Djur som misshandlas och dödas, och sådana kadaver ÄTER människor! Se video, bli vegan!

Som vegan vill jag naturligtvis promota/göra reklam för att bli det, och jag vill visa dig en video som jag sett och som är vidrigt otäck och den visar hur man behandlar djur, d v s hur man dödar dem för att äta dem. Du kanske äter djur själv, d v s KÖTT, men jag avråder dig från det för det är farligt, mycket farligt. Varning hemska bilder.

 

  En liten gris kan springa runt och leka och vila som på bilden, men inte bli dödad, och förresten ska man inte äta gris för de är inte rena i sitt inre och har en annorlunda tarm m m än andra djur…ja se videon om misshandel och död!

-Kommentarer?  Frågor? Receptfråga? Annat?   -Maria är här för att lyssna på dig.

  

                   

2 thoughts on “Djur som misshandlas och dödas, och sådana kadaver ÄTER människor! Se video, bli vegan!

  1. Hej, jag är ju vegan sedan länge och jag kan aldrig mer äta en köttbit av något slag. Aldrig. Jag vet att kött inte är nyttigt och det finns inte protein i det så det räcker, det finns däremot i linser, bönor o annat. Så som djuren blir behandlade för att man ska ha mat på bordet, nej tack. never. Man klara sig bättre på grönsaker och bönor m m än på kött och mjölk o smör o grädde m m. all den mark och VATTEN som går till djuren är en sådan stor utgift så det är skrämmande. Jag återkommer i detta. Hälsn o FRID! /Maria

  2. Jag är inte Vegetarian. Men, usch så man behandlar djur, de har ju själ hjärta och allt. Respektlöst, och ofta likgiltighet, som det vore materiell vara. Och Pengar är väl inblandat. Så, visst är Vegetarian än fin hållning mot Djurlivet. Jag äter Vegetariskt kost ofta, men inte Vegetarian. Men ibland när man ser sånt här önska man nog mer vara det. På grund av, att de vårdar inte djuren, med respekt. Vänliga hälsningar, och Guds Frid. Tommy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.