Veckans teckning på NYA DAGBLADET. Den stämmer ju bra med verkligheten, VAKNA! NI SOM KALLAR ER PROFETER m m, LÄS KOMMENTARERna här.

Maria; – ja 😈satan vill ju förstöra för ALLA människor så denna teckningen visar ju ett bra exempel på hur det ligger till. Jag lade in denna teckning med text på Facebook också för att få icke-troende att reagera lite. Det är SATANISKT det som sker på jorden NU och sedan LÅNG LÅNG TID! Men jag tror inte folk förstår den kopplingen/(och arbetsledning) till ondskan han har. Han har ju sina medarbetare över hela jorden och det går som smort just nu för att iscensätta allt planerat. Politiken har verkligen hittat sina ess i de länder man totalt vill styra. Människor är så LYDIGA att gå hans ärenden!! Han skall brinna sedan?👍🔥🎯⏳ Jaadå!! /Maria

Satan är ute och härjar vilt nu och det är de här åren som är tusenårsriket men man vill inte ta den upplysningen som rätt heller. Det är märkligt och det är tragik över det hela nu för det är ju så många som inte vet VAR i Bibeln vi är! Vi är i SLUTET, men det är svår-läst och svår-förstått.

2 Thess 2:9Den laglöses ankomst är ett verk av Satan som kommer med stor kraft och med lögnens tecken och under.
Rom 16:20Fridens Gud ska snart krossa Satan under era fötter. Vår Herre Jesu Kristi nåd vare med er.
1 Joh 5:18Vi vet att ingen som är född av Gud syndar. Han som är född av Gud bevarar honom så att den onde inte kan röra honom.
1 Joh 5:19Vi vet att vi är av Gud och att hela världen är i den ondes våld.
Matt 13:38Åkern är världen. Den goda säden är rikets barn, ogräset är den ondes barn.
Ef 6:16Ta dessutom trons sköld, med den kan ni släcka den ondes alla brinnande pilar.
DETTA SKALL KROSSAS!

OBS! P.S. LÄS DETTA OCKSÅ! /Maria

https://nyadagbladet.se/it-overvakning/nya-twitterdokument-ger-exempel-pa-censuren-kring-covid-19/

8 thoughts on “Veckans teckning på NYA DAGBLADET. Den stämmer ju bra med verkligheten, VAKNA! NI SOM KALLAR ER PROFETER m m, LÄS KOMMENTARERna här.

 1. Vilken galenskap med Kraken! Den borde ju inte smitta alls med det namnet på sig. DETTA ÄR VIDRIGT och MAN GODTAR DETTA RAKT AV! Nä nu är det väl ändå nog?? !! NEJ det bara fortsätter tills hela arsenalen är klar! Otäcka, som skall brinna länge!!!
  /Maria

 2. Märkligt att den nya mutationen har döpts till Kraken.
  Kraken i Nordisk mytologi är en enormt stor bläckfisk med stora huggtänder.

  Den nya covid-19-mutationen XBB 1.5, eller ”kraken” som den kallas, är den mest smittsamma hittills.

  Den bryter igenom vaccinens skydd och verkar smitta med färre partiklar.

  Hittills finns för lite information för att säga om ”kraken” gör de smittade mer eller mindre sjuka än tidigare mutationer.

  – Det är alltid så att de här nya varianterna har någon typ av fördel, säger Matti Sällberg, professor i biomedicinsk analys på Karolinska institutet.

  KnarkarMatti är ingen person att lita på.
  Lita på att han förtjänar sin plats i den brinnande eldsjön.
  https://www.expressen.se/nyheter/kraken-sprider-sig-smittsammast-hittills/

 3. Tack Fredrik. Ja säger jag. Det är tydligt att man inte förstår vad som sker, Kina är väl experimentlandet JUST NU i detta! Hyllar och tillber kontinuerligt, inte då och då som i t ex en kyrka. Kallt konstaterande är då man helt enkelt tvingar, förmår i detta. Eller Antikrist´s hyllande… nej detta är större saker.OCH DETTA KOMMER HIT! Absolut, detta är otäckt och tillhör vedermödan, den som man TRO KOMMER FRAMÖVER, men den finns INTE NU. Man tror på uppryckandet när som helst nu och det kommer inte att ske nu, för det är inte klart, det som skall ske har inte ännu skett. Detta är vidrigt och jag tror inte att människor klarar det, GÖR JAG DET? JAG BER O HOPPAS O TROR. / Tack
  OBS! QR-kod=Vildjurets Bild
  OBS! Vaccin= Vildjurets Märke

  /Maria

 4. Ni kan själva googla på QR-kod Covid i Kina.
  Där ser man tydligt att denna app lyser grönt (kan köpa) gult och rött (kan ej köpa).

  Hyllar och tillber betyder kontinuerlig användning.
  Inte alltså såsom en andlig underton utan ett kallt konstaterande.
  Om man då inte väntar på uppryckandet.

  QR-kod=Vildjurets Bild
  Vaccin= Vildjurets Märke

  ???

 5. Hej Marianne Ja du har rätt i vad som skett och inte skett i vårt land och hur det fungerar och inte fungerar med människorna. de har missat mycket i utbildning och på andra vis i vardagen. FOLKET är inte vad de borde vara på grund av olika orsaker som att ha haft det gott de mesta åren vi levt här. MEN MEN !! De som är troende MÅSTE MÅSTE VAKNA! DE skall ju VÄCKA de O-TROENDE!
  Därför Fredriks ord, och det stämmer att de är fega, de vågar inte heller gå ut med sanningarna, även om de vet om dem.

  Det finns massor med församlingar och s k profeter i landet MEN har de studerat bibeln på det sättet som Fredrik E gjort? Har de studerat både på grekiska och andra språk för att förstå VAD bibeln säger?
  Jag är sååå ledsen över de s k predikanterna som tror de vet mer än andra MEN ÄNDÅ INTE VILL GÅ UT med SANNINGAR! ja vi ska vara lugna och fina och underbara på alla vis, men ibland måste man fråga sig hur det står till och det har jag gjort länge länge, för det som sker är inte rätt. De, s k pastorerna sitter bakom sina skärmar eller på youtube och vågar inte undersöka vad som är fel…

  De måste ta ANSVAR!!!
  Vad hette det förr?? JO STÅ PÅ BARRIKADERNA!

  JA vi är barmhärtiga emot svaga lytta, döende, trasiga, m m men… de som INTE tar ansvar, de är fega m m. Där måste vi stå, hur ont det än gör och även om de skjuter på oss. Jag kommer att stå där så mycket jag kan. Det Fredrik säger är sant och vore det inte det, DÅ vore det ngt att snacka om. Ja du det är svårt och värre blir det, men vi måste vara vakna och trogna, och PAULUS och JESUS var inte heller alltid så lugna…huggorms—- Kram f Maria!!

 6. Det finns många orsaker till att svenskar är fega, som ett av få länder som inte upplevt krig och alla dess fasor som det medför.
  Jantelagen är en annan starkt styrande faktor.
  Att inte ha en stark sund familjär sammanhållning är en annan, rädsla för överheten och människofruktan, få har självkännedom och därmed svårt att erkänna sina brister, listan kan göras hur lång som helst.

  Vi lever i dom yttersta av tider, det måste vi andligt vakna kristna komma i håg, vi må akta oss så vi inte blir hårda och kalla i våra hjärtan och bedömningar och att bära med oss att det ALLTID finns orsaker till varför just svensken och för all del många andra nationaliteter handlar som de gör.

  Vi som läser och studerar bibeln, vi ser ju att allt är på väg att uppfyllas, steg för steg och vi vet också varför allt detta måste ske.
  Synden och alla dess konsekvenser blir mer och mer synlig för var dag.
  Vad annat kan vi trogna göra än att fortsätta följa vår Herre och Frälsare Jesus och vakta på vårt hjärta och vår tunga, så att inte också våra hjärtan kallnar och våra ord blir obarmhärtigt hårda.
  En enorm nöd kommer drabba mänskligheten steg för steg och då behöver Jesus trogna, varmhjärtade och barmhärtiga lärljungar.
  Vi trogna behöver arbeta på vår egen frälsning ända in i det sista och således bli mer och mer lika vår Herre och Mästare.
  Vi behöver ge ut det vi själva har fått och erfarit av Frälsaren.

  Min personliga, absolut svåraste uppgift som Jesu lärljunge är att vara och förbli barmhärtig mot min medmänniska..

 7. Hej på er och tack Fredrik! JA här kan ni LÄSA och TYCKA.. att det drar i hop sig nu till NYA FARLIGHETER från FHM, den nye chefen kommer snart med nya s k åtgärder.
  HAN och HANS REGERING SKALL SKÄMMAS och BÖR Åtalas för skräckpropaganda och för människors sjukdomar, arbetslöshet, död, m m.

  Det finns ingen covid men DÄREMOT sprutor med Sjukdomar. Det finns också de som är smartare än vår s k regering! Det finns de som LÄSER BIBELN och KAN TOLKA DEN RÄTT.
  JA svenskarna är fega, och vill inte förstå, de lyssnar på youtubepredikanter och andra i Småland m fl ställen/Städer med kyrkor!som inte hänger med i det som sker och hur allt har skett dessa senaste åren! Läs detta igen och igen så kanske ni förstår att det är NU NU NU som det värsta ser ut att explodera i världen och bli farligare från och till 2025 , då den STOORA NYA PANDEMIN SLUKAR MÄNNISKORNA. Det står om den på sidan här. Var så god att läsa. DU kan söka på 2025.
  /Maria

 8. Ni är grundlurade som har vaccinerat er!
  Vakna Lennart Jareteg och Lars Enarson ur er slummer!
  Poeio=tvingar med ekonomiskt övertygande metoder.

  Vilddjuret= Det, ett AI-drivet kvantum-dator drivet system,
  demoniserat och STYRT av Lucifer från den bottenlösa avgrunden.
  Innehållet i vaccinerna, ormgift, skorpion-svans-serum och gräshoppsägg
  som har en fortplanteringscykel som motsvarar Upp i 5 månader exakt.
  Slump, sägen eller en VÄLDIGT bra planering?
  Hur kunde Herren veta att dessa skulle ta märket?
  -Ja antingen är det en prototyp eller är det på riktigt?
  -Vet Satan om att han har kort tid?
  -Varför i så fall skulle det vara en prototyp med låt säga 10-20 år kvar
  innan den riktiga produkten är färdig?
  -För mig låter helgalet och snurrigt, kristenheten är grundlurad
  och själv ett offer för illusionen och själ-bedrägeriet är ENORMT, ENORMT!

  Den 1 oktober förra året slopade Thailand kravet på att visa vaccinbevis eller
  pcr-test vid inresa för utlandsresenärer. Nu meddelar landet att man återinför
  reglerna. Samtidigt togs klassificeringen av covid som samhällsfarlig sjukdom bort.
  Det fortsätter dock att vara en smittsam sjukdom under övervakning.

  På Thailändska ambassadens hemsida kan man läsa om den nya bestämmelsen.

  https://www.dn.se/varlden/thailands-andring-kraver-covidintyg-vid-inresa/

  POEIO = Vilddjuret tvingar med ekonomiska motiv och hot.
  Sakta, sakta år för år månad för månad.
  Precis som jag skrev på min hemsida. Korsfrukt.com
  Om ca 12-13 månader (14 månader sedan för en månad sedan)
  kommer historien upprepas på nytt med ett tvingande krav.
  -Nu är det poeio+vilddjuret dess ekonomiska system, med KÖPMÄNNEN som är drivkraften.
  Man kan ju bara vänta sig när Ryssland+Kina blandar sig i.
  En teori, är att det är DEM som är gräshopporna, d v s 200 miljoner till antalet.
  D v s demonisk besättning, alternativt till själva karaktären hos gräshopporna.
  Kom ihåg=i vaccinen finns det baculo-(gräshoppsvirus) puppor
  (bakterier från 5 månaders mögel/antikropps-reagens, samt också skorpion-giftserum.

  Alla har de en ANTIKROPPS-REAGENS funktion.
  D v s alla har kopplingar till vaccinen ÅTERIGEN!
  Läs eran Bibel, läs på!
  Fråga Pastorn,Prästen och Församlingen om vaccinen.
  Om de inte vet, inte vill svara eller tycker att det är jättebra.

  -Ja, ni vet mig och mitt svar.
  -Men för all del lita inte på mig, inte ett dugg!
  -Gör ett val! men det kan likväl bli fel val, med

  Kyrkan= skökan som styr över vilddjuret (dess ekonomiska Riksbankssystem som
  tvingar medborgarna att låta sig MÄRKAS).
  Med dess Namn, eller dess Tal, med tillhörande Bild.
  -Ni som läser på Marias blogg vet också att jag misstänkte att Vilddjurets Bild
  är en QR-kod och mycket riktigt i KINA varnar QR-koden för grönt, gult och rött.
  PRECIS!
  EXAKT 100% som jag sa för något år sedan.
  QR-Koden är nu här!

  Men som sagt, Gud ska själv utgjuta villfarelsens och lögnens ande väldigt snart just
  därför att MÄNNISKOR inte väljer att välja, utan låter sig väljas ÅT.
  Därför ska det ske, exakt som det är profeterat och exakt som det är sagt.
  Alla som INTE är skrivna i Livet och Lammets Bok ska ta detta Märke.
  De ska låta sig scannas på pannan och handen för Covid-status.
  De ska ta dess Namn som är ett plåster.
  De ska ladda ner dess Bild som är en QR-Kod app.

  De ska också hylla och tillbe den (då den lyser grönt)!
  Ordet är HUND på ORDETS GREKISKA!
  De ska lydigt vifta på svansen så de kan KÖPA OCH SÄLJA!
  Och till sist och slutligen ska alla ta dess NUMMER,
  så de också kan köpa och sälja.
  Allt handlar om vaccinen, varför är ni så fega svenska fåntrattar??

  /Fredrik Eriksson/ Korsfrukt.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.