Att berätta om NOA/synden

 yeshua4.gif

*Och han skonade inte någon av de människor som levde för längesedan, före den stora översvämningen.Bara Noa, den ende som bekände sin tro på Gud, blev räddad tillsammans med sju familjemedlemmar. Hela den gudlösa världen blev fullständigt utplånad, när Gud dränkte hela jorden i vatten.* 2 Petr 2:5

De exempel som Petrus nämner i  sitt brev bör göra det helt klart för oss att Gud dömer all synd och att syndare som inte ångrar sig och vänder om til Gud inte kan komma undan. Jag får många frågor om hur Gud kan vara så hemsk så att han utplånar människor…Vi lever i det nya förbundet nu, vi lever i det Jesus vill göra för människor…Den som överlåter sig till Kristus blir befriad från slaveriet under synden. Jesus frigör oss till tjänst för honm, och det innebär alltid att vi kommer rätt.

Gud räddade Lot ur Sodom och på samma sätt kommer han att rycka oss ut ur en ogudaktig värld. Lot var inte fri från synd, men han litade på Gud och blev räddad undan Sodoms förintelse.

Det är mer än hög tid att tänka på vad Jesus gjorde för oss på Golgata, då han gjöt sitt blod för oss, och därigenom räddar oss till evigt liv……Jesus, jag älskar dig, för du har räddat mig och du vill att mänskligheten skall vända om. Låt oss se detta.

2 thoughts on “Att berätta om NOA/synden

  1. Hej Det börjar Likna de tiderna…det som var då kommer igen här ser vi. I dessa tider måste människorna VAKAN, annars går det illa!
    /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.