De sista tiderna /Strid

medban.gif

Frågan om när Jesus kommer tillbaka är en fråga många ställer sig. Det vet vi inte. Men vi kan ju anta att det är rätt så snart eftersom de tider vi lever i säger oss det.

Bibeln säger att vid den tiden då Jesus kommer tillbaka kommer det att vara avgjort vem som kommer att bli frälst och vem som kommer att gå förlorad. Vilken grupp vi vill tillhöra bestämmer vi själva. Och skulle man tillhöra den gruppen som går förlorad så är det en stor sorg, både att man inte förstår vad Bibeln eller vad kristna talar om, eller att man medvetet väljer bort det enda goda: Jesus och frälsningen; räddningen.

457 f Kr kom befallningen att bygga upp Jerusalem

27 e Kr Jesus blir döpt

31 e Kr Jesus blir korsfäst

34 e Kr Stefanus blir stenad

Det har gått många år sedan detta hände. Och tiden går fortare och fortare mot sitt slut.

Människor kommer att sättas på prov i dessa sista tider. Det blir en skiljelinje mellan dem som tjänar Gud och dem som inte tjänar honom. Det kommer att finnas tecken på underdånighet mot jordiska makter och därvid tar människor vilddjurets märke , andra väljer en annan grupp och det är lojalitetstecknet på Guds auktoritet och de får därmed Guds insegel.

Denna slutstrid som skall komma, kommer att komma i framtiden. Striden beskrivs i Uppenbarelsebokens 13:e kapitel.

De som då är trogna mot Biblens sanningar kommer att beskyllas för att vara fientliga mot lag och ordning i samhället.

Det blir fruktansvärda tider för dem som är kristna och det blir fruktansvärda tider för dem som inte är det. Men jag har gjort mitt val och tänker stå för det. Att vara frälst och räddad genom Jesu blod, det är den högsta lyckan.

jesus-i-love-u.jpg

Rom 5:8   Jesus dog för hela världens synd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.