Vill DU äta insekter? Framtidens mat: Sjukdomsbärare

VARFÖR BUGGAR INTE SKA Ätas! Hämtat från FB.

Ni vet de där ätbara insekterna som du hela tiden hör att du ska äta snart?

Tja, enligt en extremt rigorös studie har en hel mängd parasiter hittats i 81% av insektsfarmarna. Dessutom är dessa parasiter patogena på djur och/eller människor..!

Insekter är alltså inte bara äckliga som idé, utan de är minst sagt en farlig sjukdomsbärare.. Denna forskningspapper är helt fantastisk, också full av magskärande detaljer..

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6613697/

Amos 4:9Jag slog er med sot och rost. Era många trädgårdar, vingårdar, fikonträd och olivträd åt gräshopporna upp. Och ändå har ni inte vänt om till mig, säger Herren.
Joel 1:4Det som gräsgnagarna lämnade åt gräshopporna upp, det som gräshopporna lämnade åt gräsbitarna upp, och det som gräsbitarna lämnade åt gräsätarna upp.
Joel 2:25Jag ska gottgöra er för åren som åts upp av gräshopporna och gräsbitarna, av gräsätarna och gräsgnagarna, den stora här som jag sände ut mot er.
Upp 9:3Ur röken kom gräshoppor ut över jorden, och de fick samma makt som skorpionerna på jorden.
Upp 9:7Gräshopporna såg ut som hästar rustade till strid. På sina huvuden hade de något som liknade kronor av guld, och deras ansikten var som människors ansikten.

Gud väckte mig en morgon i våras och jag visste inte att när jag satt mig upp i sängen och sade: GRÄSHOPPOR så började det som håller på nu med att hitta och skriva om vad som faktiskt skett och SKER i ÄMNET!

Gräshoppor förstör, gräshoppor kommer att göra mycket skada, bl a inom vaccinationsindustrin, VACCIN, och mycket MER framöver! / Fredrik Eriksson´s sida.

https://korsfrukt.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.