigne dig med mycket kunskap och innerlig tro.
  FRID /Maria

 6. Hej, Jag har lite funderingar, Finns det nån bön eller lov sång man kan lyssna och luta sig på när man har glidit ifrån guds väg? Det känns som när jag söker honom nu, så får jag inte samma svar och känsla från min heliga ande, Förr gick jag till en församling som bad för mig, och då levde jag i lycka frid o kärlek, men känns som att gud har vänt sig, Finns det nån del i bibeln man kan be om förlåtelse för att man glidit ifrån han och vill hitta tillbaks till han?

 7. Hej och tack, vad bra att du hittade hit, då kan du få hur mycket info som helst om vem Gud är, den jag älskar så mycket,och han älskar dig.
  Du är välkommen hit så ofta du vill och har du frågor så vill jag svara. Livet är för kort för att väljas bort…. välj Jesus Hälsn Maria

 8. Hej Ester! Tack för alla dina härliga ord. Jag vill tacka dig så hjärtligt för uppmuntran och bön.
  Dina ord säger också sådant som jag håller med dig om när det gäller kristenheten idag och hur den beter sig. Kristenheten idag (stor del av den) beter sig mycket suspekt. Bibelns budskap är tydligen inte så viktigt för en del som säger sig vara kristna…
  ja jag tror att vi har mycket gemensamt för att vi älskar Guds ord, och finner vila och tröst och uppbyggelse i hans dyra Ord. Jag var en gång sådan att jag inte fattade vilken skatt Guds Ord är men jag fick lära mig det, jag är så tacksam.

  Det finns själar som är fattiga på Gud hela tiden runt omkring oss, och det finns många att bedja för, tidningarna är fulla av tragedier som vi får bedja för dem som råkat illa ut, och många som “fallit mellan stolarna”! VILKET UTTRYCK och vilken behandling!Våra städer är fulla av människor som behöver Gud men de vet inte att han finns för det finns ingen därute som kan förmedla Herrens budskap. Var finns de? i kyrkan bland likasinnade och vågar sig inte ut????Jag ser aldrig någon tala om Jesus–där ute.

  Jag är glad att du skriver här, kom gärna in oftare, för man behöver få veta o höra det du säger,! det är äkta.
  Landet Sverige är snart utsålt till andra länder och snart har vi inget land kvar, de säljer både skog och vatten och våra rättigheter till lägstbjudande! Att det bara vågar! SKÄMS!

  ja jag vill också bara TACKA TACKA och TACKA HERREN för allt han gör och gjort och gjort för mig, jag kan aldrig sluta tacka och jag kan aldrig sluta vara hungrig på hans Ord.
  Jag är ingenting MEN GUD ÄR ALLT!Jo jag är hans barn. Tänk vilken nåd att jag får skriva!!

  Det finns nu tv-reklam för väldig många program som handlar om andar, farliga andar- dvs satan, men man tror inte att det är farligt, man tycker det är spännande att arbeta med som yrke och sätter ihop program som man borde bli livrädd för! jag äcklas åt det! Det är absurda saker som föregår. Man tar liven av djuren i djurparkerna och allt handlar om Pengar inte om liv. Otäckt. och man protesterar ej åt detta tilltag, larma efter larm men reagerar man? Är det människor som är fyllda med kärlek som gör så, nej det är profithungriga o känslolösa människor.

  Herren välsigna dig och bevara dig och låta dig arbeta för honom så som han vill och så som du kan, Herren välsigna dig i medgång och motgång och i dina böner för andra. Ber att Guds Ord skall gå ut genom dig i de sammanhang som Gud finner bäst. Han låter dig vittna om honom, det är underbart.
  Var välsignad och välkommen tillbaka hit.
  Halleluja! Ja Jesus lever!

  Hälsn. Frid. /Maria

 9. Hej Maria jag är så tacksam till Herren att du finns för oss andra, med den kunskap , kärlek och tron som du har fått från vår Dyre Jesus.
  Halleluja!
  När jag läser det du har att förmedla till oss andra genom Gud , känner jag mig väldigt nära dig . Jag känner att vi har så mycket gemensamt
  inte bara för att vi är Gud barn ,med även åsikter och den starka tro och trofasthet till Guds Heliga Ord .För mig är det viktigast att allting är förankrat i Guds Ord
  – DEN ÄNDA SANNING OCH KOMPASS I VARA RELATIONER MED HERREN . Bibel för mig är Heligt och jag tar inte något anat än det som står i Bibeln .Jag har också gått ut ur min församling på grund av att det var villoläror och där de upphöjde pappa Hagien och , det visste jag inte om i början av min frälsning att det blandas Guds Ord med lögner.
  Men TACK VARE ATT HERREN och hanns omsorg om oss ,som jag blev räddat med Herrens hjälp.
  Han har rykte upp mig därifrån , och jag snabbt tog avståndet med alla i församlingen och allt jag har sätt eller omedveten tagit i mot har jag ångrat och avsagt i Jesu Namn . Det är mycket jag har att tacka Herre för , och allt han har gjort i mitt liv är bara Hans under och mirakel .
  Tack Jesus !
  Jag har ber på en evigt tacksamhet till JESUS för vad Han har gjort i mitt liv. Det är mycket viktigt att vi som Guds barn ska vara noggranna med Bibel läsning – bara där finns sanning och kunskap för att klara av den tuffa vägen .
  Bön och en ren liv inför Guds ansikte är också basen för att kunna följa Jesus .
  Kristna – frälsta dem som har fött kunskap om Herren och hjälp av den Helige Anden , hur tänker de !
  Att ta lätt på Guds Ord och leva som de vare värdens barn?
  Om man pratar med frälsta om vad det står i Bibel då blir man hånat , idiot förklarad
  gammal dags!mm.
  Är det Guds barn som lever utan “hopp och tro” så att de behöver komplettera sin vardag med drinkar , yogga , alla slags avskyvärda tv program , kristen litteratur som är en förvrängning av den sanna bibel som Jesus presenterar .
  Klädsen på kvinnor som springer med korta kjolar och mycket mekap
  till kyrkan för att vissa hur lyckliga och rika de är på Guds Ord !
  Vad är detta – Käre JESUS du som har lidit så mycket för oss syndare för att vi ska vara fria och få leva tillsammans med dig i all evighet – Är det den uppskattningen för din Dyrbara Blod , som dina egna barn har ?
  Detta är hädelse mot Gud.
  Det är så många vilsna själar där ute Kära syster som vi måste be för .
  Jag vet att du Maria vet redan vad som pågår där ute bland Guds folk , men jag ville dela detta med dig och dem andra syskonen.
  Jag ber i JESU MÄKTIGA NAMN
  att HERREN skall komma över de vilsna själar med sin kärlek och barmhärtighet och befria de från alla bojor och tedjor som de har blivit fångade av åt mörker (satan)
  Käre Jesus kom med din ande och din nåd över detta land Sverige som behöver Dig och Din frälsning /amen
  Jag välsignar Sverige i Jesu Mäktiga Namn och ber om blodets beskydd och ängla beskydd /amen
  Jag välsignar dig Maria och ber Herre att han ska ge dig hälsa och hela din kropp och fyller dig med sin kraft /amen
  Jag välsignar ditt arbetet här på Jesus Lever
  och din tjänst inför Herren – halleluja !
  MÅ HERREN NÅD VARAR ALLTID MED OSS.
  -TACK , TACK JESUS ,JAG VILL BRA TACKA DIG.
  HALLELUJA Jesus Lever !

 10. Hej Kjell Välkommen hit. Ja Noa byggde lääänge på arken och jag tror jag skrivit var någonstans man kan läsa i bibeln om det.

  1 Mos 5:29
  Han hav honom namnet Noa,* ty han sade: “Denne skall trösta oss under vårt arbete och våra händers möda, när vi brukar jorden som HERREN har förbannat.”
  1 Mos 5:30
  Sedan Lemek hade fått Noa levde han 595 år och fick söner och döttrar.
  1 Mos 5:32
  När Noa var 500 år blev han far till Sem, Ham och Jafet.
  1 Mos 6:8
  Men Noa hade funnit nåd inför HERRENS ögon.
  1 Mos 6:9
  Detta är Noas fortsatta historia. Noa var en rättfärdig man och fullkomlig bland sina samtida. Han vandrade med Gud. [kap]
  1 Mos 6:10
  Och Noa blev far till tre söner, Sem, Ham och Jafet.
  1 Mos 6:13
  Då sade Gud till Noa: “Jag har beslutat att förgöra alla levande varelser, ty för deras skull är jorden full av våld. Se, jag skall fördärva dem tillsammans med jorden.
  1 Mos 6:22
  Och Noa gjorde så. Han gjorde i allt som Gud hade befallt honom.
  1 Mos 7:1
  HERREN sade till Noa: “Gå in i arken med hela din familj. Dig har jag nämligen funnit rättfärdig inför mig i detta släkte.
  1 Mos 7:5
  Och Noa gjorde i allt som HERREN hade befallt honom.
  1 Mos 7:6
  Noa var sexhundra år när floden kom med sitt vatten över jorden.
  1 Mos 7:9
  gick två och två, hanne och hona, in till Noa i arken, så som Gud hade befallt Noa.

  1 Mos 7:11
  Det år då Noa var sexhundra år, på sjuttonde dagen i andra månaden, bröt alla det stora djupets källor fram, himlens fönster öppnades,
  1 Mos 7:13
  Just den dagen gick Noa in i arken tillsammans med sina söner Sem, Ham och Jafet, sin hustru och sina tre sonhustrur.

  Hälsn f Maria!
  Välkommen tillbaka hit.

 11. Jag sökte efter stöd att Noa byggde 120 år på arken. Kan inte finna det i Bibeln. Så hittade jag din sida. Intressant. Kanske jag återkommer.
  Hade välsignat.
  Kjell

 12. Hej Ester! Tack så hjärtligt för din härliga ärliga kommentar/Hälsning till vår fam. Det är underbart att läsa det du skriver, för Jesus är allt för oss.
  Jesus är den ende, han är Kung i evighet, han är Frälsare och Mästare och bibeln är Guds Ord, det är en verklig glädje att få läsa och förstå hans ord.

  I dessa dagar går många förvirrade omkring för de känner inte Herren, och man vill inte veta av hans ledning. Man kan säga Gud och prata om Gud men säger man att man älskar Jesus idag- ja då backar folk. En del kyrkofolk kallar Gud för Moder Gud….och man gör som man vill med Ordet.Många vilsna själar finns där ute!

  Detta landet är sannerligen illa ute! Mycket illa- och Gud kommer att skaka detta landet om man inte vänder om.Vad kan en person- vår familj göra? Jo berätta om Jesus varje dag- konstant vittna vittna vittna och skriva. Det är en glädje, även om hälsan inte är bra precis, men Gud lyfter och hjälper i allt. Tack för att du ber.

  Det fanns dagar då jag förnekade Jesus och inte förstod vem han var och mitt ego var stort. Jag fick kliva in i verkligheten och se Jesus som den han är, tackar Gud för det!Tackar innerligt för frälsningen!

  Ester, jag vill be Gud välsigna dig i ditt arbete för Jesus, vår Herre. Jag vet inte något om dig mer än att du älskar Jesus och det är jag så tacksam för! Det du skrev här till mig var en verklig uppmuntran!Tack.

  *Hela vägen Jesus leder mig, Tack och lov!* Vi fortsätter vår kamp för tron /Maria

 13. Hej Maria
  Jag är så glad och tacksam för Dig som tjänar HERRE på en sådant underbar sätt som du gör, du delar med oss andra din kunskap som du har fått från Herren – HALLELUJA!
  Detta kallar jag för HERRENS FOLK som är vakna och trogna Honom.
  KÄRA SYSTER jag är tacksam till HERRE att det finns kristna som du och Lennart J som klokt och förståndigt går fram åt tillsammans med Herren, som står på Hans Ord. TACK JESUS!
  Jesus är vår älskade Far , den sanne och levande Messiha som har friköpt oss från satans bojor.
  Honom ska vi tacka i all evighet !
  Högt prisad och lovad vare Kung Jesus!

  OM människorna kunde bara hålla sig till Herrens Helliga Ord och inte till allt anat som är utanför hans rekommendation då skulle många vara frälsta och få del i Hans eviga riken .
  Tyvärr så är det sådant diffus bland Guds barn och på grund av det så ser vi konsekvensen av olydnad till Hans Ord…
  Det är bara genom att läsa Bibel så växer man i kunskap om Gud.
  Det är också ett sätt får Herre att förmedla oss via sitt ord om ledning och förhållning till det nya livet som frälst ( bibel är vår kompass)
  Trots att Herren har varnat oss om vilka faror som finns för oss kristna bland alla slags läror som sträcker sig långt över Guds Ord så , släpper många kristna så lätt sanningen mot ” trendiga berättelse om Jesus och hans rike i en helt anat version än den som Bibel presenterar.
  Vi få fotsätta och be att människor omvänder sig och söker Herre och Hans sanning.

  Jag vill be för dig Maria
  Käre Jesus jag tackar dig för Maria och alla andra som arbeta på redaktionen (Jesus Lever)
  i tro och kärlek till dig HERRE
  jag ber Dig Herre att Du hjälper dem och beskyddar från fienden så att Ditt Ord och Sanning få kraft i detta land som är så fantastiskt vacker!
  Sverige behöver dig Herre och ditt NÅD!
  HERRE jag ber om ditt rika välsignelse över Sverige och befrielse för den kritiska situationen som vi befinner oss i både som, kristna och även ike kristna
  Jag ber i Jesu Mäktiga Namn/amen
  Må Herrens nåd vara hos er!
  kram Ester

 14. Hej Naima! Välkommen hit.
  Att ha Jesus som vän och broder och Fader, det är så stort, ja nästan ofattbart. Tänk, han är med oss alla dagar. precis som han sade! och till slutet och sedan i evighet…Han är det bästa jag har!
  Ja visst luttras vi och vi får bli använda! Är det inte underbart! Tänk att jag får skriva här, det är ett under! Det hade jag aldrig kunnat tro……
  TRONS KAMP, ja den är de troendes kamp, vi går vidare i tro.
  /Gud välsigne dig. /Maria

 15. Guds frid!

  Tänk att ha Jesus som vän, som broder, som barmhärtig Fader, som Konung, som ledare och frälsare. Ja, listan kan bli mycket lång.

  Han älskar mig och han älskar dig, Han vandrar med mig och med dig. Han räknar mina och dina tårar då vi gråter. Han är så nära oss då vi går igenom svårigheter. Han finslipar och gör oss redo för vår uppgift här i livet. Alla har en uppgift här i livet… Kära syskon i tro, ge inte upp kämpa trons kamp. Gud välsigne er alla!

 16. Hej Graeme Sångtexten har jag skickat i mail till dig, och vill du ha sångboken där den står i: Segertoner, så maila mig.
  Guds frid.
  Hälsn Maria

 17. Hej och välkommen, jodå vers 1 finns där du hittat den, och resten av sången mailar jag dig snarast. Det är underbart att få vandra med Gud, vad skulle vi annars ta oss till? Här kommer förresten hela texten…..

  1.När vi vandra med Gud Och vi hålla hans bud, Få vi frid och evinnerlig ro, När vi höra hans röst, Han förbliver vår tröst Och är när, blott vi lyda och tro.

  Kör: Lyd städs och tro, Ty blott det giver ro Och sann glädje i Jesus. Därför lyd blott och tro!

  2. Ingen stormvind uppstår, Ej en bränning så svår, Som hans maktord ej bringar till ro. Ingen oro och nöd, Ingen fruktan och död Slå oss ned, då vi lyda och tro.

  3. Trycka bördor oss ner, Vilken vila han ger I det land, där vi evigt få bo, Där fly sorgerna bort, Allt blir ljust inom kort, Det går väl, blott vi lyda och tro.

  4. Vi få äga Guds frid Uti mörker och strid, Om vi blott vilja lyda och tro, och hans kärlekssol ler Ifrån himmelen ner Uppå alla, som lyda och tro. /J H Sammis

  Gud välsigne dig! /Hälsn Maria

 18. Hej Tommy Välkommen hit. Jag är glad för din skull- jaa så glad.
  Jesus har ändrat på mångas liv och skall ändra på fler, tänk vilken uppgift vi har- presentera Jesus och tron.
  Hallelujah, Gud är god!!!
  /Hälsn f Maria

 19. Hej Kerstin! Välkommen hit! Tack för att du tycker om min hemsida om tro, den är för alla att läsa om vad tro är och vem Jesus är. Tack för dina ord de värmer mitt hjärta!Här vill jag att människor skall trivas.
  Url brukar vara en slags länk, som du kanske stötte på då du skulle lägga en kommentar här. Det kan också vara min adress eller annans andress till en sida.
  Hälsn f Maria!

 20. Hej!

  Härlig sida du har här. Hit kommer jag att återkomma och läsa det du lagt ut här. Vill uppmuntra dig och be om Guds fortsatta välsignelse och ett starkt beskydd för dig och din familj. Väldigt vacker sida må jag säga.

  Mvh
  Kerstin

  Förresten: Vad betyder Url?

 21. Hej Tore, välkommen hit!
  Tack för dina ord, nej INGEN kan rycka de som tror ur Jesu händer.
  Den som tror är ett Guds barn, det är underbart, och det är mer äm sorgligt att den otroende inte vill lyssna på vem det finns att tro och lita på. Alla behöver Jesus.

  Gud är för oss, och ingen kan vara emot oss, de kan döda kroppen men inte själen.
  Jesus dog för oss alla, han dog för dig och för mig.
  Halleluja, Jesus lever! Jesus kommer tillbaka.

  Gud välsigne dig. /Maria

 22. “Ingen kan rive dem ut av min hånd!
  Jeg vil bare takke den som har skrevet denne artikkel.En bibelsk ,sann fremstilling om den som er blitt født på nytt alltid vil bli i Guds og Den Herre Jesus Kristi hånd.
  Rom 8 sier: Den som har kalt,dem har Han rettferdiggjort og den som han har rettferdiggjort dem har Han og herliggjort.Hva skal vi da si til dette: Er Gud for oss hvem er da i mot oss,Han som ikke sparte sin egen Sønn men gav Han for oss alle,hvorledes skulle Han kunne annet enn gi oss alle ting med Han.
  Ære vere Faderen,Sønnen og Ånden.
  Hilsen
  Tore

 23. Tack för din hälsning, jag var inne o tittade på din sida, det var verkligen massor av grejer där. Men jag behöver det inte. Ha det gott, läs gärna om Jesus här på sidan, och vad tro är. /Välkommen tillbaka hit. /Maria

 24. Hej Perdavid Tänk om alla alla kunde tänka sig att följa kärleksbudet, det skulle bli en enorm skillnad mellan människor.
  Många kristna är faktiskt otroligt falska och uppvisar en kärlek som de inte har, men orden de säger skall verka som kärlek.
  Kallheten sprider sig och emerging church är stor nu, och new age kommer in i de flesta sammanhang. Många förhärdade människor finns därute.
  Jesus levde, dog och uppstod för oss alla och det borde vara en enorm väckarklocka att Jesus levr idag! och att frälsningens dag är idag för att få leva med Jesus i evig tid. Katolikerna tillber Maria och det är en enda röra…..
  Jo jag tror att det blir många som hamnar fel, men jag hoppas att man väljer Jesus i stället för döden.
  Hälsn MAria

 25. (Joh 15:17) -> Ett nytt bud ger jag er, att ni skall älska varandra. Så som jag har älskat er skall också ni älska varandra. Vi människor har ingen framtid om vi inte har kärlek. Vi kristna har avskärmat oss från världen och sedan länge blivit introverta och kalla, fyllda med död religiositet. Vi säger säger som katolikerna att alla går till helvetet om man inte tror som oss. Synd är när man bryter emot samvetet som Gud gav oss och vi kan förhärda oss. Men Jesu Kristi död och återuppståndelse för oss Människor är en större seger än vad många kristna i sin vildaste fantasi kunde tro, särskilt den katolska delen av kristenheten! Sann Kärlek är det ända viktiga, religiösa ritualer är inte alls lika viktigt! Helvetet blir inte alls lika fullt som en del tror, Jesus Kristus dog inte förgäves!!!

 26. Hej!Jag vill tacka dig för dessa ord, verkligen! Jag är inte så pigg precis, men Jesus är allt för mig. Guds Ord är det viktigaste man kan få del av i livet. Ja jag fortsätter….
  TACK! igen, för denna uppmuntran jag fick nu, jag mår inte så bra i min kropp… men Gud är större. Gud välsigne dig! /Hälsn Maria

 27. Tack Maria för att du sprider GUDS ord….
  Många kommer att bli frälsta, när du skriver
  om Sanningen…. Ingen kan gå oberörd från dina hemsidor…. Tack Käre HERRE för att Du ger Maria Din Kraft att fortsätta med att sprida Ditt Ord…….

 28. Hej Karin
  Tack så jättemycket för ditt besök och din åsikt om Jesus lever-sidan.
  Du är så välkommen tillbaka och att läsa om tro och annat här!
  Sidan uppdateras varje dag.
  Hälsn f Maria

 29. Hej Lennart! Tack för hälsning och att du tycker om denna sida. Ja det är viktigt att uppmuntra och det skall jag göra på LP-kontakten.
  Hälsn f Maria

 30. Här hittar jag bra undervisning,Var välsignad.Tips Lp-kontakten i Sundsvall har en gästbok där man kan skriva och uppmuntra.M.V.H. Lennart

 31. Hej Marie! Tack så mycket, tack för att du trivs att läsa här, det gör mig så glad. Jag vill/önskar att människor skall få lite/mycket av allt. Det sker ju mycket i livet och det bästa är ju att ta emot Jesus, så blir det bra för människan, problem finns men Jesus är större! Det vill jag få fram…plus lite till…
  Hälsn f Maria!

 32. Denna sajt är en riktig skattkammare!
  Den passar in i livets alla förhållanden!
  Tack Maria!

  Hälsar Marie

 33. Återkommer: Redan när Gud satte A o E i Eden gjorde hn det klart för dem att fullständig lydnad belönas med evigt liv (i Edens paradis) Men efter sin olydnad förtjänade A o E inte längre att bo där. Därför sade Gud åt dem att lämna Eden. Om de hade fått fortsätta att bo i Edens trädgård och kommit åt att äta av Livets träd skulle de ha fått leva där för alltid.

  Men evigt liv i ett tillstånd av synd hade inneburit att de hela tiden skulle försöka gömma sig för Gud På samma sätt som Adam och Eva har vi alla syndat och är skilda från gemenskapen med Gud Gud förbereder en ny jord som ett evigt paradis för sitt folk (joh Upp 22)

  Vi vet ju inte om de ångrade sig senare och om Gud förlät dem, troligtvis inte om vi läser Mos kap 3:22-24 …………./Maria …återkommer i ämnet

 34. Tack för din hälsning André! Vi önskar också dig en god fortsättning på detta nya år 2011. Intressant fråga, ångrade de sin synd? Visste de vad de gjort? Återkommer i frågan… Hälsn Maria m fam

 35. Hej!

  Hoppas ni haft en lugn fridfull och trevlig jul och Nyårshelg!

  Jag önskar fråga om någon här har någon uppfattning på frågan: Blev Adam och Eva frälsta? Om ni har några funderingar och tankar kring detta är ni jättevälkommen att delge era tankar på mitt forum.

  Direktlänk: http://skapelsetro.egetforum.se/viewtopic.php?f=3&t=31

  Ha det så bra och jag önskar eder en god fortsättning på det nya året!

  André Bergström

 36. Hi Peter, Welcome! Jesus is Lord. Jesus is everything to me and my family. Nice talking to you, and thank´s for mail. Sweden really needs a touch from God
  God Bless You and your family /Gudrun Maria

 37. Hej Magnus, och tack för länkarna! Ja vårt land blöder kan man säga. Visst ska vi välsigna och be för Sverige! Jag skall läsa mer på dina sidor!
  /Blessings
  Maria

 38. Hej Tino. Tack för din hälsning! Ja människor behöver tro, och jag hoppas jag kan vara till nytta på vägen.
  Jag är glad att du kom in och trivdes.Välkommen tillbaka hit. Vi troende har fått mycket och vill ge mycket.
  Gud välsigne dig./ Maria

 39. Hej…denna sida är en väldigt bra sida som kan hjälpa många människor på vägen….Guds stora välsignelse till er alla och tack för att ni finns!!

 40. Hej Lennart. Tack för att du kommer in här och hälsar på. Jag vill önska dig och LP-kontakten allt gott och Guds välsignelse, och kommer att skriva i T:s gästbok nu. Hälsn Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.